2014 Şubat Anneleri

Zaten sizin hızınıza erişmek ne mümkün :46: Ben kuzuma henüz sadece 4 adet badi aldım :52: Ama tabi annemin aldıklarını ve ördüklerini saymıyorum :))
Ya bunu dile getirmekten nefret ediyorum ama, açıkcası ben korkuyorum ve o yüzden pek fazla birşey almak istemiyorum..
Daha önce 2 bebişi kaybettim. Gerçi onlar hep ilk aylardaydı ama hala çok tedirginim. Geçen yıl Eylül ayından beri bu 3. hamileliğim ama hala kucağıma alamadım. Aslında eşim de bu tedirginliğimi biliyor ve bana kızdığı için bişey söylemese de alışveriş yapmak istiyor....
Canım bu arada bizim alttaki takvimde 4. ayınızı doldurdunuz yaziyor. E ben ne kadarlık hamilesin diye soranlara 4,5 aylık diyorum. Nasıl oluyor bu iş ??

ne kadarlık sorusuna zaten verecek cevap çok

19 haftalık
4,5 aylık
5 ayın sonu falan filan gidiyor:1::1:

Ya kızlar sizde alışverişler ne alemde ?? Ben eşimi artık iyice zor zaptetmeye başladım. Geçen hafta sonu tutturdu gidip eşyaları alalım diye. Henüz ne arabaya ne de park yatağa karar verebilmiş değilim ama eşim her hafta sonu resmen surat yapıyor almadık diye. Bana hala biraz erkenmiş gibi geliyor. Alsak mı ki ne yapsak ??

Sosyolojim gelmişşşşşş. :52:
Yahu ne güzel kocaymış o ben alalım dedikçe beni frenliyor herif.
Böyle böyle bebek arabası beğendim diyorum. Zamanı gelince 250 liraya alırız bi tane diyip kapatıyor konuyu. Bi akşam alcam kızılcık sopasını elime az kaldı :1::1:

Son düzenleme:
Zaten sizin hızınıza erişmek ne mümkün :46: Ben kuzuma henüz sadece 4 adet badi aldım :52: Ama tabi annemin aldıklarını ve ördüklerini saymıyorum :))
Ya bunu dile getirmekten nefret ediyorum ama, açıkcası ben korkuyorum ve o yüzden pek fazla birşey almak istemiyorum..
Daha önce 2 bebişi kaybettim. Gerçi onlar hep ilk aylardaydı ama hala çok tedirginim. Geçen yıl Eylül ayından beri bu 3. hamileliğim ama hala kucağıma alamadım. Aslında eşim de bu tedirginliğimi biliyor ve bana kızdığı için bişey söylemese de alışveriş yapmak istiyor....
Canım bu arada bizim alttaki takvimde 4. ayınızı doldurdunuz yaziyor. E ben ne kadarlık hamilesin diye soranlara 4,5 aylık diyorum. Nasıl oluyor bu iş ??

cancanım normalde doktorlara göre her 4 haftayı bir ay sayıyorlar ama ozamanda totalde 40 haftada gebelik 10 ay gibi oluyor o yüzden bazı ayları birleştiriyorlar aslında yani 4.ay 16.haftada değilde 18.haftada bitiyor 2 hafta çok sayıyorlar sanırım :34:

Böyle böyle bebek arabası beğendim diyorum. Zamanı gelince 250 liraya alırız bi tane diyip kapatıyor konuyu. Bi akşam alcam kızılcık sopasını elime az kaldı :1::1:

Anaaaam benimkinin yanına staja yollayalım kız. Sen kızılcık sopasını alınca bana da haber ver. İzmir kaç saatlik yol ki .. Atlar geliriz, evire çevire hallederiz bacım :52:

cancanım normalde doktorlara göre her 4 haftayı bir ay sayıyorlar ama ozamanda totalde 40 haftada gebelik 10 ay gibi oluyor o yüzden bazı ayları birleştiriyorlar aslında yani 4.ay 16.haftada değilde 18.haftada bitiyor 2 hafta çok sayıyorlar sanırım :34:

bi hamilelik 40 hafta şse 280 gün edio
bunu eğer 9 ay 10 gün diye nitelendirirsek bir ay 30 gün olarak hesap edilmiş oluyor
yani askerlikteki ay hesabı gibi:)
ay 28 çeksede 31 çeksede farketmez 30 olarak hesaplamak lazım mesela ben 4 ay 6 günlük hamileyim bu matıkla

Günaydınlar sosyoloji canım büyük geçmiş olsun bilmiyordum böyle bir dönemden geçtiğini... Ben de erken düşük yaşadım anlıyorum seni... Yavrumun bir çöpü bilem yok:)))) Elim gitmiyor biraz daha zaman geçsin almaya başlıcam...

Kızlar saçımı boyatmak istiyorum böyle kezban gibi dolaşmak hoşuma gitmiyor fakat bitkisel boyalar da kimyasal ne yapsam... Şu hamile ünlüler ne yapıyor göz önünde olanlar zaralı değil mi?

dimi yaa:31:
üzüm asıl ozaan doğumdan sonra lazım ama mevsimi değil malesef ne üzümün ne incirin
artık komposto süt su içicez bol bol

hehe benim göbek görünmüo ama böyle bel kalınlaşmaya başlıo bi garip oluo şişman göbeği gibi değil belli
garipsediler beni şimdi giydim hırkayı bisürü gelcekler birazdan göbeğpime bakmasınlar bidaha:15:
hamile pantolonunun üstünde bi kumaş var dimi onun üstü kapalı giyilmesi gerek sanırım bir de açık renk de belli eder dimi nereye kadar çıktığı pantolunun

Evet kumaş var kotun üstünde.Kotu biraz bol almıştım kilo alırım diyerekten ama almadım henüz o yüzden düşüyor :9::9::9: T shirtlerde uzun olmadığından açılıyor göbüş :27::27::27:

aynen ne güzelmiş benimkide hiç yanaşmıyor henüz bişey almaya

bi hamilelik 40 hafta şse 280 gün edio
bunu eğer 9 ay 10 gün diye nitelendirirsek bir ay 30 gün olarak hesap edilmiş oluyor
yani askerlikteki ay hesabı gibi:)
ay 28 çeksede 31 çeksede farketmez 30 olarak hesaplamak lazım mesela ben 4 ay 6 günlük hamileyim bu matıkla

bende 4 ay yedi günlük :37::37::37: ne haber bir gün erken şey yapmışız biz sizden hahahahhhhh :9::9::9::9::9:

hmmmm kızlar ya güzel hastane çıkışı arıyorum ama bulamadım ya çok pahalı ya da böle biraz uyduruk şu an ilk almmaız gereken sanırım hastane çıkışları.bu arada mutfağa arı girmiş onu kovaladım biraz hopladım falan korkudan salak gibi:(

Evet kumaş var kotun üstünde.Kotu biraz bol almıştım kilo alırım diyerekten ama almadım henüz o yüzden düşüyor :9::9::9: T shirtlerde uzun olmadığından açılıyor göbüş :27::27::27:

hehe ekmek teknesinde bi adam vardı göbeği açık gezerdi onun gibi:1:
aynen ne güzelmiş benimkide hiç yanaşmıyor henüz bişey almaya

ben de almıom bizimkide:)
alınır ya bşver biraz doğmadan biraaz doğunca
Allah uzun ömür sağlık versinde herşeyi alınır başını sokacak bi ev olduktan sonra

Günaydınlar sosyoloji canım büyük geçmiş olsun bilmiyordum böyle bir dönemden geçtiğini... Ben de erken düşük yaşadım anlıyorum seni... Yavrumun bir çöpü bilem yok:)))) Elim gitmiyor biraz daha zaman geçsin almaya başlıcam...

