2014 Şubat Anneleri

ay hadi bakalım kocaman olmuştur bebeğin git de gör kuzunu:10:

ben şu soyma aparatıyla soyuyorum pırpır bitio hemen:)
bende de kavanoz alışkanlığı yok neyse bi şekilde atayım elimdekileri de başka şeylerde koyim
erik merik koymak lazım aslında suyunu yapmak için kışa

elini cabuk tut lepim...erikler tükenmeden at istersen...aslında su hafif mayhoş olan alalı eriklerden atsaydın onların meyve suyu cok güzel oluyo.....ben kiraz erik-vişne poşetledim...attım buzluğa.kışın meyve suyu yapcam:34:

bir de tam çileğin bittiği vakit canım çilek istemişti babam almış 3 kilo dondurulmuş.bi tane yedim çinden iğrençti tadı dondurulmuşun:5: o da buzlukta cok yer kaplıyo.reçel mi yasam bilemedim:26:

kızlar çok fena sanatsal foto çektim:52:
koysammı bilemedim ama ekliyorum gülmek yok yola devam tamam mı:DD

göbeğimi en güzel anlatan fotoo:1:
Eki Görüntüle 795275

ba-yıl-dımmm:16::16::16:

Çok seksi olmuş foto :9::9::9:

Göbek biraz büyümüş :34::34::34:

memişlerim ve ben haha:1:
hala ön planda memiş var:ssz:

buarada body giydiydim bugün üstümdeki hırkayıda çıkarmıştım
dan diye bölümden iki irkek geldi zayıf halimle görmüşlerdi en son kaçamak kaçamak göbeeme baktılar ya:17:
galba hamile len bu diye içlerinden geçti annadılar kanımca:27:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın çok güzel bir gün değil mi bugün çooooooooooooooooook mutluyum hepinize hayırlı cumalar cuma günü birbirimiz için bebişlerimiz için dua edelim nasılsınız bu arada ben de öğretmenim ve mesleğimi çok seviyorum :)

bence sen göbeğine büyümüyor diyorsun gayet güzel büyüyor ayına göre ufak olabilir
ama herkesin aynı olmuyor ki ...
şuanda hamile olduğunda belli yani..

belli canım bu hafta gayet net artık ama yolu var:1:
Süpersin canım, yaratıcı insanın hali bir başka oluyor :)
hee yürürken gölge göbeğimi gördüm böyle çekeyim dedim:D
elini cabuk tut lepim...erikler tükenmeden at istersen...aslında su hafif mayhoş olan alalı eriklerden atsaydın onların meyve suyu cok güzel oluyo.....ben kiraz erik-vişne poşetledim...attım buzluğa.kışın meyve suyu yapcam:34:

bir de tam çileğin bittiği vakit canım çilek istemişti babam almış 3 kilo dondurulmuş.bi tane yedim çinden iğrençti tadı dondurulmuşun:5: o da buzlukta cok yer kaplıyo.reçel mi yasam bilemedim:26:

ba-yıl-dımmm:16::16::16:
yaa evet alıyim kırmızı eriklerden artık ne varsa
ben hepsini katıp karıştırıyorum
erik varsa ayva atıom elma atıom portakal yada greyfurtta atıom kışın
birazda vişne renk versin diye atom bombası oluo

Günaydın kızlar. Çok şükür hafta sonunu getirdik. Hayırlı Cumalar hepinize, sevgiler.

evet şükür bitti bu hafta bana feci geldii
fecide gerdii

belli canım bu hafta gayet net artık ama yolu var:1:

hee yürürken gölge göbeğimi gördüm böyle çekeyim dedim:D

yaa evet alıyim kırmızı eriklerden artık ne varsa
ben hepsini katıp karıştırıyorum
erik varsa ayva atıom elma atıom portakal yada greyfurtta atıom kışın
birazda vişne renk versin diye atom bombası oluo

evet şükür bitti bu hafta bana feci geldii
fecide gerdii

başka bi etki yaratmasın bunlar bizde bacım:23::23::23::23:

amaan yaratsın kocamada içiriyom zaten :23:
zaten doğurduktan sonra yaratması gerek:32:

dibini görelim o zaman :52::52::52:

geçen kelime oyunu mudur nedir onu izliyoruz....performans arttırıcı bi alet dedi...ben hemen KIRBAÇ dedim.....bildim tabisi :1:

doğumdan sonra almam lazım diye de kocişe gönderme yaptım hatta:37::52:

Son düzenleme:
uuuuuuuuuuuuuuuu baby:))))))))))
:17: herşey bebek için

dibini görelim o zaman :52::52::52:

geçen kelime oyunu mudur nedir onu izliyoruz....performans arttırıcı bi alet dedi...ben hemen KIRBAÇ dedim.....bildim tabisi :1:

doğumdan sonra almam lazım diye de kocişe gönderme yaptım hatta:37::52:

haha hayatta aklıma gelmezdi kırbaç:1:
bizde toplaşıp mı katılsak programa gebişler günü olur keliime oyununda:52:

Günaydın ;

dün domateslerimi yaptım 6 kg domatesten 3 kavanoz çıktı:53: bileğim koptu soyucam doğrucam diye :10:
bi 6 kg daha yapmam lazım yetmez bize:24:

neyse internetten alıvşer yapıyım da kızıma keyfim yerine gelsin :37:

stajını yaptığı bir dershane vardı sanırım atanamazsa oraya gider diye düşünüyorum

evet canım başvurusunu yapacaktı inşallah güzel sonuç alır

ellerine sağlık canım ben ya memlekette yapıp getiriyorum ya da annemler veya kayınvalidemler yapıp gönderiyor %100 organik besleniyoruz hamilelikte ekmek de dahil olmak üzere bütün yiyecekler kendimize ait kendi bahçemizden kendi unumuzdan sonuç alınan kilolar :)))))

günaydın hatunlar,

sabah prof. saraçoğlu'nu izledim tv'de, süt artırmak için "dereotu, incir ve beyaz üzüm yiyin" dedi. bu besinler prolaktin hormanu salgısını artırıyormuş. incirle, üzüme bayılırım, ama hazetmediğim bir sey varsa o da dereotudur. yani kerevizi bile yerim ama dereotu ı-ıh...

bir de hamileyken ayva yemek iyi olurmuş bunu da dün okudum, bebişlerimiz gamzeli olsun:)

günaydın hatunlar,

sabah prof. saraçoğlu'nu izledim tv'de, süt artırmak için "dereotu, incir ve beyaz üzüm yiyin" dedi. bu besinler prolaktin hormanu salgısını artırıyormuş. incirle, üzüme bayılırım, ama hazetmediğim bir sey varsa o da dereotudur. yani kerevizi bile yerim ama dereotu ı-ıh...

bir de hamileyken ayva yemek iyi olurmuş bunu da dün okudum, bebişlerimiz gamzeli olsun:)

annem nerden bulmuşssa hamileliğimin başında ayvayı yedirdi gamzeli olsun diye:D
bakalım beklioz gamzelimi değil mi:1:

:17: herşey bebek için

haha hayatta aklıma gelmezdi kırbaç:1:
bizde toplaşıp mı katılsak programa gebişler günü olur keliime oyununda:52:

Olur valla.çok da eğlenceli olur....:1::1:

günaydın hatunlar,

günaydın lip.nasılsın canım?:16:

ilk zamanlar üzüm cok yedim ama inciri de bi iki yedim bi keresinde çıkardım sonra midem almadı tiksindim :5: dereotunu da salatada falan yiyorum öyle:31:

memişlerim ve ben haha:1:
hala ön planda memiş var:ssz:

buarada body giydiydim bugün üstümdeki hırkayıda çıkarmıştım
dan diye bölümden iki irkek geldi zayıf halimle görmüşlerdi en son kaçamak kaçamak göbeeme baktılar ya:17:
galba hamile len bu diye içlerinden geçti annadılar kanımca:27:

Benimde göbeğime bakıyorlar artık :27::27::27:

Birde göbekten dolayı pantalon aşağı iniyor normal t-shirtlerim kapatmıyor insanlar açık göbek görünce bakıyolar sanırım:27::27::27: Gerçi hamile pantalonu giyiyorum ama oda hoş görünmüyordur dışardan :51::51::51:

gunaydın kızlar nasılsınız
biz sabah kan verdik geldik
bizim şirketin tıp merkezine sadece kan vercektim AFP bakltırcaktım ordaki doktor dedi AFP sadece bakılmaz sen niye baktıryon falan

AFP nin yanında başka neler baktırdınız siz?

gunaydın kızlar nasılsınız
biz sabah kan verdik geldik
bizim şirketin tıp merkezine sadece kan vercektim AFP bakltırcaktım ordaki doktor dedi AFP sadece bakılmaz sen niye baktıryon falan

AFP nin yanında başka neler baktırdınız siz?

ikili yapıldıysa afp tek bakılabilir canım
ben de bir tek afp baktırdım

Olur valla.çok da eğlenceli olur....:1::1:

günaydın lip.nasılsın canım?:16:

ilk zamanlar üzüm cok yedim ama inciri de bi iki yedim bi keresinde çıkardım sonra midem almadı tiksindim :5: dereotunu da salatada falan yiyorum öyle:31:
dimi yaa:31:
üzüm asıl ozaan doğumdan sonra lazım ama mevsimi değil malesef ne üzümün ne incirin
artık komposto süt su içicez bol bol

Benimde göbeğime bakıyorlar artık :27::27::27:

Birde göbekten dolayı pantalon aşağı iniyor normal t-shirtlerim kapatmıyor insanlar açık göbek görünce bakıyolar sanırım:27::27::27: Gerçi hamile pantalonu giyiyorum ama oda hoş görünmüyordur dışardan :51::51::51:
hehe benim göbek görünmüo ama böyle bel kalınlaşmaya başlıo bi garip oluo şişman göbeği gibi değil belli
garipsediler beni şimdi giydim hırkayı bisürü gelcekler birazdan göbeğpime bakmasınlar bidaha:15:
hamile pantolonunun üstünde bi kumaş var dimi onun üstü kapalı giyilmesi gerek sanırım bir de açık renk de belli eder dimi nereye kadar çıktığı pantolunun

ikili yapıldıysa afp tek bakılabilir canım
ben de bir tek afp baktırdım

hayır bende öyle biliyorum ama güya doktor olacak bunu boşuna baktırıyorsun dedi bana
yinede bakalım dedi
bu tek başına bi anlam ifade etmez dedi zaten gebelik boyunca yükselir ki dedi

benim demek istediğim acaba afpye bakarken yanında f-b.hcg falandamı baktılar size? yani sonuçta hangi değerler yazıyordu

Back
X