2014 Şubat Anneleri

alışver yapıldı demek neler aldınız resimlerini isteriz müsait olunca.
ve tabiki neyin var ?

Ne haber kuzum? Dün eşimle çıktık küvet,kulak çubuğu,ıslak mendil gibi ıvır zıvırları aldık.Bugün aldığım kıyafetleride çekip hepsini eklicem inşallah.

Annemlere kırgınım :14::14::14::14:

Günaydın Jack'im Frost'um :1: Valla bende 3 haftadır görmüyordum c.tesi gördüm. Ekrana sığmıyor artık sıpam, parça parça gösteriyor doktor civanım :1::1:

hosgeldin kuzummm...oyyy senin fındık burunlu pek bi havalıııı:1::1::1:

Günaydınlar bugün evdeyim.Dünde evdeydim alışveriş yaptık.Bebeğimiz için banyo ve temizlik için gerekli malzemeleri aldık. Çok keyifli değilim bugünlerde.Sizler nasılsınız?

kronikim hayırdır inşallahhh.....neden keyfin yok.hamilelikle ilgili mi bi sorun mu var kuzum?:31:

bu arada bebeişin için aldıklarını görmek isterim...ama keyifli olduğunda canın istediğinde tmm kuzum:16::16:

Ne haber kuzum? Dün eşimle çıktık küvet,kulak çubuğu,ıslak mendil gibi ıvır zıvırları aldık.Bugün aldığım kıyafetleride çekip hepsini eklicem inşallah.

çok şükür midm yanıyor biraz :17: idare ediyorum ama :54:

hayırdır ne oldu da kırıldın ?

gunaydın kızlar umarım sizler iyisinizdir

biz pek iyi değiliz dün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah kalktım bişiyim yoktu kahvaltı hazırladım sonra topladım biraz uzanayım dedim bebişin hareketlerini hissetmek için sırt üstü uzandım yarım saat falan sonra bir bel ağrısı ile doğrulamadım bile günüm fena geçti ne oturduğum da geçti ağrı ne yatarken ne ayakta yürümekte zorlandım hatta lavaboda ellerimi yıkamakta bile baya baya kötüydüm gece den sonra dabah ağrım biraz hafifledi ama hala var umarım gün içinde artmaz :50:
bu arada sanki dün akşam üzerinden beri bebeğimi hissedemiyorum sırt üstüde yatamıyorum zaten ağrım çok endişe etmeye başladım sanki :14::14:

çok şükür midm yanıyor biraz :17: idare ediyorum ama :54:

hayırdır ne oldu da kırıldın ?

Benim isteklerime aldırış etmeden kendine göre hazırlık yapıyor bebek için.Ben bir şey söyleyincede kırılıyor :14::14::14:

biz pek iyi değiliz dün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah kalktım bişiyim yoktu kahvaltı hazırladım sonra topladım biraz uzanayım dedim bebişin hareketlerini hissetmek için sırt üstü uzandım yarım saat falan sonra bir bel ağrısı ile doğrulamadım bile günüm fena geçti ne oturduğum da geçti ağrı ne yatarken ne ayakta yürümekte zorlandım hatta lavaboda ellerimi yıkamakta bile baya baya kötüydüm gece den sonra dabah ağrım biraz hafifledi ama hala var umarım gün içinde artmaz :50:
bu arada sanki dün akşam üzerinden beri bebeğimi hissedemiyorum sırt üstüde yatamıyorum zaten ağrım çok endişe etmeye başladım sanki :14::14:

Geçmiş olsun bilimcim.Doktora gitsen zorladın mı belini :26::26::26:

günaydın canım.dr unu arasan bi keşke bel ağrın için:5: bu arada bebeğin iyidir rahat bi yer bulmuştur kuytu kösede annesi.ama içini rahatlatmak istersen bi izin al git dr a balım :31:

geçmiş olsun canım uyuyordur belki bende bazen hissedemiyorum hele bide sancı varken hiç anlamıyorum bile bebği

Benim isteklerime aldırış etmeden kendine göre hazırlık yapıyor bebek için.Ben bir şey söyleyincede kırılıyor :14::14::14:

benim annem de ilk başlarda öyle yaptı , ananeliğe bizden çabuk hazırlanıyorlar nerdeyse tüm kıyafetlerini o aldı canım her gördüğü badiyi , penyeyi ,zbıını aldı durdu kızdım ama sonra düşündüm oda anane heycanımı paylaşıyor.

ama diğer eşyalarını ben görmeden almasına izin vermedim. hatta bi keresin de kv öne sürerek kendi kendine bişyler alıyor dedim.
biraz kullanmak gibi oldu ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali :1: kıyafet falan alıyor ama diğerlerini soruyor yada sen beğen gidip bakalım diyor
sepetini aldı mesela modeli belli olmasına rağmen bende görücem dedim gidip birlikte aldık :34:
sen de bu taktiği dene istersen :54::54:

Geçmiş olsun bilimcim.Doktora gitsen zorladın mı belini :26::26::26:

dün bi tane parol içtim dayanamadım çünkü birde bardak çekme aleti var onla bardak çekti annem şimdi daha iyiyim gün içerisinde yine kötü olursam doktora gideceğim

annen meselesine gelince canım kırılma annene, o anne sana çok lazım inan doğum sancısı çekerken bile anne diye ağlarsın, büyüklerin bizi idare etmesi gerek ama bazen onlar çocuk gibi davranıyor bizim idare etmemiz gerekiyor üzülme sen

günaydın canım.dr unu arasan bi keşke bel ağrın için:5: bu arada bebeğin iyidir rahat bi yer bulmuştur kuytu kösede annesi.ama içini rahatlatmak istersen bi izin al git dr a balım :31:

bakcam canım şimdi bi çikolatalı gofret yedim sabah sabah hareketlensin diye bekliyorum bakalım
keyifsizim yinede işlerimde var işlerim olmasa gelmicektim bugün işe zaten gece doğru düzgn uyuyamadım rüyamdada habire patron ve müdürle uğraştım durdum

bbilim üzme kendini dr.um benim 3.gebelik olmasına rağmen 20.hft yı bekle dedi .sizler hareket felan deyince yemediğim tatlı kalmadı.sonuç:hareket yerine kilolar.sağlık ocağına bile gittim kalp atışı için düşün.tabii ağrıların geçmezse mutlaka gitmelisin Dr.una.

Günaydın güzellerim :) harika bir hafta olmasını diliyorum inşallah.
Yoldayım arkadaşa gidiyorum ve bir kez daha kanıtlandı ki toplu taşıma araçlarında ne kadınlara ne hamilelere saygı yok.
Neyse yarın büyük gün umarım bebişim sağlıkla orada beni bekliyor olur.Ben cinsiyet olayını aştım artık.Göstermesede umrumda değil :)

proletle senin benim gibi 3. sandım allah söyletti belki:)
sizin isim hazır mı?
selam alpin görüşemiyoruz hiç
geçmiş olsun canım uyuyordur belki bende bazen hissedemiyorum hele bide sancı varken hiç anlamıyorum bile bebği

benim annem de ilk başlarda öyle yaptı , ananeliğe bizden çabuk hazırlanıyorlar nerdeyse tüm kıyafetlerini o aldı canım her gördüğü badiyi , penyeyi ,zbıını aldı durdu kızdım ama sonra düşündüm oda anane heycanımı paylaşıyor.

ama diğer eşyalarını ben görmeden almasına izin vermedim. hatta bi keresin de kv öne sürerek kendi kendine bişyler alıyor dedim.
biraz kullanmak gibi oldu ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali :1: kıyafet falan alıyor ama diğerlerini soruyor yada sen beğen gidip bakalım diyor
sepetini aldı mesela modeli belli olmasına rağmen bende görücem dedim gidip birlikte aldık :34:
sen de bu taktiği dene istersen :54::54:
inş. tatlım inş. iyidir bebeğim

bu arada beğen tuşu göremiyorum ben sitede

bbilim üzme kendini dr.um benim 3.gebelik olmasına rağmen 20.hft yı bekle dedi .sizler hareket felan deyince yemediğim tatlı kalmadı.sonuç:hareket yerine kilolar.sağlık ocağına bile gittim kalp atışı için düşün.tabii ağrıların geçmezse mutlaka gitmelisin Dr.una.
anladım canım ben hissediyordum ya şimdi hissedemeyince endişe ettim bakalım
Günaydın güzellerim :) harika bir hafta olmasını diliyorum inşallah.
Yoldayım arkadaşa gidiyorum ve bir kez daha kanıtlandı ki toplu taşıma araçlarında ne kadınlara ne hamilelere saygı yok.
Neyse yarın büyük gün umarım bebişim sağlıkla orada beni bekliyor olur.Ben cinsiyet olayını aştım artık.Göstermesede umrumda değil :)
selam adalyy nasılsın canım afiyet şeker olsun güzel kahvaltılar et arkadaşlarında
kaldırılmış sanırım

ben beğencektim ama
belkide tadilata almışlardır tuşu :D

günaydın sevgili canlarım bebişlerim :54:

dün nerdeyse temizlik yaaprken totom çıkacaktı neyse akşam ahlaya uhlaya uyudum telefon eden annemede bi güzel kalayladım:19: kimse yardıme tmiyo diye:33: hoş o beni daha çok kalayladı:47::47::47: döverim seni bak bile dedi yani düşünün:52::53::1: gecede eşim gelince kalayı bastı oturma odasının felan şeklini değiştirdim de:17: sonra bende başladım ağlamaya kimse bana yardım etmiyoda sen m,illetin evini taşı annen kızına yardım etsin onun çocuklarına baksın ona gitsin haftalarca kalsın kendi annem zaten kocasını oğlunu bırakmaz hayatta gelmez ben kölemiyim ya diye agladım lafa geldimi herkez aman iş yapma elini sürme ye iç yat bu evi b.k götürüyo tabi herkezin tuzu kuru lafa geldimi 6 sene sonra buldun bak üzlürsün diyolar nabayım temizlikçi kadın tutayım madem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye hem agladım hem sölendim anladı ki eşim hormonlarım beni ele geçirdi geldi öptü sarıldı sakinleştirdi:27::51: valla psikopata bağladım mı çok fena oluyorum bu hormonları seviyorum:7::9::9::9:

gecede böreğimi pastamı yaptım :21: şimdi mercimek köftesi yapıcam sonra süslenirim misafirlerimi beklerim:31:

size bi kötülük edip pastamı eklemek istiyorum :23: ben yoruldum sizde yorulun canınız çeksin sizde yapın çok kolay ama harika bişi oldu:56:
Eki Görüntüle 797942 Eki Görüntüle 797943 Eki Görüntüle 797944 Eki Görüntüle 797945

okuyup kaçıyorum bir haftadır.şimdi de kaçıyorum sonra görüşmek üzere.güzel haberlerle gelin.

görüşürüz tatlım kendine iyi bak

kızlar biz c.tesi annemle semtimizdeki bebek mazalarına gittik ihraç fazlası ürün getiriyorlarmış güzel şeyler vardı aldım yine bişiler

annem yazlık bir takım beğendi bebişe altında keten külodu var beyaz üzerine siyah puanlı üstüde penye nar çiçeği ve siyah beyaz puanlı çok şeker bişi illa bunu alacam dedi bende al dedim

sonra bi kaç badi falan aldık tişört aldım 1 yaş için bi tane daha hastane çıkışı gibi ikili takım aldım önlüğü ve şapkasıda var ama çok şirin tam kız için üzerinde kurdeladan yapılmış gülleri var
ay inş. sağlıklı günlerde giydirmek nasip olur hepimize :16::16:

dün nerdeyse temizlik yaaprken totom çıkacaktı neyse akşam ahlaya uhlaya uyudum telefon eden annemede bi güzel kalayladım:19: kimse yardıme tmiyo diye:33: hoş o beni daha çok kalayladı:47::47::47: döverim seni bak bile dedi yani düşünün:52::53::1: gecede eşim gelince kalayı bastı oturma odasının felan şeklini değiştirdim de:17: sonra bende başladım ağlamaya kimse bana yardım etmiyoda sen m,illetin evini taşı annen kızına yardım etsin onun çocuklarına baksın ona gitsin haftalarca kalsın kendi annem zaten kocasını oğlunu bırakmaz hayatta gelmez ben kölemiyim ya diye agladım lafa geldimi herkez aman iş yapma elini sürme ye iç yat bu evi b.k götürüyo tabi herkezin tuzu kuru lafa geldimi 6 sene sonra buldun bak üzlürsün diyolar nabayım temizlikçi kadın tutayım madem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye hem agladım hem sölendim anladı ki eşim hormonlarım beni ele geçirdi geldi öptü sarıldı sakinleştirdi:27::51: valla psikopata bağladım mı çok fena oluyorum bu hormonları seviyorum:7::9::9::9:

gecede böreğimi pastamı yaptım :21: şimdi mercimek köftesi yapıcam sonra süslenirim misafirlerimi beklerim:31:

size bi kötülük edip pastamı eklemek istiyorum :23: ben yoruldum sizde yorulun canınız çeksin sizde yapın çok kolay ama harika bişi oldu:56:
Eki Görüntüle 797942 Eki Görüntüle 797943 Eki Görüntüle 797944 Eki Görüntüle 797945

ben de aynı şeyi söyleyeceğim döverim bakseni bide odanın şeklini değiştirdim diyor bebeklerimiz bize pamuk ipliği ile bağlı :20::20::20:
sen temizlikten , ev değiştirmeden bahsediyorsun bırak b.k götürsün evi ya karnındakinden önemli ne var :20::20::20:

eline sağlık damalı pasta demi bu ?? bende yapmıştım bi kez

bende küsüm hatta:19: dün temizlik yaptım yardıme tmiyo kimse diye sitem ettim çok kızdı bardı abna lafa gelince hepsi küleyhan kayınvaldemde aman yapma etme eeeee dedem mi yapıcak ileri :19: geçen kayınvaldem geldi doktora gitcez diye 3 gün kaldı yok onun düğününü mubareliyem buna başın sağ olsuna gideyim diye evde bile durmadı bi yemek yaptı oda nasıl hastaydım mide bulantısından kalkmıyodum iki süpürüp sildimi yok 4 aydır bu evi dedem mi temizlicek ki oğlunu biliyo elinin altındaki sülahiden bardaga su koymaz o kadar yani:47::47::47:

Back
X