Kızlar saçımı boyatmak istiyorum böyle kezban gibi dolaşmak hoşuma gitmiyor fakat bitkisel boyalar da kimyasal ne yapsam... Şu hamile ünlüler ne yapıyor göz önünde olanlar zaralı değil mi?

canım boya konusunda herhangi bir bilimsel çalışma yapmıyorlar o yüzden kimse gerçekte zararlı diyemiyor
bitkisel boyadanda kasıt içince amonyak olmaması zaten boyalara pis kokuyu veren madde o amonyak yani
ben oğlumda 7.ayımda saçımı bitkisel diye nitelendirilen amonyoksız boyayla boyatmıştım kokusu 0 dı
bundada kurban bayramına boyatmayı düşünüyıorum beyazlarım beni rahatsız ediyor çünkü

bende 4 ay yedi günlük :37::37::37: ne haber bir gün erken şey yapmışız biz sizden hahahahhhhh :9::9::9::9::9:
hehe benimki iki üç gün öne geldi aslında 4 gün evvel yapmış olmalısınız:1:
edepsizlik diz boyu haha
amaan iyi yapmışız sefamız olsun:32:
hmmmm kızlar ya güzel hastane çıkışı arıyorum ama bulamadım ya çok pahalı ya da böle biraz uyduruk şu an ilk almmaız gereken sanırım hastane çıkışları.bu arada mutfağa arı girmiş onu kovaladım biraz hopladım falan korkudan salak gibi:(

bişi olmaz caım artık onun kordonu var plasentesı var düşmediğin sürece hafif zıplamada bişi olmaz

hehe ekmek teknesinde bi adam vardı göbeği açık gezerdi onun gibi:1:

ben de almıom bizimkide:)
alınır ya bşver biraz doğmadan biraaz doğunca
Allah uzun ömür sağlık versinde herşeyi alınır başını sokacak bi ev olduktan sonra

doğru kuzum ya hayırla bir doğsunlarda inşalalh elbet alınır.ayyyyyyyyyy bebişimden bir atak bekliyorum her gittiğimde gün gün geriye düştü toplamda 4 gün geride kaldı bu sefer gitttiğimde kapatmış olsun ne olur:) daha haftaya cumartesi gidicem ama son kontrolümden bu yana 4 kilo aldım:( umarım işe yaramıştır

hehe benimki iki üç gün öne geldi aslında 4 gün evvel yapmış olmalısınız:1:
edepsizlik diz boyu haha
amaan iyi yapmışız sefamız olsun:32:

bişi olmaz caım artık onun kordonu var plasentesı var düşmediğin sürece hafif zıplamada bişi olmaz

var dimi yerim ben onu oyyyyyyyyyyyyyyyyy

Spedeenin göbüşüne bakınca heveslendim yav.:52: Haftaya ben de resim ekleyeyim bari :))
Kuzum benim göbüş de seninki kadar ama dün sabah iş yerinden bir dangoz, ya senin niye hiç karnın çokmıyor dedi. Hamile değilim yalan söylüyorum da ondan diyecektim ama yaaaa sabır çektim..:47: Nazara falan pek inanmam ama artık kadın nasıl bir negatif enerji yüklediyse bana, odama gelince karnım ağrıdı ve bütün gün bunu düşünüp sinir oldum. Gıcııııııık :47::47::47:

canım boya konusunda herhangi bir bilimsel çalışma yapmıyorlar o yüzden kimse gerçekte zararlı diyemiyor
bitkisel boyadanda kasıt içince amonyak olmaması zaten boyalara pis kokuyu veren madde o amonyak yani
ben oğlumda 7.ayımda saçımı bitkisel diye nitelendirilen amonyoksız boyayla boyatmıştım kokusu 0 dı
bundada kurban bayramına boyatmayı düşünüyıorum beyazlarım beni rahatsız ediyor çünkü

bende çok istiyorum lakin korkuyorum :( zaten iyce kezban oldum

Back
X