2014 Şubat Anneleri

Canım benim de kafa gidik durumda. Bu yüzden iki gündür balık yağına başladım , hem bebek için de çok yararlıymış. Bu arada balık yemiyorum hamileliğim den beri. İnşallah açığı kapatırız :) tek sorun öğlene kadar balık kokuyom :(

sana öyle kokuyodur o. ben kadın doğumcu arkadaşıma sordum balık çok yiyemiyordum ilk zamanlar balık hapı içeyimmi dedim. bence dışardan alma gebeliğinden önce yemiyo muydun dedi. yiyodum dedim o zaman kendini zorlamana gerek yok sen sadece günde 2 tane ceviz ye dedi. ben de öyle yapıyorum ama haftada bir balık yiyebiliyorum artık :)

Bu siteyi görmüştüm hatta sitede ki fotoğrafları nuba göre cinsiyet tahmini konusunu açan arkadaş kullanmıştı.Ne kadar normalmil 9:11 haftaları arası tahmin yapamamaları çok benziyor birbirlerine :)

Bu arada benim için kız tahmii yaptın ya bi hoşuma gitti anlatamam :))

Ne bileyim ya içimden öyle geçiyor hep. seni topikte ilk gördüğümde bile aha kız anası diye düşündüm :D genelde hislerim yanılmaz ama kendi bebeğimde yanıldım tabi o ayrı :D

Ne bileyim ya içimden öyle geçiyor hep. seni topikte ilk gördüğümde bile aha kız anası diye düşündüm :D genelde hislerim yanılmaz ama kendi bebeğimde yanıldım tabi o ayrı :D

Biri de aynı erkek anası tipi var sende demişti kimdi unuttum.Canımsın ya belli etsin artıkta kıza erkeğe takılmıyorum :)

bugün bütün gün kreşteydim özlemişim ya okulumu :50:

yarın cnaım kocam beni gezmelere götürcek nerelere gitsek acaba bursada oturanda yokki dimi şöyle dere kenarı serin serin yerler olsun masa da oturulmasın hep şark köşesi felan olsun koca gün şöle ferahlım serinliyim istiyorum:27:yanıyoreeeeeee:52:

hehe bırak bunları oğlun oluo işte görmedin mi kocaman pipiyi
benimkine arkadaş olur:))

Yawwww zaten herkes öğrendi bebişlerinin cinsiyetini bi ben kaldım. Hayır doktor şuna benziyor dese ona da razıyım. Adam yarım saat bön bön baktı ekrana ama ne hikmetse cinsiyete dair tek kelime çıkmadı ağzından. Eşimde bende artık bebişi severken oooyyyyy canım kızım-oğlum diye seviyoruz :) içerden gülüyodur kesin bizim ufaklık :) seni çok seviyorum bebişim , hep de rüyamda görüyorum :)

senin görüşme nezaman ki
artık söyleyebilir

yara bere içindeya zaten anlaşılmıo:)

jilet gazisi:))

Aşırı unutkan oldum ben bugünlerde ya. Dün babam gelmişti beraber pazara çıktık evdeki sarımsaklar kötü olmuş yenisini alayım dedim. Aldığım sarımsakları kötü olan sarımsaklarla beraber çöpe atıvermişim salak kafa :)beyne oksijen gitmiyor bacılar bu oğlan bitirdi beni :D

ben de bugün markete kredi akrtı yerine yapımarket kartı götürmüşüm
bi çıkardım aa dedşm k.kartı değil parada yok
geri gidip kart aldım geld,m:DD

ya şu kilo meselesini ilk başta çok takıyordum kafaya fazla takınca sürekli kilo alıyomuşum gibi geliyordu son haftalarda daha az tartılıyorum ve yeme düzenim oturdu bu sebeple düşündüğüm kadar kilo almadığımı farkettim 58,5 ile hamile kaldım şu an 60,3 kiloyum bence fena değil :) üzülmeyin kızlar bebişler için alınabilir ama fazla yağlı ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durun. kızartma ve hamur işi gibi şeylerin bebeğe hiç bir yararı yok biliyonuz :)

arada canın çektimi yemicen mi be gülüm
aha da şimdi oturdum bol yğurtlu satımsaklı mantı yedim:)
afiyet olsun pipisine yarasın oğlumun hehe:D
ben doktor tartoısına göre 4 kilo almışım bana göre 3
doktor çok almışın falan demdedi
aksine almasan bu sorun olur dedi normal sınırlardasın dedi
hiç takma kafana beslen dedi ama tabi abartmadan:)

