2014 Şubat Anneleri

Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün :nazar:

POYRAZ'ım geliyor kızlar :16:

Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile :1:

Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah :nazar::nazar:

:16::16::16: Gözün aydın guzum.Alla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16::16::16:

Ben geldimmmmm:16:cikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis.:1::1:belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu:9::9:

Bu arada pc den girdigim anda anketi işaretleyebilirim.kesinlestiiiii.

Kizimizzzz olacakkkkkk:69::69:

Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya:1::1:

:16::16::16: Allahım bizim yavrular tembel anacım kesinlikle :27::27::27: Dün bir arkadaşla doktora gittik arkadaşın bebiş nasıl hareketliydi benimki boyuna yatıyor :52::52::52: Gözünaydın yafrum...

Son düzenleme:
günaydın canlar:emir_bebek:

bugün kaçış günüm evdeyim
h.sonu misafir çağırdım arkadaşlarıma hamişliğimi ilan etcem:1:
ama çncesinde tabi temizlik yapmam lazım
silme toplama mutfak temizliği işlerini bitireyim en azından cumartesi sadace yeniden kirlenen kısımları temizlerim
cumartesi de inşallah doktorum gösterirse bebişimi görcem
kesin gene yatar şeyi açıkta:1:

buarada fetal length olayına bi baktımda 24 mü 26 mı haftalardan sonra işe yarıyormuş şuan o ölçü
bizim için yanıltıcı hele şu dönem için en büyük hata payı o ölçümde imiş(gebelik günü hesaplamada)

Günaydın canlar:16:

canım seninde gözünaydın prensesin olacağı kesinleşti sonunda gelsin artık pembişler güzel güzel ciciler :16:

teşekkür ederim canm benimmm:16:

:16::16::16: Gözün aydın guzum.Alla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16::16::16:

:16::16::16: Allahım bizim yavrular tembel anacım kesinlikle :27::27::27: Dün bir arkadaşla doktora gittik arkadaşın bebiş nasıl hareketliydi benimki boyuna yatıyor :52::52::52: Gözünaydın yafrum...

günaydın guzummmm:54: ya benimki hareketliydi normalde....hep aynı saatte gidiyorum ben dr a.fıkır fıkır oluyodu.....ya 20 dk ne demek.ugrastık durduk inceledik yiice...belki uyanır dedik yok.....çirkinim babası kılıklı cıktı zati :27:

günaydın guzummmm:54: ya benimki hareketliydi normalde....hep aynı saatte gidiyorum ben dr a.fıkır fıkır oluyodu.....ya 20 dk ne demek.ugrastık durduk inceledik yiice...belki uyanır dedik yok.....çirkinim babası kılıklı cıktı zati :27:

Bende ep akşam iş çıkışı gidiyorum cumartesi sabah saatlerine aldım randevu bakalım gene uyuyor mu olacak:31::31::31: Dün arkadaşın bebişi görünce dedim benimki niye yatıyor sürekli korktum :14::14::14: Eşimde garibim o evde sürekli dinleniyor diyor sen yoruluyorsun işte bebekte yoruluyor uyuyor oluyor diyor :1::1::1:

silme toplama mutfak temizliği işlerini bitireyim en azından cumartesi sadace yeniden kirlenen kısımları temizlerim

buarada fetal length olayına bi baktımda 24 mü 26 mı haftalardan sonra işe yarıyormuş şuan o ölçü
bizim için yanıltıcı hele şu dönem için en büyük hata payı o ölçümde imiş(gebelik günü hesaplamada)

lepim naber yawww:16:

Ben kendime güvenemiyorum hiç o yüzden misafirfilan çağırmıyorum hep ben gidiyorum misafirliğe :27::27::27:

jack kaç çıktı bebeğin boyu kilosu bi de haftası takviminle uyumlumu
benimki her gidişimde 1 2 öne kayıyo ölçümden mi acep?

Ben geldimmmmm:16:cikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis.:1::1:belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu:9::9:

Bu arada pc den girdigim anda anketi işaretleyebilirim.kesinlestiiiii.

Kizimizzzz olacakkkkkk:69::69:

Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya:1::1:

Çağlammm, gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :16:

Ben o meleğe kurban olurummmm :69:

