2014 Şubat Anneleri

:9::9::9: bebeğe yaptırma kisvesi altınd aişimi görcektim ÇD

detaylı usg ne zaman kuzum

20-21-22-23 haftaların herhangi birinde benne zaman istersem yani sen karar ver dedi.

şimdi haftaya doktora gidicem zaten 19.haftada olucam gittiğimde.
o yüzden 22 ya da 23 diye düşünüyorum 2 hafta ara yeterli :51:

hadi yaa çıkar yavruşun belki belli mi olur annesi:) evet kışın gezmek daha zor olabilir ama sıcaklarda da gezmek zor sanki...bugün waikikye gitmeyi düşünüyorum şirinevlere...anneme doğum günü hediyesi 2 bluz almıştım küçük geldi göbeğini hesap edememişim değişim yapcam:) kendimi tutarsam sadece değişimi yapıp çıkcam:))))))

canbursaa hayırlı olsun oğluşun inşallah sağlıklı sıhhatli olur ama biran önce doktorunu bul güzelim:)

Ay ben daha bugün öğle yemeğinde girip gezdim. Alıp alıp bıraktım herşey çok güzel. Allah kolaylık versin :1:

normal insan vucuduna göre çok çok daha az kanım :ssz: doktor kusarken bile bunu içmek zorundasın diyordu şimdi sanki içersemyine kusacakmışım gibi geliyor bulantım azaldı çok şükür ama içemiyorum :17: her gittiğimde doktora soruyorum ve gittikçe düşüyor sonuçlarım ama yine de içemiyorum bile bile lades yapıyorum :2::2::2:

oranın projesini ben çizmiştim jfk idi aile oldu adı hastane güzel ama ciddi anlamda pahalı :30::30:

Canım acil şifalar sana. Kan yapıcı şeyler yesen. Bak bende bugün gittim kuru üzüm aldım. Ağzım yara dolu iyi gelir diye yiyorum. :25:

hadi yaa çıkar yavruşun belki belli mi olur annesi:) evet kışın gezmek daha zor olabilir ama sıcaklarda da gezmek zor sanki...bugün waikikye gitmeyi düşünüyorum şirinevlere...anneme doğum günü hediyesi 2 bluz almıştım küçük geldi göbeğini hesap edememişim değişim yapcam:) kendimi tutarsam sadece değişimi yapıp çıkcam:))))))

canbursaa hayırlı olsun oğluşun inşallah sağlıklı sıhhatli olur ama biran önce doktorunu bul güzelim:)

sağol canım inşallah helal süt emmiş insaflı bi doktor bulurum. sabit doktorum yok ama her hafta bi sebeple acile gidip gördüm bebişimi ayyyyy oğlumu. ayyy ne güzelmiş oğlum demek. dua edin bana yaaaa

kızlar hiç vajinal kaşıntı yaşadınız mı hamileliğinizde. o ne kötü bişey öyle yaaaa allah düşmanımın başına vermesin

normal insan vucuduna göre çok çok daha az kanım :ssz: doktor kusarken bile bunu içmek zorundasın diyordu şimdi sanki içersemyine kusacakmışım gibi geliyor bulantım azaldı çok şükür ama içemiyorum :17: her gittiğimde doktora soruyorum ve gittikçe düşüyor sonuçlarım ama yine de içemiyorum bile bile lades yapıyorum :2::2::2:

oranın projesini ben çizmiştim jfk idi aile oldu adı hastane güzel ama ciddi anlamda pahalı :30::30:

tatlım kaç hmogram değerin ???
8-9 falanmı okadarmı düşük
eğer öyleyse doktordan demir iğnesi talbinden bulun hatta çok zorda kalırlarsa kan bile veriyorlar kişiye

offf kıçımı kaldırsam da yemek yapsam akşam için....kardeşim bende diye hergün yemek yapıyorum yaa valla bir çocuk bile eve hareket getiriyor....bu arada kardeşim ama masraflıymış haa:)))) 18 yaşında kendisi erkek...hergün 4 ekmek alıyoruz...e mecbur hergün yeni yemek yapıyorum...arkadaşlarıyla buluşuyor akşamları harçlık veriyorum bir de dershane ve okul masraflarını ben karşıloyor olsaydım geçinemezdik heralde:) geceleri taksiye felan çıkardım:))))))))

$1175226_10201180026695082_1156844495_n.webp
alın size göbüşko :D

tatlım kaç hmogram değerin ???
8-9 falanmı okadarmı düşük
eğer öyleyse doktordan demir iğnesi talbinden bulun hatta çok zorda kalırlarsa kan bile veriyorlar kişiye

yalnış hatırlamıyorsam en son 8 di geçen ay o süre zarfında pekte bişey yapmadım. :ssz:
ilacı içemediğim için iğne istedim onu da vermedi hamillelik öncesi olsa verebilirdim ama şuanda az bile olsa riski var dedi
kan vermeyi teklif etmedi böyle giderse bol boldoğumda verirler :ssz:

Pöf benim de ağzımın kenarı siş etlerim dilimin kenarı. Zor yemek yiyorum şu aralar. :25:

aft mıdır nedir oda berbat :26:

offf kıçımı kaldırsam da yemek yapsam akşam için....kardeşim bende diye hergün yemek yapıyorum yaa valla bir çocuk bile eve hareket getiriyor....bu arada kardeşim ama masraflıymış haa:)))) 18 yaşında kendisi erkek...hergün 4 ekmek alıyoruz...e mecbur hergün yeni yemek yapıyorum...arkadaşlarıyla buluşuyor akşamları harçlık veriyorum bir de dershane ve okul masraflarını ben karşıloyor olsaydım geçinemezdik heralde:) geceleri taksiye felan çıkardım:))))))))

:1::1::1::1: deli kız yaaa

Allah ım Allah ım maşallah size. Hamile t shirtleri de artık tam gelirmişşşşş. :16: :nazar:
yalnış hatırlamıyorsam en son 8 di geçen ay o süre zarfında pekte bişey yapmadım. :ssz:
ilacı içemediğim için iğne istedim onu da vermedi hamillelik öncesi olsa verebilirdim ama şuanda az bile olsa riski var dedi

Tam olarak o işte ağzımdakiler. Bizim ailenin meşhur derdi. :26:

hamilelikte hemogram bir parça düşüyor zaten, sıkma canını doktor kontrolündeyiz zaten hepimiz. demir ilacını yine de bir içmeyi dene güzelim, o ilk zamanlardaki mide bulantıları geçti zaten...bana güven bak bulanmıycak miden:)

Back
X