kötü düşünmezki asla düşünmez ama işte korkuyorum çünkü ben nazarı imrenip bir kere yutkunmak olarak biliyorum hatta insanın en sevdiklerine bile değermiş nazarı offffffffffffff:( rabbime emanet inşallah rabbim onada nasip etsin
Canım nazardan korkmamak elde değil, imrenince nazar değiyorsa yandık çünkü insanlar kendinde olmayan herşeye imrenir..Belkide ondan bu kadar çok nazar mevzusu var, şimdi o arkadaşın hiç çocuğu olmayacak mı? Yoksa ameliyatı buna engel değil mi bilemiyorum. Ama bence sen sırf nazar değer diye değil, sadece o üzülmesin diye de söyleyememiş olabilirsin o an içinden öyle geçmiş üzülme.. Nazardan kem gözlerden, bilmeden nazar değdirenlerden korusun Allah, evliliklere, mutlu yuvalara, çocuk sahibi olmaya en çok nazar değiyordur. Yapacak bir şey yok iyi düşünüp, dua etmekten başka..:nazar:

şimcik sabah sabah gittik toktora:)
çikolata yedim gitmeden ama biliordum ki benim bebek gene kafasına göre takılcaktı
doktorumuz baktı baktı eli ayağını gördüm hepsi çok tatlı idi
190 gram olmuşuz:nazar:
gene yatıodu doktor dürtünce minik hareketler sadece başına buyruk valla:emir_bebek:
sonraa
doktor böle bacaklarının arasını gösterdiii
ne göreeek
o birr o birrr

pipili :32:

oğlum oluyor hatunlar
boiuna değilmiş okadar kuvvetli tekmeler:16:
Allah nazarlardan saklasın bahtı kaderi güzel olsun inşallah oğlumun:nazar:

:emir_bebek: Amin cnm, hayılrl uğurlu olsun pipilin
Bizde daha öğrenmedik merakla 16. haftayı bekliyoruz, seninki de 18 de göstermiş, bakalım bizim ne çıkacak. Kızım 16 da göstermişti..
Ya sorması ayıp 2'li tesstte BHCG'n ne çıkmıştı? Benim 99, 50 üstü kız bebek olurmuş bazı otoritelere göre onun araştırmasını yapıyorum. Senden de bilgi alabilr miyim anketim iiçin :126:

ayyyy kızlar yarın Allah'ın izniyle evlilik yıldönümümüz
2.yılımızı deviriyoruz bakem
ayy adam inşallah bişi istemez varya zaten maaşı alamadık hediye yok bide bişi isterse yandık
gerçi o da haklı deliricek artık aylar oldu ama
ya pattadanak olucak ama benim gibi olan varmı acaba
olmuyor kardeş bir kere denedik ölüyorum sandım şimdi adamda hem istiyo hem korkuyo
normaldede benim çok ağrılı olurdu
durumdaşım var mı acep?
bizde de tık yok, işin kötüsü kocam da bebeğin kafasına kafasına vuracak gbi hissediyorum istemiyorum diyor, ama başka beklentileri var tabi..anlarsınız kendi rahatlamasına yönelik, yazdım yani açık açık :17: ama benim bulantılar, halsizlikler ve koku hassasiyetim geçmediği için o işler bana çoook uzak..Hakkımızda hayırlısı kızımda da uzun süre olmamıştı, kalmıştık öyle..:50: Acıyordu bir de olmuyordu benim filan denedik menedik neyse bu sefer yine denemelerim olacak ama ne zaman şimdilik bilemiyorum

bizimde geçen ilk evlilik yıldönümümüzde pis kocam:( evlendi hiçbişi kutlamaz oldu ağladım kavga ettik falan filan amannnnnnnn:) o konuda bende 3 aydır hiçbirşey olmadı ilk zamanlar öpmesine bile tahammül edemiyordum sanırım adamı soğuttum artık yüzüne yüzüne tiksiniyorum diyince oda hiç yaklaşmıyor bana:(
Benim derdim kokuyla cnm.. Off adam kokuyor bana ya hakkaten mi kokuyor, yoksa benim duyargalar mı ilgili bilmiyorum, belli de ettim bozuk attı yeter abarttın delirdin demeye getirdi..:50:

Şimdi bir başka mevzumuz var...Kızım pzt. yuvaya başlayacak, sordu..Benimle kalacak mısın o gün okulda dedim kalamayacağım, bırakıcam ama yanında olucam dedim. Zaten öğretmenler izin vermez filan dedim ..Yani işe gidicem malum...Gitmesem bile yuva bu..Başladı ağlamaya...Şimdi sustu ama çok hassaslaştı, deneme sürecinde çok sevmişti yuvayı ama şimdi istemiyorum diyor çok fena ya paraları ödüyorsun çocuğun iyiliği için eğitimi için gönderiyorsun, o da istemiyorum diye ağlıyor. Hele başlasın bakalım neler olacak, en çok da hastalanmalardan gözüm korkuyor. Allahım inşallah çok zor olmaz, hastalıklarda gelip geçici olur hep :53:

Kızlar bir anda yuva konusu kriz haline geldi. Şapşal okul, pis okul hiç sevmiyorum hiç istemiyorum diyor. Senin işe gitmeni de istemiyorum, evde oturalım kardeşimi bekleyelim diyor :53:Yandık:53::26:

Bak yine bir beklenti yine özel bir gün töbe ya bu ne şans :1:
Olsun varsın boyuda eksik olsun kuzucum 3 ekimde sorarsın o zaman iki katı olmuş olur :49:

ben kelimenin anlamından çok verdiğin örnek cümlede takılı kaldım :27:
Hangimizin kocası biraz mukallet değil ki :86:
inandırıcı bir örnek olsun dedim di :D
3 hafta geçermiiiiiiiiiiii yahuuuuuu off:84: :84: :19:
geçer kuzummmm.biz bir ay önce şöyleydik :29: şimdi şöyleyiz :27:
Bak ya biz bir ay burda yidik kendimizi az kaldı kestaneyi çiziyorduk 3 hafta diyorsun geçer hatun geçer :53:
aynen hajımmm
ankete bile katılamadım netleşmediği için :37:
bizde kujummm.bakınız örnek adally bakınız ben :D

Yawwww zaten herkes öğrendi bebişlerinin cinsiyetini bi ben kaldım. Hayır doktor şuna benziyor dese ona da razıyım. Adam yarım saat bön bön baktı ekrana ama ne hikmetse cinsiyete dair tek kelime çıkmadı ağzından. Eşimde bende artık bebişi severken oooyyyyy canım kızım-oğlum diye seviyoruz :) içerden gülüyodur kesin bizim ufaklık :) seni çok seviyorum bebişim , hep de rüyamda görüyorum :)
yanlız değilsin tatlım:ssz:
napiyonuz bakalım kızlar nasıl gidiyor
iyiyiz ballım sen nasılsın.lepi cim cinsiyeti öğrenmiş sevindirik olduk

Lepicannn gözün aydın kuzum oğluşun geliyomuşşşş...:16:

bu arada beni unutuyosunuz galiba bende daha kesin olarak öğrenmiş değilim.13+3 de pipi göremiyorum dedi ama kesin bir şey demedi.yani bende henüz cinsiyet öğrenemeyenlerdenim:31:

büyük gün 10 Eylül öğrenicem inş:27:

tombikim kuşum senin de gözün aydın oğlun geliyomuş:52: alışamadım henüz demişsin ama alışırsın canım benim....hele bi kucağına al kokusunu içine çek bakalım...iyiki diceksin eminim:34: bende kırk tane çocuk dogurmus gibi konuştum :9:ama öyle olduğunu sanıyorum balım:16:

Son düzenleme:

bu arada beni unutuyosunuz galiba bende daha kesin olarak öğrenmiş değilim.13+3 de pipi göremiyorum dedi ama kesin bir şey demedi.yani bende henüz cinsiyet öğrenemeyenlerdenim:31:

tombikim kuşum senin de gözün aydın oğlun geliyomuş:52: alışamadım henüz demişsin ama alışırsın canım benim....hele bi kucağına al kokusunu içine çek bakalım...iyiki diceksin eminim:34: bende kırk tane çocuk dogurmus gibi konuştum :9:ama öyle olduğunu sanıyorum balım:16:

morallerin nasıl bebeğimmmm :54:

Ben de 2 eylülde ankete katılıyorum inşallah eğer gösterirse... ya bir de dönmez kendini göstermezse :((((((((

ben de öğrenemedim henüz ya hatta öğrenmek için 2 ayrı dr a gittim neymiş göstermiyormuş şimdiden nazlı :)

Canım nazardan korkmamak elde değil, imrenince nazar değiyorsa yandık çünkü insanlar kendinde olmayan herşeye imrenir..Belkide ondan bu kadar çok nazar mevzusu var, şimdi o arkadaşın hiç çocuğu olmayacak mı? Yoksa ameliyatı buna engel değil mi bilemiyorum. Ama bence sen sırf nazar değer diye değil, sadece o üzülmesin diye de söyleyememiş olabilirsin o an içinden öyle geçmiş üzülme.. Nazardan kem gözlerden, bilmeden nazar değdirenlerden korusun Allah, evliliklere, mutlu yuvalara, çocuk sahibi olmaya en çok nazar değiyordur. Yapacak bir şey yok iyi düşünüp, dua etmekten başka..:nazar:

:emir_bebek: Amin cnm, hayılrl uğurlu olsun pipilin
Bizde daha öğrenmedik merakla 16. haftayı bekliyoruz, seninki de 18 de göstermiş, bakalım bizim ne çıkacak. Kızım 16 da göstermişti..
Ya sorması ayıp 2'li tesstte BHCG'n ne çıkmıştı? Benim 99, 50 üstü kız bebek olurmuş bazı otoritelere göre onun araştırmasını yapıyorum. Senden de bilgi alabilr miyim anketim iiçin :126:

bizde de tık yok, işin kötüsü kocam da bebeğin kafasına kafasına vuracak gbi hissediyorum istemiyorum diyor, ama başka beklentileri var tabi..anlarsınız kendi rahatlamasına yönelik, yazdım yani açık açık :17: ama benim bulantılar, halsizlikler ve koku hassasiyetim geçmediği için o işler bana çoook uzak..Hakkımızda hayırlısı kızımda da uzun süre olmamıştı, kalmıştık öyle..:50: Acıyordu bir de olmuyordu benim filan denedik menedik neyse bu sefer yine denemelerim olacak ama ne zaman şimdilik bilemiyorum

Benim derdim kokuyla cnm.. Off adam kokuyor bana ya hakkaten mi kokuyor, yoksa benim duyargalar mı ilgili bilmiyorum, belli de ettim bozuk attı yeter abarttın delirdin demeye getirdi..:50:

Şimdi bir başka mevzumuz var...Kızım pzt. yuvaya başlayacak, sordu..Benimle kalacak mısın o gün okulda dedim kalamayacağım, bırakıcam ama yanında olucam dedim. Zaten öğretmenler izin vermez filan dedim ..Yani işe gidicem malum...Gitmesem bile yuva bu..Başladı ağlamaya...Şimdi sustu ama çok hassaslaştı, deneme sürecinde çok sevmişti yuvayı ama şimdi istemiyorum diyor çok fena ya paraları ödüyorsun çocuğun iyiliği için eğitimi için gönderiyorsun, o da istemiyorum diye ağlıyor. Hele başlasın bakalım neler olacak, en çok da hastalanmalardan gözüm korkuyor. Allahım inşallah çok zor olmaz, hastalıklarda gelip geçici olur hep :53:

Kızlar bir anda yuva konusu kriz haline geldi. Şapşal okul, pis okul hiç sevmiyorum hiç istemiyorum diyor. Senin işe gitmeni de istemiyorum, evde oturalım kardeşimi bekleyelim diyor :53:Yandık:53::26:

allah kolaylık versşn canım çocuğun evden çıkışı da zor süreç:S
benim beta hcg 77 çıkmış ama hep tutmuo diolar kısmet:)

Tansiyon sorunu yasiyor musunuz kizlar

Ben de 2 eylülde ankete katılıyorum inşallah eğer gösterirse... ya bir de dönmez kendini göstermezse :((((((((

eyvallah bacımm:51::9:
pipi yoksa nerdne çıkcak ki tekrar kızdır yafu:23:
ben alırım oğluma hehe
ay siz böyle böyle kocanla nekadar daha inatlaşacaksınız
bağır dök içini de soğuk savaş sona ersin böyle mutsuz olursun

benimde korkum oo
Tansiyon sorunu yasiyor musunuz kizlar
tansiyonum çok düşük tatlım
Pek iyi sayılmaz kuzum.iki suratsiz oturuyoruz karsilikli pamuk prensesin maceralarini izliyoruz. Ayrica migrenim tuttu.kekik ictim geçti tekrar basladi:5:
erkek milleti kuzummm
kızlar bende cinsiyeti merakla bekleyenlerdenim salı inşallah öğreneceğim.:16:

inşallahhh bebeğimmm

Back
X