2014 Şubat Anneleri

Kızlar nasılsınız? Yolunda mı herşey?
Ben giremedim kaç gündür, henüz okuyamadım da..İşler çok yoğun, canım çok sıkkın bir sürü iş kaldı bana, müdürden yöneticiden sekti onların yapmasaı gereken iş kucağıma düştü, süre de kısıtlı ..Ve tabi strese girince hemen midem etkileniyor :14: sabah kustum fena, suratım kireç gibi dolanıyorum ortalıkta evde olsam yatarım o haldeyim. İşe doğuma kadar dayanmam lazım..Şeytan diyor çık git ama işte olmuyor.. Eşim de arkadaşları ile mini bir seyehate çıktı, sabah erkenden yolcu ettim aklım da azcık onda..Yarın da Kadıköy'de dr. randevum var annem ve kızımla gidicez de ben biraz tırsıyorum KADIKöy'de bi olay molay olur diye, acaba diyorum haftaya mı ertelesem..
Bu arada karnımla ilgili yorumlarda komik, kimi yok gibi diyor, kimi ayına göre büyük diyor. Ama benim bildiğim sabah küçük akşam kocaman, yemekten sonra şişiyorum davul gibin
Moodum kötü bugün :18::43: azucuk şefkat gösterir misiniz hamoşlar

şimdi arkadaşlar yazmadan geçemeyeceğim,
çoğumuz ilk hamileliğini yaşayan ama hepimizde heyecan ve umut olan kadınlarız
bazı arkadaşların gelip kötü ve korkunç doğum hikayelerini anlatmalarının sebebini anlamakta güçlük çekiyorum
ne yapalım stresemi girelim,doğurmayalımmı
lütfen biraz daha hassasiyet yahu

Bende anlayamıyorum bu durumu.Okumak isteyen zaten okuyor doğum hikayelerini gözümüzün içine sokarcasına yazmaya gerek var mı diye düşünmüyor değilim :31::31::31:

hayırlı cumalar kızlar hepinizi öpüyorum ve daha sonra görüşmek üzere gidiyorum:) biraz ortalığı toparlamam lazım hatunlar öpüldünüz:54::12::71:

bazı arkadaşların gelip kötü ve korkunç doğum hikayelerini anlatmalarının sebebini anlamakta güçlük çekiyorum

doğum hikayesi okumamaya çalışıyorum herkesin doğumu kendine göre olacak
bide böyle gelip yazılması benim de çok hoşuma gitmiyor :20::20:

eklediğim resimlerde var kuzum.hem benim bebeklik battaniyelerim,hem şimdiki aldıklarım iki tanede ördüğüm

ahahah bende cinsiyeti öğrendikten sonra yoldan çıktım

çok olur tatlım ya
Bende kızımda kendi kundaklarımı kullanmıştım :) şimdiden eşimi alıştırıyorum sonradan şoka girmesin diye :9:

çaydanlığı kaldırdım gözümün önünden :20: hamile değilken günde 3 demlik çay içiyordum :26: bu ara yine canım istiyor ama bugünlük bu kadar çay kafi..

Ben giremedim kaç gündür, henüz okuyamadım da..İşler çok yoğun, canım çok sıkkın bir sürü iş kaldı bana, müdürden yöneticiden sekti onların yapmasaı gereken iş kucağıma düştü, süre de kısıtlı ..Ve tabi strese girince hemen midem etkileniyor :14: sabah kustum fena, suratım kireç gibi dolanıyorum ortalıkta evde olsam yatarım o haldeyim. İşe doğuma kadar dayanmam lazım..Şeytan diyor çık git ama işte olmuyor.. Eşim de arkadaşları ile mini bir seyehate çıktı, sabah erkenden yolcu ettim aklım da azcık onda..Yarın da Kadıköy'de dr. randevum var annem ve kızımla gidicez de ben biraz tırsıyorum KADIKöy'de bi olay molay olur diye, acaba diyorum haftaya mı ertelesem..
Bu arada karnımla ilgili yorumlarda komik, kimi yok gibi diyor, kimi ayına göre büyük diyor. Ama benim bildiğim sabah küçük akşam kocaman, yemekten sonra şişiyorum davul gibin