Bende ep akşam iş çıkışı gidiyorum cumartesi sabah saatlerine aldım randevu bakalım gene uyuyor mu olacak:31::31::31: Dün arkadaşın bebişi görünce dedim benimki niye yatıyor sürekli korktum :14::14::14: Eşimde garibim o evde sürekli dinleniyor diyor sen yoruluyorsun işte bebekte yoruluyor uyuyor oluyor diyor :1::1::1:

uykucu bizimkiler demek ki bacım sıkma sen canını hem minik kalbi atıyo ki orda çok şükür varsın uyusun.....uyusun da büyüsünler inşallahh:16::16:

bi ay sonra sabah gidicem bende şeker yüklemesi için. 20 gün sonrada sağlık ocağına gidip aşı yaptırcam....gynoferon u değiştirdi içemiyorum diye....şişelerdeki kan ilacından verdi.....eskiden içmiştim onlardan midem bulanmamıştı yine bişi yapmaz inşallahhhh:50:

bu arada o ilaçları içmek zorundasın dedi.bebek senden sadece yediğini içtiğini almıyor kanını da alıyo dedi.bu ilaçlar da var olan kanı korumaya yarıyor sendeki.arttırmıyo bile dedi.o yüzden kendin için kullanmalısın dedi.eger birini alamayacak olursan o da kan ilacı değil vitamin olsun dedi....

vitamini de kullanmanı öneriyorum su anki besinler gördüğün gibi pek organik sağlıklı değil ne kadar alabiliyoruz ki vitamin dedi.zorlicam artık napalımmm:18:

ya var ya mesela benimki genelde akşam 8 8 buçuk hareket edio
bigün bekledi eşim o saatte hareket etmedi:D
sonra tam gidi elini karnımdan çekince başlıo harekete:)
oyun oynuo resmen bize
geçen doktoraa gittiğimde de hareket ettiği saatti normalde doktora gittik tık yok
aşağı kan vermeye indim kadın kan alıo bu tekme atıo:32:
gizem mi yaratıo anlamadım ben:19:
lepim naber yawww:16:

iyiyiz çükür be yaa:)
senden naber bakalım herkes bişiler alıo bebsine bugün işlerimi bitirirsem annemin yanına gitcem belki onla alırız bişiler:))

Ben kendime güvenemiyorum hiç o yüzden misafirfilan çağırmıyorum hep ben gidiyorum misafirliğe :27::27::27:
haha ben yüzsüzlük yaptım herkes spesyali ile gelsin dedim yetişemiom:D
onlarda tamam dediler
geleceklerden ikisi bilio zaten durumu diğerleri de ayak uyduruo işte:D

jack kaç çıktı bebeğin boyu kilosu bi de haftası takviminle uyumlumu
benimki her gidişimde 1 2 öne kayıyo ölçümden mi acep?

lepim 18.4 cm , 255 gr her şey yolunda dedi dr.hatta iki elinin parmaklarını bile saydık minnağımınnnn:16::16:

19+6 usg de.9 gün önde dedi kuzumm :nazar::16:

Çağlammm, gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :16:

Ben o meleğe kurban olurummmm :69:

tubimmmm canım benimmmmm.....çok teşekkür ederimmm....öperiz seni güzel teyzeeeeee:54::54:

senden naber bakalım herkes bişiler alıo bebsine bugün işlerimi bitirirsem annemin yanına gitcem belki onla alırız bişiler:))

aman iyi olun kuzummm:16: bizde daha bişeyler almadık.....başlarız bundan sonra inşallah..dün akşam eşimle oturduk site site bakındık....butikbebe de e bebekte bişi kalmamış yaw....diğer sitelerde biraz pahalı geldi acıkcası:31: bekliyoruz bakalım acele etmeden:16:

uykucu bizimkiler demek ki bacım sıkma sen canını hem minik kalbi atıyo ki orda çok şükür varsın uyusun.....uyusun da büyüsünler inşallahh:16::16:

bi ay sonra sabah gidicem bende şeker yüklemesi için. 20 gün sonrada sağlık ocağına gidip aşı yaptırcam....gynoferon u değiştirdi içemiyorum diye....şişelerdeki kan ilacından verdi.....eskiden içmiştim onlardan midem bulanmamıştı yine bişi yapmaz inşallahhhh:50:

bu arada o ilaçları içmek zorundasın dedi.bebek senden sadece yediğini içtiğini almıyor kanını da alıyo dedi.bu ilaçlar da var olan kanı korumaya yarıyor sendeki.arttırmıyo bile dedi.o yüzden kendin için kullanmalısın dedi.eger birini alamayacak olursan o da kan ilacı değil vitamin olsun dedi....

vitamini de kullanmanı öneriyorum su anki besinler gördüğün gibi pek organik sağlıklı değil ne kadar alabiliyoruz ki vitamin dedi.zorlicam artık napalımmm:18:

Sağlıklı olsunda varsın uyusun :16::16::16: Kan ilacını ihmal etme bencede vitaminleri iyi kötü alırsın yiyecekten ama kan zor :50::50::50: Doktorunda anlatmış uzun uzun zaten :34::34::34:

ya var ya mesela benimki genelde akşam 8 8 buçuk hareket edio
bigün bekledi eşim o saatte hareket etmedi:D
sonra tam gidi elini karnımdan çekince başlıo harekete:)
oyun oynuo resmen bize
geçen doktoraa gittiğimde de hareket ettiği saatti normalde doktora gittik tık yok
aşağı kan vermeye indim kadın kan alıo bu tekme atıo:32:
gizem mi yaratıo anlamadım ben:19:

haha ben yüzsüzlük yaptım herkes spesyali ile gelsin dedim yetişemiom:D
onlarda tamam dediler
geleceklerden ikisi bilio zaten durumu diğerleri de ayak uyduruo işte:D

