Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylede canım kimse yok ofiste herkes seyehatte özel sektör olunca böyle şeyler problemli oluyor çalışanlar anlar beni bende isterim ama bakalım dinlene dinlene idare etmeye çalışıcam.
Selamın aleyküm kızlar :) Bugün doktora gidicem bebeğim inşallah cinsiyetini gösterir :)
Kızlar günaydın moralim çokkk bozukAglamaktan helak oldum cumartesi kanama oldu doktora gıttık bebeğin eşi yani plesantası aşağıda imiş 20.haftaya kadar cıkabılır cok ıyı dınlen dedi 2 gun yattım ama bugun mecbur geldim işe bılgısayar başı işim ama çok oturmakta ıyı degıl dıyo doktorum ne yapacağımı bilemedim dualarınıza ihtiyacım var cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne olacak.
Cinsiyetimiz belli oldu kızım olacakmış daha önce erkek gibi demişti dr
günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum çalışanların işleri rast gitsin inşallah..dün kızım hiç hareket etmedi sabahtan akşama kadar panikten öldüm resmen..pasta yedim yok çikolata yedim yok eşim uyuyodur merak etme diyo ama dinleyen kim..sonra bir anda sol tarafıma bir toplandı kızım nasıl canımı acıtıyo eşimde hissetti ilk defa 2dk falan o şekilde kaldı..sonra normalde döndü dedimki kendi kendime kızdırdım galiba onu oda böyle cevap verdiaynı şeyi sabah tekrar yaptı aranızda benim gibi bu durumu yaşayan varmı kızlar..
su perisi bende sabah aynı şeyden şikayet ediyordum, benimde sıpam dün akşamdan beri oynamıyordu yada ben hissetmiyordum işte
sabah çikolata falan yedim şuan biraz hissediyorum ama farklı bir yerde ve şekilde sanırım yer değiştirdi bebeklerimiz
bende toplanma ve ağrı olmadı ama
gözün aydın canım kız anasımı olacaksın inş. maşallah
böyle şeyleri duyunca bende endişeleniyorum ya 3 kez kız dedi bize ama yinede acaba oluyor içimde bi de bi dolu alışveriş yaptım
PROLEThoşgeldin bende haftaya sağlık ocağına uğrucam sanırım aşım var hafyata
speedy senin aşın bu haftamı ??
bence hissetmezsende endişe etme 20. haftada hissetmeyenler olabiliyor henüzEvet canım. 20.haftadaymış ilk doz..Bir de benden tarama testlerimin sonucunu istediler. Haftaya çıkınca onları da götürücem. Epey ilgilendiler. İyiymiş. Bundan sonra endişelendiğimde sağlık ocağındayım kalbini dinlemeye
Birde artık hareketlerini hissetmeye başlarsın dedi. Hasretle bekliyorum..![]()
speedyim doktordan 4lü test sonucun iyi çıkmış sanırım geçmiş okumadım kusura bakma kaç çıktı risikin??bblim bu hafta olmam lazımmış doktoruma sormadım ama sıkıntı olmaz sanrım
sanırım yer değiştiriyor ama ilk defa böyle bişey yaşayınca şaşırdım..normal bir durum mu sence?yarın doktor kontrolümüz var sorucam mutlaka..
speedyim doktordan 4lü test sonucun iyi çıkmış sanırım geçmiş okumadım kusura bakma kaç çıktı risikin??
bir iki hafta geçde olsan sıkıntı olmaz speedy o aşıyı sıkıntı etme ben oğlumda taaa 7.ayımda olmuştum ozman bize en geç 7.ayda olman gerek demişlerdi
saol canım evet kız anası olacam:) biz daha hiç bişey almadık artık almaya başlarım ama yinede her iki cinsinde giyebileceği renkler alırımgözün aydın canım kız anasımı olacaksın inş. maşallah
böyle şeyleri duyunca bende endişeleniyorum ya 3 kez kız dedi bize ama yinede acaba oluyor içimde bi de bi
anladım canımtest sonucum evde kaldı 2280 de 1 mi öyle bişey çıktı sanırım doktor iyi dedi ya değere falan hiç bakmadımbaksam da anlamıyorum zaten.
haftasonu kuzenin kınasına şeker hamuru ile kurabiye yapacağım bugünden yapıp poşetleyim diyorum bir yandan da bayatlar mı diye korkuyorum![]()
saol canım evet kız anası olacam:) biz daha hiç bişey almadık artık almaya başlarım ama yinede her iki cinsinde giyebileceği renkler alırım
anladım canım
eline sağlık şeker hamurunu nerden buluyosun tatlım ben merak ediyorum hep onu kendinmi yapcan yoksa ??
birde yorulmayasın çok yapcaksan
:
bilimcim; geçmiş olsun canım bel ağrısı arada bendede oluyo yavaştan ağırlaşmaya başlıyoruz normal sanırım..kızını hissedersin merak etme uyuyodur kesin bende aynı şeyleri yaşıyorum çünkü..için rahat etmezse doktora git bakalım..
adally; canım dün geceokudum yaşadığını ama anca cevap yazıyorum..insanlar o kadar fesatki karşısındakini hiç düşünmüyo hassas mı değilmi üzülürmü diye..en azından cevap vermişsin için rahatlamıştır azda olsa
kronikdeli; inşallah en kısa zamanda annenle aran düzelir anneanneler bizlerden daha heyecanlı oluyolar..buarada mobilyanı çok beğendim bende bu tarz bişey düşünüyorum..
kızlar birde bişi dicem
sabah kapalı bir ayakkabı giyeyim artık ayaklarım üşür dedim hep açık ayakkabı giyiyordum çünkü
haziran ayında aldığım ama henüz hiç giymediğim sadece geldiğinde denediğim spor ayakkabımı giyeyim dedim ama olmadı ayağımı sıktı sanırım ayaklarımda şiş oluşmuş birazcık
sonra başka bir ayakkabım vardı yine topuksuz onu sildim onu giydim o geldi ama zaten kalıbı biraz büyüktü
sizdede şişler başladımı ayak şişi ????