Oyy kıyamam gel öpeyim sarılayım sanada üzüntün sıkıntın geçiversin :54::54::54::54::48::48::48::48::48::48: Bugün herkes işyerinden dertli :31::31::31:

hayırlı cumalar kızlar

ben namaz kılıp kuran okuyup sonra saglık ocana gidicem dünkü kan testimi alıcam :31: saglık ocanda banada aşı için kasımın 6sına çagırdı çok uzak bi tarh değilmi ya:44: 26 haftalık felan olucam o zaman:49: siz 20. haftalarınızda olcaksınız aşınızı:19:

hayırlı cumalar canım:3:, 20. haftada yapılıyor diye biliyorum
genelde.eğer daha önce tetanoz aşısı olmadıysan iki doz uyguluyorlar bir ay arayla.

hoşgeldin böyle uzun süreli kaybolma arada gel yahu :54:

yarın bebeğini görünce keyfin yerine gelir miniğin hareketleri mutlu eder seni :54::54:

hayırlı cumalar canım:3:, 20. haftada yapılıyor diye biliyorum
genelde.eğer daha önce tetanoz aşısı olmadıysan iki doz uyguluyorlar bir ay arayla.

pazartesi kendi doktoruma gidicem belki oda bişeyler söyler saglık ocaında doktorum yapar iğneyi dedim orda parayla burda beleş sen bilirsin dedi:1::1::51:bende nerde beleş ore yerleş dedim:9::9::17:

hepinizden özür dilerim doğum hikayemin korkun oldugunu dusunmuyorum
sıze yol gosterır dıye yazmıstım aslında cok kolay bır dogum oldugunu soylemıstı doktorum
kusura bakmayın ıyı gunler

[video=youtube;F1PS-MYVPdo]http://www.youtube.com/watch?v=F1PS-MYVPdo[/video]

:32::32:buda kocamın ki:19::33::33:

kıyamam sana hiçç :54:
Bende anlayamıyorum bu durumu.Okumak isteyen zaten okuyor doğum hikayelerini gözümüzün içine sokarcasına yazmaya gerek var mı diye düşünmüyor değilim :31::31::31:
aynen çiçem okumayacağım artık
hayırlı cumalar kızlar hepinizi öpüyorum ve daha sonra görüşmek üzere gidiyorum:) biraz ortalığı toparlamam lazım hatunlar öpüldünüz:54::12::71:
özlüyoruz aga bilesin

Normalde içmiyorsan ağrıtmış olabilir kuşum :19::19::19: Yada akşam terlediysen ondanda ağrıyor olabilir.

Blduum vantilatöre maruz kaldım biraz ondan olabilir ama şimdi daha iyiym çok şükür

gününü tam bilmiomki:17:

ben kahve içince ağrımıştı midem
belki sen de soğuk sudan ağrıttın bekle geçer canım o arada napılır bilmiyorum ben de beklemiştim eçsin diye

haha uğraştırıo seni hee

Biraz yürüdüm biraz da alışveriş yaptım geçti biraz canım

hajım nasıl oldunnn :(

Nasılda merak eder hajısını sen sordun daha iyi oldum yavyuuumm

Selam şubat anneleri Allah izin verirse bende şubat annesi olucam .Dün yeni öğrendim benimde kızım olucakmış.Renkli ultrason için gün aldık 3 ekime 150 liraymış istanbul avrupa yakasındaki anneler sizin gittiğiniz hastanelerde ne kadar?

Hoşgeldin cabım hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.Ben 8 ekimde gireceğim 2 düzey dopplere yabi renkli ultrasona öel belde tıp merkezine gidiyorum doktorum başka bir anne çocuk sağlığı merkezinde bakıyor ve 250 TL fiyat.

hoşgeldinn :)
kızlar battaniyeye bayıldım yahu
Eki Görüntüle 802094

Ben böyle uğur böcüklü şeylere tepkisiz kalamıyorum çok şirin oluyorlar eminim bulsam almadan geçmem hajım :)

OZUR DİLERİM kımsenın böyle bir tepki vereceğini düşünmemıstım...
sizlerın yorumlarınızı yazılarınızı okuyunca kendı gunlerıme gıttım
ve zamanında paylaşamadıklarımı paylaşmak ıstedım kusura bakmayınn duygusallıgıma verın
HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR...:43:

$PicsArt_1379068610386.webp

Karın ağrımın geçmesinde ki en büyük neden bunu almam oldu :1:

hayırlı cumalar kızlar

ben namaz kılıp kuran okuyup sonra saglık ocana gidicem dünkü kan testimi alıcam :31: saglık ocanda banada aşı için kasımın 6sına çagırdı çok uzak bi tarh değilmi ya:44: 26 haftalık felan olucam o zaman:49: siz 20. haftalarınızda olcaksınız aşınızı:19:
Sana da hayırlı cumalar canım. Daualarında bizleride unutma :54:

Back
X