2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım uyuyordur belki bende bazen hissedemiyorum hele bide sancı varken hiç anlamıyorum bile bebği

benim annem de ilk başlarda öyle yaptı , ananeliğe bizden çabuk hazırlanıyorlar nerdeyse tüm kıyafetlerini o aldı canım her gördüğü badiyi , penyeyi ,zbıını aldı durdu kızdım ama sonra düşündüm oda anane heycanımı paylaşıyor.

ama diğer eşyalarını ben görmeden almasına izin vermedim. hatta bi keresin de kv öne sürerek kendi kendine bişyler alıyor dedim.
biraz kullanmak gibi oldu ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali :1: kıyafet falan alıyor ama diğerlerini soruyor yada sen beğen gidip bakalım diyor
sepetini aldı mesela modeli belli olmasına rağmen bende görücem dedim gidip birlikte aldık :34:
sen de bu taktiği dene istersen :54::54:

Ben o taktiği yapamam kayınvalidemin hiç bir şey almayacağını bilir.Biri hiç ilgilenmiyor biri çok ilgileniyor ortasını bulamadık.Anneme defalarca söyledim bana sormadan ben görmeden bir şey alma diye ama bildiğinden şaşmıyor.En sonunda da kırıldı işte :14::14::14:

ben de aynı şeyi söyleyeceğim döverim bakseni bide odanın şeklini değiştirdim diyor bebeklerimiz bize pamuk ipliği ile bağlı :20::20::20:
sen temizlikten , ev değiştirmeden bahsediyorsun bırak b.k götürsün evi ya karnındakinden önemli ne var :20::20::20:

:30:ama ama ya zaten annemde sinir etti ağladım resmen zor kapadım telefonu:50:
ya cnaım benim misafir odamın duvarı kabarmıştı yeni hamielleigimi öğrenince eşim boya aldı zaten boya istiyodum hadi dedi yapalım hani cocuk olcak mevlit felan zaten yapılcak neyse malzemeleri aldı benim eşim usta elinden her iş geliyo kendi yapcaktı sateni kazıdı yok kurusun dedi koca ramazan geçirdi sonra tesisata bakcam dedi duvarı deldi bişey bulamadı öyle kurusun bide dedi 1 ay öyle kaldı sonra orayı kapattı alcıladı alcı kurumuyo tekrar döküldü 1 aydırda öyle duruyo 3 ayı geçiktir odanın koltukları ortada toplu üstü naylon örtülü duvar ünitem toz< hatta toprak oldu artık heryer heryerde bana çek kapını otur diyolar sanki kolay ordan toz geliyo diger odalarada sinir oluyorum işte ha bekle ha bekle kimsenin keyfi gelmiyo ne zormuş muhtaç olmak inan 4 aydır sabrediyorum komşum dogum yaptı çok yakın arkadaşım 40 uçurmaya gelcek alamıyodum nabayım bebek büyüdü dün yaptım temizliğimi bugün onları çagırdım yani bekle bekle nereye kadar bebeğim allaha emanet dikkatli yapmaya çalıştım çok yoruldum o ayrı konu ama kimsenin umrunda değiliz :14:

bide kendi annem diyoki yap yap bişey olursa kimsenin umru olmaz kendin üzülürsün gene diyo 6 sene ağladın gene ağlarsın dedi bi koydu bi koydu ağladım durdum:14: ben kızımı çok sevicem hiç yanlız bırakmıcam hep yardım edicem ona zaten babamdan hayır yok benim için baba yok annemde kendini babama adamış birisi işte neyse gene ağlamak istemiyorum dün bütün şeyim doldu:14:

eline sağlık damalı pasta demi bu ?? bende yapmıştım bi kez

evet canım dama pastaymış ben hazır kekle yaptım aslında 3 daire olması gerekiyodu ama ben baska boyutta yuvarlak bulmadım

