2014 Şubat Anneleri

canlarımmmmm :16::16::16::16:
haksever ne ka marifetlisin bebeğimmm maşallahhhhh
börek neyli bu arada :)
lepicimmm kronikim süt konuusunda bende tereddür yaşadım ama pınarın organik sütünde karar kıldım.pastörizenin vitaminleri yok ettiğine katılıyorum ama önemli olan kalsiyum diye düşündüm
çağlardamlam bende ota boka takıyorum yaaa :(

lepicimmm kronikim süt konuusunda bende tereddür yaşadım ama pınarın organik sütünde karar kıldım.pastörizenin vitaminleri yok ettiğine katılıyorum ama önemli olan kalsiyum diye düşündüm

Ya bilmiyorum bunlar normal de ben mi anormal karsiliyorim ama bence normal disi ya:((

Su bir haftadir cok kotuyum surekli agliyorum normalde hamilelikte duygu degisimleri oluyormus durduk yere aglaniyormus ama benimki cok gecerli.
Gecen haftasonu esimin ailesiyle kahvaltidaydik ve klasik bebek muhabbeti donuyordu iste 1 yasina getiricem sonra bakici bulucam dedik biz bakariz dedilet.dedik oyle olmaz bakici sart.onun pedinde surekli dolasilacak hareketli olacak yetisilmez dedik.en iui ben bakarim sizden de iyi bakarim dedi kayinvalidem.ben de dedim su sozleti doykemeyin dedim.hem zaten neyse 2 yasina kadar sesimi cikatmiuorim sonra ben alican ben buyutucem siz ikinciyi yapin ikinci sizin olsun ilki benim dedi ve gayet ciddi.ben de ciddi bir sekilde oyle birsey yok ben kendim bakicam vermem dedim guluyor.hani filmlerde gordugum sacma seyler karsimda cok aci ve desem ki cahil dunyayi gormus kulturlu insanlar.ama ne biliyim.o gunden beri hep agliuorim psikolojim bozik bilmiyorum.esim sagolsun cok iyidir dengeyi bulur ama ona catiyorum ne biliyim tam anlatamiyorum.gorimcem desen ayri bi sorun acik acik ben kardesimi karisindan kiskaniyorim diyecek nitelikte bir insan dugunumde gelinlik giyip gelen ve durmadan kardesimi elimden aldin diye tum gece aglayan biri bilmiyorum ne diyim ama bunlar birikti ve suan cok kotuyum

kuzum tabikide bu diyalog akıl karı değil ama ne sen çocuğunu onlara verirsin ne de eşin buna razı olur sıkma o güzel canını

Günaydın canlar.nabersiniz:16::16:

benim gördüğüm göbeklilerin hepsi gerçekten göbekli:)

jack güle güle kullansın bebeğin kaça gelio bu

teşekkür ederim tatlım....daha almadım ama...alacağım bu olacak kesin....dün akşam alacaktım vazgeçtim salıyı bekliyorum eşim de öyle dedi:31: dısardaki mağazalarda 360-400 arasında değişiyo fiyatı....nette 269 du ama:34:

inşallah yaparsın canım baskınıını:16:

bu arada kurutuyorum derken güneste kurutmaktan bahsetmedim öylemi anladın sen:1:
yıkıyorum sularını kurutuyorum sonra ciğden iç içe geçirip dondurucuya atıyorum ben küçük kullanırım biberleri annemin bahceden ufacık ufacık toplarım miss gibi olurlar:56:

:1::1:hımm tamam canım anladım sonunda :)) teşekkürler mucukss:54:

oooh nerde artık boyle komşu kuzucum kokla kokla ne oldugunu bulmaya calış... çok zor bizim bina çook :)
ama sana yavruna afıet olsun bakalım :)

canım bizim bina 3 katlı birer daire var alt katın kapısı ayrı bizim kapıdan gişrince 2. katta biz 3. katta eşimin amcası var :)) yani kokuyu bulmak kolay oluyo:9: bide onalrın yanında burnum ladar gb kim ne yapmış anlıyorum dedim önceden artık ne yapsalar banada getiriyolar yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkk:23::51:

Su bir haftadir cok kotuyum surekli agliyorum normalde hamilelikte duygu degisimleri oluyormus durduk yere aglaniyormus ama benimki cok gecerli.
Gecen haftasonu esimin ailesiyle kahvaltidaydik ve klasik bebek muhabbeti donuyordu iste 1 yasina getiricem sonra bakici bulucam dedik biz bakariz dedilet.dedik oyle olmaz bakici sart.onun pedinde surekli dolasilacak hareketli olacak yetisilmez dedik.en iui ben bakarim sizden de iyi bakarim dedi kayinvalidem.ben de dedim su sozleti doykemeyin dedim.hem zaten neyse 2 yasina kadar sesimi cikatmiuorim sonra ben alican ben buyutucem siz ikinciyi yapin ikinci sizin olsun ilki benim dedi ve gayet ciddi.ben de ciddi bir sekilde oyle birsey yok ben kendim bakicam vermem dedim guluyor.hani filmlerde gordugum sacma seyler karsimda cok aci ve desem ki cahil dunyayi gormus kulturlu insanlar.ama ne biliyim.o gunden beri hep agliuorim psikolojim bozik bilmiyorum.esim sagolsun cok iyidir dengeyi bulur ama ona catiyorum ne biliyim tam anlatamiyorum.gorimcem desen ayri bi sorun acik acik ben kardesimi karisindan kiskaniyorim diyecek nitelikte bir insan dugunumde gelinlik giyip gelen ve durmadan kardesimi elimden aldin diye tum gece aglayan biri bilmiyorum ne diyim ama bunlar birikti ve suan cok kotuyum

oyy canım kıyamam ne takıyosun sen onları baştan kokmuş pis balılar eşin iyiyse onalrdan yana değilse üzülme boşuna elinden mi alcak lar çocunu boşversene açmassın kapıyı olur biter seni üzmek için yaptıkları baris gelme bu oyunlara çok diretirse hıhhhhhhhhhhhhh alırsın de çok kaşınma görmezsin bile dersin şaka gb sonrada bi kahkaha:1: bırak onalr kudursun bida:34: üzülme sen kuzuna yazık oda üzülür sonra:38:

canım birinin içinde ne vardı anlamadım 3 yudumda yiyince soganlı filandı 2.yi yavaşladı yemem şuan sen sorunca baktım kıymalı:56::56::39::39::7: oğluşuna söyle kızıma askerden gelirken cici alsın:9:

Kızlar selam herkeseee, ne zamandır fırsat bulamıyordum arada bakıyorum 3-4 sayfa okuyorum kaçıyorum. Herşey yolunda umuyorum :3: Bende geçen cuma ikili test yaptırdım, cinsiyeti o ara görür mü dedim ama şu an kesin deği çıkıntı bu zamanlarda oluyor sonra kızsa kayboluyor, şu an söyleyeceğim yanlış olur 16.haftayı bekleyelim dedi. Zaten ultrasona öyle ciddi öyle dikkatli bakıyordu ki hiç birşey demedim bende ikili teste odaklandım hatta bi ara doktorun yüzü düştü ben o an :53: böyle oldum tabi, ne oldu dedim, yok dönmüyor bi türlü düzgün pozisyon arıyorum dedi iyi dedim. Sonra bakmayı bitirdi herşey yolunda dedi rahatladık, bakalım kan sonuçları da çıkacak inşallah yolundadır herşey..
Biraz alıntılar yapayım bakalım..

Ben de 3 yaşına kadar içmişm :) Komşu teyzeler bana da takmış kafayı :p Kızımı da 2 yaşına kadar emzirdim, çalışıyordum da öyle çok sütüm de yoktu ama 1 damla da olsa benim kız istiyordu, çok meraklısıydı bıraktırmasam daha isterdi heralde :p Ben de hep hatta 4. günden itibaren! Aptamil ile destekledim, çünkü sütüm yetmiyordu, nadirdi çok bol geldiği. Hatta kızıma anne sütü veremeyeceğim diye çok üzülmüştüm ama hem mama aldı hem meme :) Bu arada hiç emzik kullanmadı.

kızlar oğlum e bebeğin broşüründe oyun halısı gördü ve anne bundan kardeşime alalım dedi bende alamayız oğlum çok pahalı bu dedim, ama anne dedi bana sen iş yaparsın bende oyuncaklarımla oynarım kardeşimde bunla oyalanır dedi bana mantıklı geldi ama çok pahalı olduğu için alamacağım diye düşünürken bunu gördüm ya süper bişi bende yapıcam kızlar buna benzer bişi
Süper birşeymiş ya ne yaratıcı, ne maharetli insanlar var. Benim kızımda şimdiden kardeşini düşünüyor inşallah doğunca da böyle olurlar :) Senin oğlun kaç yaşındaydı bilimcim?

Evde de olsan süt pompası al derim cnm, bende uzun süre evdeydim ama işe başlayınca sağdım sütümü aslında çok da sağmadım :) çünkü az geliyordu moralim bozuluyordu ama faydası çok, bazen azı arttırıyor, bazen de çok gelir ise eğer ve o sıra çocuga emziremezsen sağıp rahatlıyorsun. Benim bi arkadaşım evde çalışmıyor, ama doğum sonrası 3. gün birden coşmuş çok sütü gelmiş memeler şişmiş bebek daha minik ememiyor çok, kalıyor kalan ağrıtıyor filan hemen koşup pompa almışlar çok rahatladım demişti.

