2014 Şubat Anneleri

Nerden buluyorsun böyle garip kıyafetleri :9::9::9:
aahahah garip değil olum yaaa.çok şirinn.annem oğlum olacağını öğrenince çok sevindi.dediki ;kızı olsaydı çıplak gezdirirdi :D
Eve dönünce arayayım o zaman ben de hatunellam.
Bilmiyorum ki üşüttüm mü acaba sanki buruyor böyle acı falanda yemedim :43:

bebek büyüyor ondan olabilr kuzum:29:

$20130913_121547.webp

annem yine dayanamadı

benım oglumda erken dogdu kuvez gunlerınden sonra eve dondugumuzde dedımkı ah be bebege bak hep uyuyor hıc uyanmıyor ne varmıs bebek bakmakta derken 22 .gun geceden sabaha kadar hıc ama hıccc susmadan sesı kısılanakadar agladı oyle basladı kolıklı gunlerımız yaklasık 3 aya kadarda hep agladı dıyebılırım serılmıstım artık yorgunluktan dr artık duzenlı olarak agrı kesıcı vermemı soylemıstı ben verıyorum annam babam yengem (7 gun buyuk kızı vardı egeden) hepsı tepeme usuyolardı ben dınlemedım cayalr ılaclar verdım sonra bır gun gunduz 5 gıbı uyudu bende uyudum aksam 9da annemler kapıyı cılıngırle acarak ıcerı gırebılmısler ana dedım cocuk oldu herhalde bu kadar hıc uyumamıstı 2 saat kesıntısız uyumadı 3 aya kadar sonra alıstı duzenı hıc bozmadık
aksam 6'dan sabah 8 kadar uyudu
1 yasından sonra 8 'den 8 kadar
suanda yazmıyayım cok farklı degıl tablo masallah dıyeyım en onemlı sey ılk 6 ay ıcınde duzenı koydunuz koydunuz koyamadınız bıttınız
elestırende olur ama dınlemeyın bebek uyudugunzuda evlılıgınızede esınızede ve en onemlısı kendınızede vakıt ayırabılıyorsunuz
gunduz 1 kere 1 saat uyuyordu oglum 3 aylıkken sanırım ıkı postada 1 'er saat uyuyordu

benim de pazartesi günü ağrıdıydı, geçti sonra...üşüttün mü acaba canım?

Olabilir canım üşütmüşümdür inşallah başka birşey yoktur..

Üşüttün mü acaba :26::26::26:

Bira soğuk su içtim olabilir mi acaba canım?

aahahah garip değil olum yaaa.çok şirinn.annem oğlum olacağını öğrenince çok sevindi.dediki ;kızı olsaydı çıplak gezdirirdi :D

bebek büyüyor ondan olabilr kuzum:29:

he ya bu da bir ihtimak tabi ki cano :(

SLM KIZLAR
İŞLERİN ARASINDA GEÇMİŞİ OKUYANA KADAR ÖĞLEN OLMUŞ WALLA
AY DÜN KINAYA GİTTİK bir TANIDIĞIN
KOCAKARILAR GİBİ OTURDUM OTURDUM GELDİM
ÇOK TUHAF GELDİ YA, ANNEMDE KOMŞUYU DÜRTÜYO BAK BAK DİYO HİÇ KALKMIYO
NASILDA ÇOCUGUNU DÜŞÜNÜRMÜŞ GİRDİN GÖZÜME DİYO :)

oyyy dayanılcak gibi de değil ama

bugün burada pazar var bende gidip bi bakıyım çokgüzel bebek kıyafetleri oluyr

SLM KIZLAR
İŞLERİN ARASINDA GEÇMİŞİ OKUYANA KADAR ÖĞLEN OLMUŞ WALLA
AY DÜN KINAYA GİTTİK bir TANIDIĞIN
KOCAKARILAR GİBİ OTURDUM OTURDUM GELDİM
ÇOK TUHAF GELDİ YA, ANNEMDE KOMŞUYU DÜRTÜYO BAK BAK DİYO HİÇ KALKMIYO
NASILDA ÇOCUGUNU DÜŞÜNÜRMÜŞ GİRDİN GÖZÜME DİYO :)

bizim de yarın kına var ama oturacağımı pek sanmıyorum :1:
çok yormadan kurtlarımı dökerim :46:

Olabilir canım üşütmüşümdür inşallah başka birşey yoktur..

Bira soğuk su içtim olabilir mi acaba canım?

he ya bu da bir ihtimak tabi ki cano :(

Normalde içmiyorsan ağrıtmış olabilir kuşum :19::19::19: Yada akşam terlediysen ondanda ağrıyor olabilir.

Arkadaslar doktora geldim hersey cok iyi cok sukur.kan ve idrar verdim 4 lu test icin ama bebis iki buklum yatiyor buzuldukce buzuluyor ayagiyla cenesine vuruyor ama kesinlikle gostermiyor.dojtordan rica ettim biraz daha bakalim diye simdi ogle aradinda donunce aradan bakacak bakalim.insallah gosterir catliycam meraktan

Arkadaslar doktora geldim hersey cok iyi cok sukur.kan ve idrar verdim 4 lu test icin ama bebis iki buklum yatiyor buzuldukce buzuluyor ayagiyla cenesine vuruyor ama kesinlikle gostermiyor.dojtordan rica ettim biraz daha bakalim diye simdi ogle aradinda donunce aradan bakacak bakalim.insallah gosterir catliycam meraktan

umarımm gösterirr tatlım.bekliyoruz :16:

Sen hesaplayıver ne olur sanki :19::19::19::19:

Ay gidip sorayım bana neden geç aşı yapcakmış :20::20::20:

gününü tam bilmiomki:17:

Eve dönünce arayayım o zaman ben de hatunellam.
Bilmiyorum ki üşüttüm mü acaba sanki buruyor böyle acı falanda yemedim :43:

ben kahve içince ağrımıştı midem
belki sen de soğuk sudan ağrıttın bekle geçer canım o arada napılır bilmiyorum ben de beklemiştim eçsin diye

haha uğraştırıo seni hee

Selam şubat anneleri Allah izin verirse bende şubat annesi olucam .Dün yeni öğrendim benimde kızım olucakmış.Renkli ultrason için gün aldık 3 ekime 150 liraymış istanbul avrupa yakasındaki anneler sizin gittiğiniz hastanelerde ne kadar?

Back
X