2014 Şubat Anneleri

aşk olsun :16::16::16::16::16::16::54::54::54:

öyle pek umutlanma ben oğlumunkileri çıkardımda geçen 3 tane almıştım toplamda hastane çıkışı birini vermiştim ihtiyacı olan birini diğeri pert olmuştu sadece teki eh durumdaydı oda zaten beyaz renk
bide 2 tulum fena durumda değil giyilir onlarda yeşil ve sarı renk
ama oğlum çok uzun olmasada o tulumları uzun giyse onlarda pert olurdu kesin :9: yıkanmaktan çok yıpranıyorlar

Bir umuttu bizi yaşatan :1:

kızlar şu nasıl Baby Trend Kız Kapşonlu Eşofman Takımı Pembe - e-bebek.com 9-12 ay için alsammı diyorum
hafta sonu eşime e bebeğin mazasına gidelim bi kaçta başka mazaya gidelim dedim oralı olmadı
bende dedim ben ozaman netten halledeyim hepsini dedim tamam öyle yap dedi, adam bana ruhsatı verdi sonuna kadar kullanmamak olmaz demi :1::1::1:

birde şu varmış Baby Trend Kız Kapşonlu Eşofman Takımı Pembe - e-bebek.com

ehehe sömür bilim sömür :1::1:

ay ben senin o tatlı oğluşunu öperim ama:)
herif yatırıyor yatırmasına da, eski evimizde yatak odası batı cephedeydi, tüm sıcağı emiyordu akşama kadar, geceleri de sıcak uyutmuyordu, ben de yattığım yere bir tas su dökülmüş gibi terlemiş halde uyanıyordum. tabi terleyince su içiliyor, sonra wc derken...sabah ezanını buluyordum. bu yeni taşındığımız evde de yine kesin 1 kez wc, 1 kez de sabah 6 da çöp kamyonunun sesi.dün de 5 civarı ezana uyandım, ondan sonra da uyku tutmuyor işte. kış gelirse biraz rahat ederim diye umutlanıyorum...gerçi bebiş doğunca o da uyutmayacak, ayy yavrum benim, sağlıkla doğsunlar da hepsi...

şimdiden böyle seslere hemen uyanıyorsaan maşallah tatlım
öp teyzesi öp :54::54:

oğlu olcakların oğlu kıvanç tatlıtug a benzesin emi :)):54:

kelebegin rüyasını izliyorum ya:23:

inşallah canım benimm:34:

günaydın minnoş bebesini yediğimmm:54::54::54:

dene kuzum dene.ayy ben cok korkuyorum yaaa.....:18:popo çatlak zaten tamamen...bari göbüşte falan olmasın:50:

kuzum sen 48 kilo deil miydin, ne çatlağı olacak ayol sende, kaymak gibisindir benim yanımda... ben gelişme çağında birdenbire boy atıp kilo almışım, annem de farkına varmamış tabi çatladığımın...popo,basen çatlaktan geçilmiyor.

kızlar şu nasıl Baby Trend Kız Kapşonlu Eşofman Takımı Pembe - e-bebek.com 9-12 ay için alsammı diyorum
hafta sonu eşime e bebeğin mazasına gidelim bi kaçta başka mazaya gidelim dedim oralı olmadı
bende dedim ben ozaman netten halledeyim hepsini dedim tamam öyle yap dedi, adam bana ruhsatı verdi sonuna kadar kullanmamak olmaz demi :1::1::1:

birde şu varmış Baby Trend Kız Kapşonlu Eşofman Takımı Pembe - e-bebek.com

Çok güzelmiş ama mağazadan bakıcam ben :34::34::34:

Bi tanıdıkla çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum. :41::41:
Sözde 5'te çıkacaktım. Hafta başından beri kargo 5,5 tan önce gelmiyor. Kaç defadır arıyorum şubeyi komşumuz çalışıyor orda. İşe alınmasına da ben sebep olmuştum. Abla her akşam mesai yapıyorum resmen kurye beklerken diyorum. "Hadi len, nolcak" diyor. Benim görevim onların keyfini beklemek ya. Bişey de diyemiyorum büyüğüm. Başkası olsa gösterirdim ben ona.. Şube müdürünü istedim zaten o aldı telefonu. :22:

Bi tanıdıkla çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum. :41::41:
Sözde 5'te çıkacaktım. Hafta başından beri kargo 5,5 tan önce gelmiyor. Kaç defadır arıyorum şubeyi komşumuz çalışıyor orda. İşe alınmasına da ben sebep olmuştum. Abla her akşam mesai yapıyorum resmen kurye beklerken diyorum. "Hadi len, nolcak" diyor. Benim görevim onların keyfini beklemek ya. Bişey de diyemiyorum büyüğüm. Başkası olsa gösterirdim ben ona.. Şube müdürünü istedim zaten o aldı telefonu. :22:

Bende nefret ederim tanıdıkla iş yapmaktan o yüzden işyerinde eleman filan aranırsa hiç yakınıma söylemem :9::9::9:

bende yapmaya baslayım....birleştirince bişiler çıkar o zaman :27:

Spidinin liste güzel bir kaç liste daha bakıp eksik varsa eklicem.Sende yap fikir alışverişi yaparuz :27::27::27:

Bende nefret ederim tanıdıkla iş yapmaktan o yüzden işyerinde eleman filan aranırsa hiç yakınıma söylemem :9::9::9:

Spidinin liste güzel bir kaç liste daha bakıp eksik varsa eklicem.Sende yap fikir alışverişi yaparuz :27::27::27:

spidinin listesi aklımda zaten geçen baktım ona canım:34:...bi kaç liste toplayı bakim dedim bende :1:

listeye baktımda atlet ve kilot çok gerekli değil bence çıtçıtlı badi giydiriliyo neticede bence atlet ve kilotu eleyin yeni doğan için
badiyi atana kadar hatta bence hiç gereği yok badiyi atmasıda wc alışkanlığı kazandığı zaman demek buda en az 2 yaş :34:

listeye baktımda atlet ve kilot çok gerekli değil bence çıtçıtlı badi giydiriliyo neticede bence atlet ve kilotu eleyin yeni doğan için
badiyi atana kadar hatta bence hiç gereği yok badiyi atmasıda wc alışkanlığı kazandığı zaman demek buda en az 2 yaş :34:

tecrübeli anne sende bi liste yapsan da faydalansak :54:

Bu iç çamaşırı olayı benim içinde bir probleme dönüştü.Şimdi ben 3-6 ay için elbise aldım bebeğin bezi olcak kilot giydirilirmi elbisenin altına :44::44::44:

tecrübeli anne sende bi liste yapsan da faydalansak :54:
yapayım tatlım da diğer listeler doğru aslınd aben sadece luzumsuz gördüklerimi yazsam
Bu iç çamaşırı olayı benim içinde bir probleme dönüştü.Şimdi ben 3-6 ay için elbise aldım bebeğin bezi olcak kilot giydirilirmi elbisenin altına :44::44::44:

bence giydirilmez tatlım ya benimki erkekti gerçi elbise olayı yoktu bizde ama badinin rengi güzel olursa birde üzerine kilota gerek varmı bence yok

ben külot aldım canım ilk doğduğnda giymez ama yazın elbise altına giydiririm yada çıtçıtlı badi bile olur ama kız çocuklarına çok sevimli külotlar var onlardan alacağım

atlet hiç almadım çıtçıtlı badi işimi görür ileri de ihtiyacım olursa bedenine göre alırım

yapayım tatlım da diğer listeler doğru aslınd aben sadece luzumsuz gördüklerimi yazsam

bence giydirilmez tatlım ya benimki erkekti gerçi elbise olayı yoktu bizde ama badinin rengi güzel olursa birde üzerine kilota gerek varmı bence yok

o zaman söyle yapsan tatlım spidinin listesi gayet ayrıntılı hazırlanmış...ordan yola çıksan,o listeyi düzenlesen üzerini çizsen falan....sana zahmet olmazsa kendine göre ayarlayabilir misin onu :31:

bu arada benim minnoşum hareket ediyo su an:52::52: dün aksam eve gittim yemek yaptım...sonra kışlık malzeme alcam demiştim ya.domatesi soydum doğradım (6 kilo domates) normalde bişi değil ama tek olunca yordu:27: resmen tekmeledi otur artık diye :52:

Back
X