Tekmeler başlasında bende bileyim artık hangi ara hareketli bu velet :9::9::9:

Ben değişik iki hastaneye gittim ikisinde de 3 gün önde çıktı :34::34::34:

dimi bende de öyle oluo doktor kan testi yaparkende usg de çıkan sonuca göre yorumluo yada hesap ettirio misal ikili test afp falan

lepim 18.4 cm , 255 gr her şey yolunda dedi dr.hatta iki elinin parmaklarını bile saydık minnağımınnnn:16::16:

19+6 usg de.9 gün önde dedi kuzumm :nazar::16:

tubimmmm canım benimmmmm.....çok teşekkür ederimmm....öperiz seni güzel teyzeeeeee:54::54:
maşallah jackim 9 gün he benimki de 5 gün önde gidiyo
boşuna değil ogöbüşler:D
bende bugün o hesapla 19+0 oldum
artık bacağıda boya katıolar galba baş popo değil bu hesap

aman iyi olun kuzummm:16: bizde daha bişeyler almadık.....başlarız bundan sonra inşallah..dün akşam eşimle oturduk site site bakındık....butikbebe de e bebekte bişi kalmamış yaw....diğer sitelerde biraz pahalı geldi acıkcası:31: bekliyoruz bakalım acele etmeden:16:

eveet ben de bugün baktım butik bebeye
tam mevsimi olcak şeyler kalmamış yada kalan hoşuma gitmedi
bide geçen eşimle konuştum kaç tane alsak diye her dönemden en az 10 ar dedi
ne anlıosa:D bilemedim ben de akıtır kokutur tükürür diye hergün en az 2 giysi olsun diyo bilmiş eşim:P
bende çok pahalı şeyler almam galba bu dönem için en fazla 3 ay giycekler zaten sonra koy hurca sakla

2li 4lü belli oldu cnm risk görünmüyo amniyosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım onun da kendine göre riskleri varmış.. Nezor bi durum..

Bence doktoruna güven canım. Her iki testte de risk görünmüyorsa yoktur yavrunun bişeyi. Kendi kendini yıpratıp bebişini de üzme :14:
sağol cnm içim rahatladı...evde kedim var çok korkuyodum:16:dr haftaya gidicem.en azından gidene kadar kafaya takmam:1:

Rica ederim canım. Bende hayvanların her türlüsüyle çok haşır neşir olduğumdan doktor istemeden yaptırdım testi. Rahatladım :16:

Kuzum bende gynoferro içiyorve kusuyordum, bana da oligofer midir nedir ondan verdi. 4 gündür içiyorum hiçbir sorun yok çok şükür. Sende de olmaz inşallah.. :29:

Kızlar günaydın,

Akşam moralim çok bozuldu.
Duş aldım çıktım, yağlanmaya başladım bi baktım ki. Basenlerimin yanlarında kırmızı kırmızı izlerrrr, çatlamaya başlamış. :14:
Hemen koştum eşime çatlamaya başlamış diye, eeee sen çatlamıcak mı sanmıştın diyor. Çatlamasa iyi olurdu dedim, bence de ama normal bunlar üzülme falan dedi.
Bence de mi dedim? Çatlarsa sevmicen mi beni diye bi başladım :1: Saçmalama benimle alakası yok. Baksana kendin ne kadar üzülüyorsun senin için diyorum diyo. Benim umrumda olmaz dedi. İçinden ne düşünüyor bilmiyorum ama üzüldüm :25: :2::14:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın,

Akşam moralim çok bozuldu.
Duş aldım çıktım, yağlanmaya başladım bi baktım ki. Basenlerimin yanlarında kırmızı kırmızı izlerrrr, çatlamaya başlamış. :14:
Hemen koştum eşime çatlamaya başlamış diye, eeee sen çatlamıcak mı sanmıştın diyor. Çatlamasa iyi olurdu dedim, bence de ama normal bunlar üzülme falan dedi.
Bence de mi dedim? Çatlarsa sevmicen mi beni diye bi başladım :1: Saçmalama benimle alakası yok. Baksana kendin ne kadar üzülüyorsun senin için diyorum diyo. Benim umrumda olmaz dedi. İçinden ne düşünüyor bilmiyorum ama üzüldüm :25: :2::14:

benim de kaşınmalara devam ama hala çatlak yok 1-2 haftaya başlar gibi geliyor böyle kaşına kaşına kızıma ulaşıcam zaten yoksa.

eşinin de pek umursayacağını sanmam canım sende takma kafana :54: karnında can taşıyorsun ve o büyüdükçe olacak şeyler bunlar

Back
X