Kızlar nasılsınız? Yolunda mı herşey?
Ben giremedim kaç gündür, henüz okuyamadım da..İşler çok yoğun, canım çok sıkkın bir sürü iş kaldı bana, müdürden yöneticiden sekti onların yapmasaı gereken iş kucağıma düştü, süre de kısıtlı ..Ve tabi strese girince hemen midem etkileniyor
sabah kustum fena, suratım kireç gibi dolanıyorum ortalıkta evde olsam yatarım o haldeyim. İşe doğuma kadar dayanmam lazım..Şeytan diyor çık git ama işte olmuyor.. Eşim de arkadaşları ile mini bir seyehate çıktı, sabah erkenden yolcu ettim aklım da azcık onda..Yarın da Kadıköy'de dr. randevum var annem ve kızımla gidicez de ben biraz tırsıyorum KADIKöy'de bi olay molay olur diye, acaba diyorum haftaya mı ertelesem..
Bu arada karnımla ilgili yorumlarda komik, kimi yok gibi diyor, kimi ayına göre büyük diyor. Ama benim bildiğim sabah küçük akşam kocaman, yemekten sonra şişiyorum davul gibin
Moodum kötü bugün :18:
azucuk şefkat gösterir misiniz hamoşlar
Ben giremedim kaç gündür, henüz okuyamadım da..İşler çok yoğun, canım çok sıkkın bir sürü iş kaldı bana, müdürden yöneticiden sekti onların yapmasaı gereken iş kucağıma düştü, süre de kısıtlı ..Ve tabi strese girince hemen midem etkileniyor

Bu arada karnımla ilgili yorumlarda komik, kimi yok gibi diyor, kimi ayına göre büyük diyor. Ama benim bildiğim sabah küçük akşam kocaman, yemekten sonra şişiyorum davul gibin
Moodum kötü bugün :18: