2014 Şubat Anneleri

kuzum bende ayaktayken farketmiyorum...sırt üstü uzanınca hissediyorum.:16:

etmez etmez inş.içini ferah tut sen.bir sey yemedin servis de sallamıştır tabi....sarsılmışsındır.ondan olmustur:34:

inşallah tatlım
buarada ben de bebeği hareket ederken hissedemiyorum böyle sakin oturduğumda sırt üstü ozandığımda hissediyorum
zaten daha minikler ancak bukadar hissederiz

anladım bizimde bu hafta sonucumuz çıkacak inşallah sorunsuz atlatırız sonrasına şeker testi verecek
hatta gittiğimde onu da sorarım bir sonraki randevuya yaptrırıp mı gideyim diye :1:

bilmiyorum artık oradakiler hep son ayındaydı onlardan sonra benigörünce ufakgeldi herhalde :52::52:
iç karın ile alakalı canım düşün bana bile iç karnın geniş çok genişlememiş dedi
kaşıntılarım için de iç karnın yırtılıyor olabilir falan dedi :34:

en son telefon konuşmamızda kilo al öyle gel diyince bende tıka basa yedim öyle gittim:1:
55,5 tum bebeğin kilosunu da iyi görünce kiloma laf etmedi

bebeği görünce sersemleşiyorum ben kilo boy duymuyorum bile :1:
sanırım boyuna 16 cm kilosuna 240 gram dedi :ssz:

seninki bi hafta ilerde ondan daha büyüktür
benim de 13 cm olduğu kanaatindeyim 190 gram da haftasıyla uyumlu sıpamın ayağını gördüm pipisini gördüm
aa o pipimi siom iki bacak arası başka bişi olmaz heralde dio doktor:1:
ben de test sonuçları bahanesyile iki hafta sonraya randevu aldım
ayrın tılı içinde 3 ekime aldım
şekerde ondan iki üüç hafta sonra yapılcak sanırım
ben de doğumu sordum kendi geliomuş doktor
çalıştığım yer karşıda olduğundan bide butarafta sordum eşinin hastaneyi söyledi:D
doğumu da sonra konuşıruz 37 den sonra çatı muayenen olcak ondan sonra belli olur dedi

buarada canlar
dün bi arkadaşımız doğum yapmış
oğlu oldu:nazar:
kızın günü vardı daha ama kordon boynuna dolanmış bebeğin 10 saat sancı çekmiş olmayınca sezeryanla almışlar
ay bu kordon dolanmas ne çok olan bişey ya
inşallah başımıza gelmez
gelirsede hemen farkedelim çok kötü:25:

seninki bi hafta ilerde ondan daha büyüktür
benim de 13 cm olduğu kanaatindeyim 190 gram da haftasıyla uyumlu sıpamın ayağını gördüm pipisini gördüm
aa o pipimi siom iki bacak arası başka bişi olmaz heralde dio doktor:1:
ben de test sonuçları bahanesyile iki hafta sonraya randevu aldım
ayrın tılı içinde 3 ekime aldım
şekerde ondan iki üüç hafta sonra yapılcak sanırım
ben de doğumu sordum kendi geliomuş doktor
çalıştığım yer karşıda olduğundan bide butarafta sordum eşinin hastaneyi söyledi:D
doğumu da sonra konuşıruz 37 den sonra çatı muayenen olcak ondan sonra belli olur dedi

1 hafta bile öyle çok farkediyor ki 2 hafta sonra seninki de en az 250*300 gram arasında olmuş olur :34:
ben böyle hızlı büyümesine kilo almasına falan çok şaşırıyorum
haftaya gittiğim de yine bakacak mı acaba ya tekrar muayene ile :12:

ayrıntılı ve şeker sanırım 24*25. hafta arasında olacak :54::54:

buarada canlar
dün bi arkadaşımız doğum yapmış
oğlu oldu:nazar:
kızın günü vardı daha ama kordon boynuna dolanmış bebeğin 10 saat sancı çekmiş olmayınca sezeryanla almışlar
ay bu kordon dolanmas ne çok olan bişey ya
inşallah başımıza gelmez
gelirsede hemen farkedelim çok kötü:25:

kordon dolanması ciddi tehlikeli ya :ssz:
ama hareket etmemesinden dolayı anlarız ozamanlar sürekli kıpır kıpır olacaklar çünkü
dayımın eşinde olmuştu acele doğuma aldılar

bende korkuyorum kordon dolanmasından ben ses dinlemek için dolber aleti alacağım 7 aylıkken anne karnında kalp atışını dinleyebiliyorsunuz şeker tansyo var riskli gurubum yani son ay çok zor okadar zor hazırlık yap içinnde büyüt besle allahım hepimzin bebişini sağ salim kucağına almayınasib eğle .....bizimde evlerimiz mis gibi bebek koksun

kızlar cümleten günaydın,

bugün adally ve hüzünbaz dan ve diğer tüm arkadaşlardan hayırlı haberler alırız inşallah, 3 gün ara verince özledim sizi.

