Canım nazardan korkmamak elde değil, imrenince nazar değiyorsa yandık çünkü insanlar kendinde olmayan herşeye imrenir..Belkide ondan bu kadar çok nazar mevzusu var, şimdi o arkadaşın hiç çocuğu olmayacak mı? Yoksa ameliyatı buna engel değil mi bilemiyorum. Ama bence sen sırf nazar değer diye değil, sadece o üzülmesin diye de söyleyememiş olabilirsin o an içinden öyle geçmiş üzülme.. Nazardan kem gözlerden, bilmeden nazar değdirenlerden korusun Allah, evliliklere, mutlu yuvalara, çocuk sahibi olmaya en çok nazar değiyordur. Yapacak bir şey yok iyi düşünüp, dua etmekten başka..

Amin cnm, hayılrl uğurlu olsun pipilin
Bizde daha öğrenmedik merakla 16. haftayı bekliyoruz, seninki de 18 de göstermiş, bakalım bizim ne çıkacak. Kızım 16 da göstermişti..
Ya sorması ayıp 2'li tesstte BHCG'n ne çıkmıştı? Benim 99, 50 üstü kız bebek olurmuş bazı otoritelere göre onun araştırmasını yapıyorum. Senden de bilgi alabilr miyim anketim iiçin :126:
bizde de tık yok, işin kötüsü kocam da bebeğin kafasına kafasına vuracak gbi hissediyorum istemiyorum diyor, ama başka beklentileri var tabi..anlarsınız kendi rahatlamasına yönelik, yazdım yani açık açık

ama benim bulantılar, halsizlikler ve koku hassasiyetim geçmediği için o işler bana çoook uzak..Hakkımızda hayırlısı kızımda da uzun süre olmamıştı, kalmıştık öyle..

Acıyordu bir de olmuyordu benim filan denedik menedik neyse bu sefer yine denemelerim olacak ama ne zaman şimdilik bilemiyorum
Benim derdim kokuyla cnm.. Off adam kokuyor bana ya hakkaten mi kokuyor, yoksa benim duyargalar mı ilgili bilmiyorum, belli de ettim bozuk attı yeter abarttın delirdin demeye getirdi..
Şimdi bir başka mevzumuz var...Kızım pzt. yuvaya başlayacak, sordu..Benimle kalacak mısın o gün okulda dedim kalamayacağım, bırakıcam ama yanında olucam dedim. Zaten öğretmenler izin vermez filan dedim ..Yani işe gidicem malum...Gitmesem bile yuva bu..Başladı ağlamaya...Şimdi sustu ama çok hassaslaştı, deneme sürecinde çok sevmişti yuvayı ama şimdi istemiyorum diyor çok fena ya paraları ödüyorsun çocuğun iyiliği için eğitimi için gönderiyorsun, o da istemiyorum diye ağlıyor. Hele başlasın bakalım neler olacak, en çok da hastalanmalardan gözüm korkuyor. Allahım inşallah çok zor olmaz, hastalıklarda gelip geçici olur hep