Elektirkli derim, elle sağmak nedir demeyin bazen o bile insanı yoruyor. Ben Philips'ten almıştım çok da memnun kaldım, hatta deneyerek almıştım e-bebek'ten imkanı olana öyle tavsiye ederim, deneyince görüyorsun kimi deli gibi acıtıyor işkence gibi, kimi çok rahat..Bu arada süt sağma odasında çok sayıda medela görmüştüm o da ucuz ve iyiydi, memnundu kullananlar.

Bende Gebe'yi çok beğendim internette bende bayıldım ama bedenime göre bulamamıştım..Sen çok zayıf olmalısın o zaman hep XS kalmıştı. Bu arada ben de M beden bi elbise aldım oradan 55 liraya mı ne, düğünde giymek için hem sade hem şık tarzı..Ama o kadar zayıflamışım ki M beden bol geldi, mağazadaki kız kalıplarımız büyük demişti zaten alırken çok büyük almamak lazım yine internetten alacaklar için diyeyim.
Hele outlet çok uygun, geçen Kadıköy'de alelade bi mağazada hamile eteği baktım 60 tl'ydi düşünün, gömlekler 60-80 filandı..

Haydi öpüyorum hepinisii :54:

canım pompa şart. ilk hafta yenidoğan sarılığında sütün az gelebilir, hemen çeker veririsin. sonra da süt hücum ediyor süt ateşi ya da mazallah mastit yapabiliyor. sütün fazlasını da çekmeye lazım. hem sen yokken sağdığın sütleri veririler, mama vermezsin boşuna. manuel alma çok yorucu, elektriklisi iyi. hatta aventin içinden manuel başlık çıkan elektrikli bi modeli var, onu alabilirisin. natural pompası da 100 tl indirimdeydi e-bebekte, bi bak istersen.

nen birinizde demiyonuss ocakta süt var diye:27::27::27::30:

Ocakta süt vaaaaarrr :1:

ocagı temizlerken sütüde bol bol gördüm ıyy süt taşıncada bögg çok kötü oluyo bereket benim kayınvaldecim ocagı alırken gelinnii göz önünde bulundurarak taşınca sönen ocak almış :))) sönmese yanık kokuyo hemen temizledim kokmasın diye kuruyo bide hayatta cıkmaz:ssz:

:7:gel içelim karşlıklı

Merhaba ;

Doktora gittik herşey çok güzel sonucumuz da harika çıktı :23: içim rahatladı çok mutluyum 1 bardak sütlü kahveyi hak ettim :68::68::68::68:

günaydın kızlar dün akşam zor bir gece geçirdim böbrek ağrım çoktu hem uyumaya çalışıyorum hem bebeğime bişey olacak diye korkuyorum inşallah geçer en kısa zamanda

ocagı temizlerken sütüde bol bol gördüm ıyy süt taşıncada bögg çok kötü oluyo bereket benim kayınvaldecim ocagı alırken gelinnii göz önünde bulundurarak taşınca sönen ocak almış :))) sönmese yanık kokuyo hemen temizledim kokmasın diye kuruyo bide hayatta cıkmaz:ssz:

:7:gel içelim karşlıklı

O zaman akıllı ve düşünceli kayınvalideciğinin şerefine kaldırıyoruz bardaklarımızı :23: afiyet bal şeker ola

hee tamam o zaman kuzum:16: Allah kabul etsin:54:

Amin canım sağolasın :16:

Merhaba ;

Doktora gittik herşey çok güzel sonucumuz da harika çıktı :23: içim rahatladı çok mutluyum 1 bardak sütlü kahveyi hak ettim :68::68::68::68:

Gözün aydın canım herşey yolunda çok şükür :nazar:
Ben yine salı günü gideceğim doktora çağırdı ama bakalım neler olacak :44:

Günaydın annişler....
Yine ananemizgeldi... Sabah sabah ohhh öpüştük çıktık evden
bugün kimse tutamaz beni
kızlar bu arada dün galiba ben bişiler hissettim
4aydan sonra ilk defa dün tatlı yedim yattım
aneeemmm uyuyamadım
dışdaneşime elletiyorum bek hissedilmiyo
ama içten bi kıpırtı bi kıpırtı
demek benim zilli tatlıyı beklermiş :)))

çok şükür valla kaç gündür kendi kendimi yedim bitirdim ne olacak diye.
bende ekimin ilk cumartesi giderim sanırım

Ama bak herşey güzel ve yolunda bebişin sapasağlam sana tutunmuş sennereye o oraya :1::1:
Salı belki cinsiyet gösterir diye çağırdı doktor ama ekime detaylı ultrason vs vs için randevu verecekmiş.

Back
X