Günaydın güzellerim :) harika bir hafta olmasını diliyorum inşallah.
Yoldayım arkadaşa gidiyorum ve bir kez daha kanıtlandı ki toplu taşıma araçlarında ne kadınlara ne hamilelere saygı yok.
Neyse yarın büyük gün umarım bebişim sağlıkla orada beni bekliyor olur.Ben cinsiyet olayını aştım artık.Göstermesede umrumda değil :)
gösterir kuzummmmmmm inşallahhh
gunaydın kızlar umarım sizler iyisinizdir

biz pek iyi değiliz dün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah kalktım bişiyim yoktu kahvaltı hazırladım sonra topladım biraz uzanayım dedim bebişin hareketlerini hissetmek için sırt üstü uzandım yarım saat falan sonra bir bel ağrısı ile doğrulamadım bile günüm fena geçti ne oturduğum da geçti ağrı ne yatarken ne ayakta yürümekte zorlandım hatta lavaboda ellerimi yıkamakta bile baya baya kötüydüm gece den sonra dabah ağrım biraz hafifledi ama hala var umarım gün içinde artmaz :50:
bu arada sanki dün akşam üzerinden beri bebeğimi hissedemiyorum sırt üstüde yatamıyorum zaten ağrım çok endişe etmeye başladım sanki :14::14:
canımm geçmiş olsun.bendede dün garip bir ağrı vardı bayağı endişelendim ama şuan iyiyim
Benim isteklerime aldırış etmeden kendine göre hazırlık yapıyor bebek için.Ben bir şey söyleyincede kırılıyor :14::14::14:

Geçmiş olsun bilimcim.Doktora gitsen zorladın mı belini :26::26::26:
oda çok heyecanlı mazur gör çiçeğim.bizdede kayınvalidenin umrunda değil.annemde birşeyler alıyor kıyamam
proletle senin benim gibi 3. sandım allah söyletti belki:)
sizin isim hazır mı?
evet tattlım.nasipse babamın adını koyacağım mustafa kemal

günaydın sevgili canlarım bebişlerim :54:

dün nerdeyse temizlik yaaprken totom çıkacaktı neyse akşam ahlaya uhlaya uyudum telefon eden annemede bi güzel kalayladım:19: kimse yardıme tmiyo diye:33: hoş o beni daha çok kalayladı:47::47::47: döverim seni bak bile dedi yani düşünün:52::53::1: gecede eşim gelince kalayı bastı oturma odasının felan şeklini değiştirdim de:17: sonra bende başladım ağlamaya kimse bana yardım etmiyoda sen m,illetin evini taşı annen kızına yardım etsin onun çocuklarına baksın ona gitsin haftalarca kalsın kendi annem zaten kocasını oğlunu bırakmaz hayatta gelmez ben kölemiyim ya diye agladım lafa geldimi herkez aman iş yapma elini sürme ye iç yat bu evi b.k götürüyo tabi herkezin tuzu kuru lafa geldimi 6 sene sonra buldun bak üzlürsün diyolar nabayım temizlikçi kadın tutayım madem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye hem agladım hem sölendim anladı ki eşim hormonlarım beni ele geçirdi geldi öptü sarıldı sakinleştirdi:27::51: valla psikopata bağladım mı çok fena oluyorum bu hormonları seviyorum:7::9::9::9:

gecede böreğimi pastamı yaptım :21: şimdi mercimek köftesi yapıcam sonra süslenirim misafirlerimi beklerim:31:

size bi kötülük edip pastamı eklemek istiyorum :23: ben yoruldum sizde yorulun canınız çeksin sizde yapın çok kolay ama harika bişi oldu:56:
Eki Görüntüle 797942 Eki Görüntüle 797943 Eki Görüntüle 797944 Eki Görüntüle 797945

ayyyy kötüsünnnnnn hakooo :23:

istiyorum bundannnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben o taktiği yapamam kayınvalidemin hiç bir şey almayacağını bilir.Biri hiç ilgilenmiyor biri çok ilgileniyor ortasını bulamadık.Anneme defalarca söyledim bana sormadan ben görmeden bir şey alma diye ama bildiğinden şaşmıyor.En sonunda da kırıldı işte :14::14::14:

boşver canım alsın inan hiç almasa daha çok takarsın kafana illa kv için deme başkası için söyle yeterki lafı anlasın
bizimkine artık alma doldu taştı diyorum kadın hala alıyor şu eksik şundan da alalım bu da olsun diyor :1:
inan babam ve annem bizden bile heycanlı babam düşün evde oda boşalttı bebek odası bakıyor şimdi park yatak alacakmış gittiğinde torunu öyle korumasız olan yerlerde yatamazmış ona özel yer olacakmış.
annem yıllardır çiçeklerini at diyor dün hepsini atmış oraya kaydırak alacakmış. daha ben 5 aylık hamileyim babam nelerin planını yapıyor düşününce sıkılıyorum ama hoşumada gitmiyor değil :1::1: sende tadını çıkart ilgilenmemesinden iyidir

ya cnaım benim misafir odamın duvarı kabarmıştı yeni hamielleigimi öğrenince eşim boya aldı zaten boya istiyodum hadi dedi yapalım hani cocuk olcak mevlit felan zaten yapılcak neyse malzemeleri aldı benim eşim usta elinden her iş geliyo kendi yapcaktı sateni kazıdı yok kurusun dedi koca ramazan geçirdi sonra tesisata bakcam dedi duvarı deldi bişey bulamadı öyle kurusun bide dedi 1 ay öyle kaldı sonra orayı kapattı alcıladı alcı kurumuyo tekrar döküldü 1 aydırda öyle duruyo 3 ayı geçiktir odanın koltukları ortada toplu üstü naylon örtülü duvar ünitem toz< hatta toprak oldu artık heryer heryerde bana çek kapını otur diyolar sanki kolay ordan toz geliyo diger odalarada sinir oluyorum işte ha bekle ha bekle kimsenin keyfi gelmiyo ne zormuş muhtaç olmak inan 4 aydır sabrediyorum komşum dogum yaptı çok yakın arkadaşım 40 uçurmaya gelcek alamıyodum nabayım bebek büyüdü dün yaptım temizliğimi bugün onları çagırdım yani bekle bekle nereye kadar bebeğim allaha emanet dikkatli yapmaya çalıştım çok yoruldum o ayrı konu ama kimsenin umrunda değiliz :14:

bide kendi annem diyoki yap yap bişey olursa kimsenin umru olmaz kendin üzülürsün gene diyo 6 sene ağladın gene ağlarsın dedi bi koydu bi koydu ağladım durdum:14: ben kızımı çok sevicem hiç yanlız bırakmıcam hep yardım edicem ona zaten babamdan hayır yok benim için baba yok annemde kendini babama adamış birisi işte neyse gene ağlamak istemiyorum dün bütün şeyim doldu:14:

evet canım dama pastaymış ben hazır kekle yaptım aslında 3 daire olması gerekiyodu ama ben baska boyutta yuvarlak bulmadım

canım sende haklısın ama çağır bir kadın yarım gün tek o odayı temizlesinler
benim kvde de torun çok istiyordu ama hiç hayrı yok ki işlerimi az çok bilir hafta da 10 taneye yakın gömlek ütülerim
2 de görümcem var isteseler gelirler ama inan umrumda bile değil yani , bebeğim iyi olsun elbet bunları söylemem için de zaman gelecek
şimdi ne kendimi strese sokucam zamanı gelince sokacağım lafları düşünüyorum

Haftasonu herkes ağlamış sanırım :14::14::14::14:

boşver canım alsın inan hiç almasa daha çok takarsın kafana illa kv için deme başkası için söyle yeterki lafı anlasın
bizimkine artık alma doldu taştı diyorum kadın hala alıyor şu eksik şundan da alalım bu da olsun diyor :1:
inan babam ve annem bizden bile heycanlı babam düşün evde oda boşalttı bebek odası bakıyor şimdi park yatak alacakmış gittiğinde torunu öyle korumasız olan yerlerde yatamazmış ona özel yer olacakmış.
annem yıllardır çiçeklerini at diyor dün hepsini atmış oraya kaydırak alacakmış. daha ben 5 aylık hamileyim babam nelerin planını yapıyor düşününce sıkılıyorum ama hoşumada gitmiyor değil :1::1: sende tadını çıkart ilgilenmemesinden iyidir

canım sende haklısın ama çağır bir kadın yarım gün tek o odayı temizlesinler
benim kvde de torun çok istiyordu ama hiç hayrı yok ki işlerimi az çok bilir hafta da 10 taneye yakın gömlek ütülerim
2 de görümcem var isteseler gelirler ama inan umrumda bile değil yani , bebeğim iyi olsun elbet bunları söylemem için de zaman gelecek
şimdi ne kendimi strese sokucam zamanı gelince sokacağım lafları düşünüyorum

Artık almaz sanırım kırıldı bende kırıldım :50::50::50:

Bu arada biz bebek odamıza karar verdik;

Belis Doa Byk Bebek Odas | Odalar | E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas

Çok büyük ihtimal bu takım olacak. 3lü dolap ve normal beşik alıcaz(büyüyen beşik değil) 1250 tl dediler nasıl sizce model ve fiyat :26::26::26:

şifonyer ve raf olmayacak değil mi canım ? modeli güzelmiş sade şık

Bir kaç gün geçsin konuşurum ben onunla şimdi bende kırıldım ters birşey söyleyip daha da kırmayım onu :34::34::34:

:1: tammadır

Son düzenleme:
şifonyer ve raf olmayacak değil mi canım ? modeli güzelmiş sade şık

:1: tammadır

Şifonyer olmayacak kuzum.Odamız küçük birde yatak odasındaki şifonyeri bebek odasına koyucam sanırım beşiğe yer açmak için o yüzden almayı düşünmüyorum.Beşiğin yanındaki çekmeceli kısım olmayacak.

Şifonyer olmayacak kuzum.Odamız küçük birde yatak odasındaki şifonyeri bebek odasına koyucam sanırım beşiğe yer açmak için o yüzden almayı düşünmüyorum.Beşiğin yanındaki çekmeceli kısım olmayacak.

anladım canım güzelmiş modeli bebek yatak odasında yatacak zaten belli süre :54::54:
fiyat için bişey diyemem ama bana normal geldi fiyat karşılaştırması yapmışsındır zaten başka yerlerle ilgili

anladım canım güzelmiş modeli bebek yatak odasında yatacak zaten belli süre :54::54:
fiyat için bişey diyemem ama bana normal geldi fiyat karşılaştırması yapmışsındır zaten başka yerlerle ilgili

Bir kaç yere sorduk en uygun burası geldi bakalım eğer daha çok beğendiğim bir model olmazsa bunu alcaz.

Bu arada biz bebek odamıza karar verdik;

Belis Doa Byk Bebek Odas | Odalar | E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas

Çok büyük ihtimal bu takım olacak. 3lü dolap ve normal beşik alıcaz(büyüyen beşik değil) 1250 tl dediler nasıl sizce model ve fiyat :26::26::26:

güzelmiş tatlımmmm.....bende beğendim....dün de eşim bi bebek arabası beğendi bi siteden.pierre cardin 269 a düşmüş...:31:

sizce nasıl...bende beğendim gibi:31:

$araba.webp

güzelmiş tatlımmmm.....bende beğendim....dün de eşim bi bebek arabası beğendi bi siteden.pierre cardin 269 a düşmüş...:31:

Eki Görüntüle 798024

daha önce bişeyden bahsettim bebek arabası ile ilgili

bu tarz çift yönlü olanlarda böyle kullanırken resimdeki gibi ayağın sürekli tekerleğe vuruyor ama diğer türlü sıkıntı yok
bide böyle sağa sola çevirirken kendi bedenini çeviriyorsun ama terse orjinali gibi kullanırsan araba jilet gibi dönüyor
bunu bize e bebekteki adam anlattı cidden doğru :34: bi gidip arabayı görün sürün derim :34:
bu bahsettiğim özellik KRAFT ta var ve benim için sıkıntı olacağı için travel sistem tercih ettim

daha önce bişeyden bahsettim bebek arabası ile ilgili

bu tarz çift yönlü olanlarda böyle kullanırken resimdeki gibi ayağın sürekli tekerleğe vuruyor ama diğer türlü sıkıntı yok
bide böyle sağa sola çevirirken kendi bedenini çeviriyorsun ama terse orjinali gibi kullanırsan araba jilet gibi dönüyor
bunu bize e bebekteki adam anlattı cidden doğru :34: bi gidip arabayı görün sürün derim :34:
bu bahsettiğim özellik KRAFT ta var ve benim için sıkıntı olacağı için travel sistem tercih ettim

hımmm gidip bakalım o zamn:34:

gayet kullanuışlı uyku setini pembe alırsın bende öyle yaptım herşeyi beyaz uyku seti pembe

Evet pembe uyku setiyle tamamlarız dedik :34::34::34:

Eki Görüntüle 798024

Özellikleri nasıl guzum :31::31::31: Güzel görünüyor özellikleride iyiyse alın bence fiyatıda uygun geldi bana...