Bizim bebiş de iyicene hareketlerini hissettirmeye başladı, sırtüstü yatınca daha net hissediliyor, ama şu an koltukta otururken de hissettim hareketlerini. cuma hem temizlik, hem de misafir vardı... anneciğimle ben yorulduk. farkında olmadan ayakta kalıyor insan.ertesi gün eşimle avm ye gittik. ben hiç bir şey demeye kalmadan güvenlikçi bey beni yan taraftan aldı içeriye:) kitabevinden çok istediğim bebek albümlerinden aldım, içine hem fotoğraf koyup hem de ona ilişkin bilgileri yazıyorsun, bir de bebek bakımı ile ilgili kitap aldım (her ne kadar eşim gerek olmadığını savunsa da). kendisi profesör çocuk doktoru ya da psikoloğu sanki:) bir de bebek mağazasına gittik, bakındık ama bir sey almadık.hepsi çok tatlı, çok şirin. Allahım sağlıkla yavrularımıza kavuştursun hepimizi, tek gözyaşımız sevinç gözyaşı olsun...

1 hafta bile öyle çok farkediyor ki 2 hafta sonra seninki de en az 250*300 gram arasında olmuş olur :34:
ben böyle hızlı büyümesine kilo almasına falan çok şaşırıyorum
haftaya gittiğim de yine bakacak mı acaba ya tekrar muayene ile :12:

ayrıntılı ve şeker sanırım 24*25. hafta arasında olacak :54::54:

kordon dolanması ciddi tehlikeli ya :ssz:
ama hareket etmemesinden dolayı anlarız ozamanlar sürekli kıpır kıpır olacaklar çünkü
dayımın eşinde olmuştu acele doğuma aldılar
senin ikisini bir mi yapcaklar
ben de 22+0 iken ayrıntılı olcak
iki üç hafta sonrada şeker
doktırdaN DA senin gibi görme umidiyle iki hafta sonraya randevu aldım rica edersem gösteriri heralde:D
anneme söyledim 200 gram diye o ne minicik dio
zamanında ultrason yokmuş ya heralde ondan garip geldi:D
büyüsün tosun olsunlr inşallah yediklerimiz onlara yarasın

benim de kuzen de olmuştu
farkedip gitmişlerdi sezeryan oldu hemen
ama eskiden napıolarmış anlamıyorum ultrason ben doğduğumda yokmuş mesela
valla zamanın teknolojisi iyiki var

bende korkuyorum kordon dolanmasından ben ses dinlemek için dolber aleti alacağım 7 aylıkken anne karnında kalp atışını dinleyebiliyorsunuz şeker tansyo var riskli gurubum yani son ay çok zor okadar zor hazırlık yap içinnde büyüt besle allahım hepimzin bebişini sağ salim kucağına almayınasib eğle .....bizimde evlerimiz mis gibi bebek koksun

Allaha sığıncaz heralde ne biliyim
senin lekerin varsa aslında sana şeker diyti vermezler mi hem de az kilo alırsın

kızlar cümleten günaydın,

bugün adally ve hüzünbaz dan ve diğer tüm arkadaşlardan hayırlı haberler alırız inşallah, 3 gün ara verince özledim sizi.

Bizim bebiş de iyicene hareketlerini hissettirmeye başladı, sırtüstü yatınca daha net hissediliyor, ama şu an koltukta otururken de hissettim hareketlerini. cuma hem temizlik, hem de misafir vardı... anneciğimle ben yorulduk. farkında olmadan ayakta kalıyor insan.ertesi gün eşimle avm ye gittik. ben hiç bir şey demeye kalmadan güvenlikçi bey beni yan taraftan aldı içeriye:) kitabevinden çok istediğim bebek albümlerinden aldım, içine hem fotoğraf koyup hem de ona ilişkin bilgileri yazıyorsun, bir de bebek bakımı ile ilgili kitap aldım (her ne kadar eşim gerek olmadığını savunsa da). kendisi profesör çocuk doktoru ya da psikoloğu sanki:) bir de bebek mağazasına gittik, bakındık ama bir sey almadık.hepsi çok tatlı, çok şirin. Allahım sağlıkla yavrularımıza kavuştursun hepimizi, tek gözyaşımız sevinç gözyaşı olsun...

iyi yapmışın niye lazım olmasın ki:20:
bizimki isim için bile kitap alalım bakalım nete güven olmaz anlam için dio:1:

senin ikisini bir mi yapcaklar
ben de 22+0 iken ayrıntılı olcak
iki üç hafta sonrada şeker
doktırdaN DA senin gibi görme umidiyle iki hafta sonraya randevu aldım rica edersem gösteriri heralde:D
anneme söyledim 200 gram diye o ne minicik dio
zamanında ultrason yokmuş ya heralde ondan garip geldi:D
büyüsün tosun olsunlr inşallah yediklerimiz onlara yarasın

benim de kuzen de olmuştu
farkedip gitmişlerdi sezeryan oldu hemen
ama eskiden napıolarmış anlamıyorum ultrason ben doğduğumda yokmuş mesela
valla zamanın teknolojisi iyiki var

Çıkarken doktora sormayı hiç akıl edemedim kontrole gittiğimde detaylı sorarım artık :ssz:
tahminimce ama bu ay şeker testi verir sonraki kontrole de ayrıntılı ultrason verir teyzeme öyle yaptı
25. haftadan sonra yaptırman lazım dedi ona göre gidiorsun :34: öyle bir denk getirmem lazım ki
bebeğimi sık sık göreyim :1::1::1:
bizimkilere de gram hesabı az geliyor :D

eskiden yokmuş cidden kv mesela 2. çocuğu ikizmiş hissetmiş ama ebe anlamadığı için
doğumda 1 tanesi vefat etmiş anne anlarsa işte :3:

Burda bir arkadaş demişti süt içince hareket ediyor diye dün akşam içtim yattım yatağa bekliyorum eşimde gelmiş kulağını dayıyor bakim hareket ediyormu diye :27::27::27:

dün bende içtim ama cıx hareket falan toktu...bi anlık oldu kesildi....dün yorulduk biraz teyzesi.uyuyodu sanırım :1:

Selam canlarim.cok yoruldum bugun ya..kv.leri yemege aldim.ev temizle yemk yap pasta yap.onlar gidince ütü yap derken cok yoruldum.simdi bitti isim.

Noluyo bu kocalara bacim yaw.asil bunlari kaynar kazana atmali:27:

Gecmis olsun kuzum:16:

Merhaba.bende migren var.uc aydir bas agrisi yoktu.ama uc gundur gecmeyen bi bas agrim var.ilac kullanamiyorum da.tulbentle falan başımi bagliyorum.yada sicak suya yarim cay kaşığı kekik atip süzüyorum.az da seker atip iciyorum.kisa bi sure de olsa sinlendiriyo.

Tatlim hamile olduğumu ogrendigimden beri bitKi cayi icmiyodum.migrenim var uc gundur basim agriyo.dun dayanamadim.ilac falan da kullanamiyorum malum.arastirdim netten.zararli degil yaziyo.hatta hamilelikte grip falan olanlar da icebilir yaziyodu.zaten oyle koca bi bardak icmiyrm.bi cay bardagi kadar.:31:

Kizzzz sen adanalara geldin de bana haber vermedin mi.bi kahvemi cayimi icerdin.yok onlari icmiom dersen ev yapimi visne suyum da vardi:1:ask olsun spse bacim:31:

Ayyy bacim bilsem gelirdim kiz:)

kızlaaaarrrr.... hastaneye gidenler bizi merakta bırakmasınlar yoksa telefonla arayıp taciz ederiz ona göre....:27:
herkesin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bakalım.

benim de TSH, kan sayımı ve kan uyuşmazlığı tahlillerimin çıkması lazım ama bu hafta perşembe bir de 4'lü test için gidicem hiç kasmıyım perşembe gittiğimde konuşurum doktorla diyorum.

herkes alışverişlere dalmış ben daha birşey almadım, sizlerin aldıklarınıza bakıp özeniyorum. Sanırım 6. veya 7. aylarda almaya başlayacağız öyle görünüyor, birşeyler alsam adam beni afaroz edecek galiba. şimdiden neymiş o deyip duruyor. :36::36:

Burda bir arkadaş demişti süt içince hareket ediyor diye dün akşam içtim yattım yatağa bekliyorum eşimde gelmiş kulağını dayıyor bakim hareket ediyormu diye :27::27::27:

:) ben de bu ara domatese düştüm, çorbasını yapıp yapıp içiorum, bebek acayip tepki verio... tabii garibim çikolata,tatlı yiyemeyince annesi artık meyvelerle sebzeler şekerli geliyor ona herhalde

günaydınlar ve iyi haftalar herkese..maşallah yavaştan hareketler hissedilmeye başlamış bende hissediyorum kızımın hareketlerini çok güzel bir duygu :16:
lepi gözünaydın canım oğluşun oluyomuş sağlıkla gelsin inşallah :emir_bebek:
adally ve hüzünbaz sizin bebişlerin cinsiyetinide merakla bekliyoruz çok bekletmeyin sakın :3:

Tüm hazırlıklar tamam randevumu aldım saat 2'ye cinsiyetini öğreneceğim yavrumun...Abisi ve k.valde eşlik edecek bana...Bir aydır görmüyorum canımı canlı mı acep:)))))Bir oğlum var bir de kızım olur inşallah hayırlısıyla diyorum...Oğlumda tatlı yerdim ekşi de... Tek umudum, bu gebeliğimde tatlı yemez oldum tatlı şeyler görmek bile istemiyorum eğer ki erkek derse benim için Ayşe Hakkı olayı altüst olacak:52::52::52:
Süt dilimi aldım dolapta... Coşsun hoplasın diye:52::52::52::52::52:
Adally, hüzünbaz hatırlayamadığım diğer arkadaşlar hepimize şimdiden hayırlı olsun...:nazar:

Back
X