Valla canım ben bebeğimi kendim büyütmek istiyorum aslında ama şartlar neyi gerektirecek bilmiyorum şuan için. Biraz daha borcumuz var. Evim de yakın işyerine ama müdürüm hıyar benim de. O suratı görmek istemiyorum artık. Şartlar iyi olursa katlanıcam napayım..
haklısın canım zaten en çok belimizi büken maddiyat ve borçlar

dediğin gibi bazen katlanmaktan başka çare yok
ay bak yine sinir oldum sizde yine sadece müdürmüş bizde herkes müdür oldu bu yeni gelen patronlar herkes müdürlük taslıyor erkek hakim bir iş yeri olduk erkekler istedikleri gibi at koşturuyor bayan personeli eziyorlar boyuna
bak bizim banka işlerine giden biri var burda konumu belli yani şuraya buraya gönderiyorsun işi bu yani küçümsemek değil amacım
bi yere gönderdim adamı bi evrak teslim edecek zaten gönderirken bi dolu surat yapıyor sanki ben babamın işini yaptırıyorum adama, yok bunu neden önce yollmadım yok bilmemne neyse yolladım geldi verdinmi abi dedim bi sinirle verdim ceza yedim bide gelirken dedi
lan benmi yedirdim cezayı düzgün gitseydin yemeseydin cezayı banane, ayrıca finansla arası iyi normalde kendi ödemesi gereken cezaları bile şirket ödüyor sanki ben bunları bilmiyorum gibi bana afra tafra yapıyor sonra başka bir erkek personel sordu verdinmi dedi hallettinmi dedi ona sakin sakin evet verdim diyor ölürmüsün öldürürmüsün adamlara bayanlardan iş söylenmesi çok koyuyor ya
sinir oldum yine sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bak bugün patron yokmuş şehir dışındaymış, biizm şirketin erkekleri arazi olur sabah 9 da tıraşa gittiler iki kişi, 10 da geldiler, ordan geldi yarım saat oturdu kendine şahsi telefon alacak teknosa senin vatan bil. benim gezdi geldiler daha yeni geldiler öğlen yemeklerini yer yine giderler
ama bunun 10 da birini biz yapsak hemen patrona şikayet edilirrrrrrrrrrrrrrrrr

çok dolmuşum çok ağlıcam nerdeyse