Son düzenleme:
hosgeldin kuzummm...oyyy senin fındık burunlu pek bi havalıııı:1::1::1:

kronikim hayırdır inşallahhh.....neden keyfin yok.hamilelikle ilgili mi bi sorun mu var kuzum?:31:

bu arada bebeişin için aldıklarını görmek isterim...ama keyifli olduğunda canın istediğinde tmm kuzum:16::16:

Sağol canım. Babası gibi egosu yüksek, gururlu bişey olacak sanırım :1: İyidir iyidir benim gibi zırıldak olacağına :16:

gunaydın kızlar umarım sizler iyisinizdir

biz pek iyi değiliz dün inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sabah kalktım bişiyim yoktu kahvaltı hazırladım sonra topladım biraz uzanayım dedim bebişin hareketlerini hissetmek için sırt üstü uzandım yarım saat falan sonra bir bel ağrısı ile doğrulamadım bile günüm fena geçti ne oturduğum da geçti ağrı ne yatarken ne ayakta yürümekte zorlandım hatta lavaboda ellerimi yıkamakta bile baya baya kötüydüm gece den sonra dabah ağrım biraz hafifledi ama hala var umarım gün içinde artmaz :50:
bu arada sanki dün akşam üzerinden beri bebeğimi hissedemiyorum sırt üstüde yatamıyorum zaten ağrım çok endişe etmeye başladım sanki :14::14:

Canım benim belim 2 aydır sürekli öyle. An geliyor ayakta, sağ bacağıma yüklenerek duruyorken soluma değiştirmiyorum kendimi.
Sırt üstü uzandığımda mümkün değil tek başıma kalkamıyorum. Eşim tutup kaldırıyor. Bazen çok yorulursan sağımdan soluma bile dönemiyorum yine eşim döndürüyor. Doktora soracaktım bende c.tesi unuttum yine karnımdaki zilliyi görünce..
Telaşlanacak birşey yoktur bence. İlk doktoruma sorduğumda normal kalçan genişliyor demişti..

Günaydın güzellerim :) harika bir hafta olmasını diliyorum inşallah.
Yoldayım arkadaşa gidiyorum ve bir kez daha kanıtlandı ki toplu taşıma araçlarında ne kadınlara ne hamilelere saygı yok.
Neyse yarın büyük gün umarım bebişim sağlıkla orada beni bekliyor olur.Ben cinsiyet olayını aştım artık.Göstermesede umrumda değil :)

Afiyetler olsun bacım. :1: İnşallah yarın öğrenirsin pembe miyiz mavi mi? Sen aşsan da biz merak ediyoruz yahuu. :1:

Evet pembe uyku setiyle tamamlarız dedik :34::34::34:

Özellikleri nasıl guzum :31::31::31: Güzel görünüyor özellikleride iyiyse alın bence fiyatıda uygun geldi bana...

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

· çift yönlü kullanım

- ayarlanabilir itme kolu

· 360 derece dönebilen ön tekerler

· 3 kademe tam yatabilen sırt dayanağı

· öne kadar inebilen tam kapanır tente

· 5 nokta emniyet kemeri

· Arka tekerlerde fren mekanizması

· Geniş kullanışlı alt sepet

· Ayarlanabilir ayak dayanağı

· Kışlık ayak örtüsü

· Kullanışlı çıkarılıp yıkanabilen kılıf

- 2 yıl garantili

yorumlarda gayet iyi aslında ama biraz daha araştırıp öyle alalım en iyisi....burda hangi mağazada var bi bakim gidim görim:34:

Back
X