2014 Şubat Anneleri

Hangi kampanyada :52::52::52::52:

Bende koymayım o zaman hiç koymadım allahtan henüz.Çok sıcak banyoda yapmam.

Aziz uygunsa idili düşünemiyorum :52::52::52: Görmedim :14::14::14: Allahım bir gün bakmıyorum bakmadığım herşey kampanyada oluyor o günde :27::27::27:

kız butik bebede işte bi tane beşik kampayası var o

http://............../Urun/ar-butik/incili-body şuna baksanıza ya buna bu para verilirmi yapması okadar kolayki al 5tl lik düz beyaz badiyi azcık kurdela ve inci al sana aynısı

:9::9::9::9::9:
aslında bana komisyon vermeleri gerek bu sitelerin bedava reklam yapıyorum satışa yardımcı oluyorum :9::9::9:

güle güle giysin bebekin çok yakışır prensese bunlar :46:

Bence de. Biz bu siteleri senden haberdar edelim. :7:
Annemle kayınvalidem birer tane hastane çıkışı alcaz biz dediler. Onlara da kalitelisini aldırırım :10:

dün gece çok fena gaz sancısı çektim, 3.30 'da uyandım, uyumam 5.30'u buldu nerdeyse...siz rahat uyuyabiliyor musunuz? ben evlendiğimden beridir deliksiz uyumadım desem yeridir.

estagfurllah bilimim yaaaa...ne cehaleti bizde yeni öğrendik nolcak :1:

çatlak kremi....dün teyzemle konuştum da cok küçük ve cok pahalı ama iyi bi krem dedi....en azından haftada 2 kez onu kullan....diğer günler de kakao yağı,kayısı yağı ve badem yağını karıştırıp sür dedi....dr u söylemiş ona da bunları....yalnız kakao yağının sıvı olanı gerçeği değilmiş margarin gibi olanı varmış.eritiyomussun o daha doğal ve gercekmiş:31:

tamam görürsem söylerim tatlım neyseki benim bunlarla işim yok oğlumda 15 kilo aldım çatlamadım bundada çatlamam herhalde

Neden :53::53::53:

Bilim günaydın :3::3::3:

sauna hamam bunlarda yasaklıyo doktor sıcak su gevşetiyo ya herelde ondan düşük riski oluyo iyi değil diyolar tam olarak bilimsel acıklaması ne bilmiyorum ama bence düşüğe neden olabilir diye:18:

speedyim alışverişl yapmışsın kendine bahçivanmı aldın ??
bahcıvana gebelerde bende seviyorum güzel görünüyorda wcye giderken pantolona göre daha zor olacağını düşünüyorum öyle oluyormuki ??

bu arada jackim, kronikim,proletim,speedyim haksever hepinizini seviyorum canlar online olupta adını yazamadığım diğer topikdaşlarım :54::54::54: (şeçim konuşması gibi oldu :9:)

:38:yirin yirin seni karşılıklı empatik duygular içersindeyiz:34::54:

speedyim alışverişl yapmışsın kendine bahçivanmı aldın ??
bahcıvana gebelerde bende seviyorum güzel görünüyorda wcye giderken pantolona göre daha zor olacağını düşünüyorum öyle oluyormuki ??

bugün giyemeedim yarın giyer denerim ama sanmıyorum dün bana çok rahat geldi pantalon :34:
bende hepinizi seviyorum.
başbakan konuşması gibi olmuş oyları bana verin size havuz yaptıracağım

Bende ondan korkuyorum ama bu kiloyla buharlaşmam bikaç ayı bulur herhalde :1::1::1:

:1::1: çok güldüm ya

Bende koymayım o zaman hiç koymadım allahtan henüz.Çok sıcak banyoda yapmam.

sıcak banyoyu çocuk isterken duydum yumurtaları mı spermleri mi çabuk öldürüyormuş falan

dün gece çok fena gaz sancısı çektim, 3.30 'da uyandım, uyumam 5.30'u buldu nerdeyse...siz rahat uyuyabiliyor musunuz? ben evlendiğimden beridir deliksiz uyumadım desem yeridir.
geçmiş olsun, geçen perşembe gece bende öyle bir sancı çektimki sorma iki saat kıvrandım hayır gaz olduğunu bilmesem doğum diye giderdim hastaneye :9::9::9:
oğlumda karnıma eğilmiş kardeşine diyorki kardeşim kardeşim orda gaz yapma sen orda gaz çıkarıyorsun annem burda ağrı çekiyor diyor :9::9::9::9::9::9:

gece uykularım delik deşik benimde
ama seninki neden evlendiğindne beri kız herifmi yatırmıyor :9::9::9::9::9::23:

Bence de. Biz bu siteleri senden haberdar edelim. :7:
Annemle kayınvalidem birer tane hastane çıkışı alcaz biz dediler. Onlara da kalitelisini aldırırım :10:

bari renk söyle ona göre alsınlar birine lila de diğerine beyaz falan aynı renk olmaz hiç olmassa :9::9:

kızlar biliyorsunuz antep hamamlarıyla ünlü biz senede 2 kez hamama gideriz severim ben
ama gebeler için ilk üç ay hamam önerilmez yani büyüklerde götürmez hamama
ama doğuma yakın doğum kolay olsun diye (doğuma bir hafta kala falan) hamama götürlür gebe bende gitmiştim oğlumda doğumdan 10 gün önceydi :34::34::34::34:

estagfurllah bilimim yaaaa...ne cehaleti bizde yeni öğrendik nolcak :1:

çatlak kremi....dün teyzemle konuştum da cok küçük ve cok pahalı ama iyi bi krem dedi....en azından haftada 2 kez onu kullan....diğer günler de kakao yağı,kayısı yağı ve badem yağını karıştırıp sür dedi....dr u söylemiş ona da bunları....yalnız kakao yağının sıvı olanı gerçeği değilmiş margarin gibi olanı varmış.eritiyomussun o daha doğal ve gercekmiş:31:

Bende deneyim bunu :52::52::52:

kız butik bebede işte bi tane beşik kampayası var o

http://............../Urun/ar-butik/incili-body şuna baksanıza ya buna bu para verilirmi yapması okadar kolayki al 5tl lik düz beyaz badiyi azcık kurdela ve inci al sana aynısı

NAsıl ezdin beni şu an :14::14::14:

geçmiş olsun, geçen perşembe gece bende öyle bir sancı çektimki sorma iki saat kıvrandım hayır gaz olduğunu bilmesem doğum diye giderdim hastaneye :9::9::9:
oğlumda karnıma eğilmiş kardeşine diyorki kardeşim kardeşim orda gaz yapma sen orda gaz çıkarıyorsun annem burda ağrı çekiyor diyor :9::9::9::9::9::9:

bari renk söyle ona göre alsınlar birine lila de diğerine beyaz falan aynı renk olmaz hiç olmassa :9::9:

Onları da ben beğencem ki. :1: Annem de kayınvalidem de korkuyorlar, hiçbişeyi beğenmiyormuşum. Kendim seçecekmişim. Onlar ödicekmiş. Canıma minnet :21:
Zaten birini krem tonları almayı düşünüyorum dediğin gibi. İlerde oğlum olursa o da giyer. Yazık 60-70 lira çöpe gitmesin 2 ayda.. :55:

bugün giyemeedim yarın giyer denerim ama sanmıyorum dün bana çok rahat geldi pantalon :34:
bende hepinizi seviyorum.
başbakan konuşması gibi olmuş oyları bana verin size havuz yaptıracağım

:1::1: çok güldüm ya

sıcak banyoyu çocuk isterken duydum yumurtaları mı spermleri mi çabuk öldürüyormuş falan

bahçıvan tarzı salopeti ben de çok beğenirdim ama ben zaten iriyarıyım, bir de onu giysem bizim beyin yanında güreşçi gibi olurum iyice, ben de hamile gömleği için internete bakıyorum ama hiç indirime girmiyor bunlar. 1 gömlek almıştım, en az 1 tane de uzun kollu lazım sonbahar için.

hamamı da çok severim ama hamilelere yasak olduğunu biliyorum, valla şöyle bir kese attırıp sonrasında köpüklenmeyi çok özledim.

bahçıvan tarzı salopeti ben de çok beğenirdim ama ben zaten iriyarıyım, bir de onu giysem bizim beyin yanında güreşçi gibi olurum iyice, ben de hamile gömleği için internete bakıyorum ama hiç indirime girmiyor bunlar. 1 gömlek almıştım, en az 1 tane de uzun kollu lazım sonbahar için.

hamamı da çok severim ama hamilelere yasak olduğunu biliyorum, valla şöyle bir kese attırıp sonrasında köpüklenmeyi çok özledim.

yarın giyer size resim yollarım ve kolay mı değil mi detaylarını yazarım :1::1:
gömlek normal gömlek bile alabilirsin normalden birazcık büyük daha sorna da giyebilirsin

Bende deneyim bunu :52::52::52:

NAsıl ezdin beni şu an :14::14::14:
aşk olsun :16::16::16::16::16::16::54::54::54:

Onları da ben beğencem ki. :1: Annem de kayınvalidem de korkuyorlar, hiçbişeyi beğenmiyormuşum. Kendim seçecekmişim. Onlar ödicekmiş. Canıma minnet :21:
Zaten birini krem tonları almayı düşünüyorum dediğin gibi. İlerde oğlum olursa o da giyer. Yazık 60-70 lira çöpe gitmesin 2 ayda.. :55:

öyle pek umutlanma ben oğlumunkileri çıkardımda geçen 3 tane almıştım toplamda hastane çıkışı birini vermiştim ihtiyacı olan birini diğeri pert olmuştu sadece teki eh durumdaydı oda zaten beyaz renk
bide 2 tulum fena durumda değil giyilir onlarda yeşil ve sarı renk
ama oğlum çok uzun olmasada o tulumları uzun giyse onlarda pert olurdu kesin :9: yıkanmaktan çok yıpranıyorlar

ay ben senin o tatlı oğluşunu öperim ama:)
herif yatırıyor yatırmasına da, eski evimizde yatak odası batı cephedeydi, tüm sıcağı emiyordu akşama kadar, geceleri de sıcak uyutmuyordu, ben de yattığım yere bir tas su dökülmüş gibi terlemiş halde uyanıyordum. tabi terleyince su içiliyor, sonra wc derken...sabah ezanını buluyordum. bu yeni taşındığımız evde de yine kesin 1 kez wc, 1 kez de sabah 6 da çöp kamyonunun sesi.dün de 5 civarı ezana uyandım, ondan sonra da uyku tutmuyor işte. kış gelirse biraz rahat ederim diye umutlanıyorum...gerçi bebiş doğunca o da uyutmayacak, ayy yavrum benim, sağlıkla doğsunlar da hepsi...

Son düzenleme:
Spidi blogunda alışveriş listesini bulamadım ya :44::44::44: Bugün liste yapmayı düşünüyorum :1::1::1:

Back
X