2014 Şubat Anneleri

sağlık ocana gittim sonucumu aldım kanın düşük dedi pazartsidoktoruna söyle sana kan ilacı yazsın dedi başka kullsanan var mı sizlerden ben sadece decavit kulllanıyorum şimdi:31:

sonra pazara gittim balıklar süper sezon acıldı hegün balık yiyebişlirim gene bisürü ekşi meyve aldım :39::56: erik yesil elma yeşil mandalina armut eşimde dicek ben ekşi sevmiyotum diye gene:27:

doktor 16. haftada demire başlattı güzelim, ferrum fort içiom her gün,
sen de doktoruna yazdır, çünkü sadece besinler yeteri kadar demir alınamıyormuş, o kadar demir almamız için örneğin kilo kilo et fln yemek lazım. bir de demir hapının yanında taze meyve ye ya da meyve suyu iç, demir emilimini arttırıyormuş.bilgin olsun:)

kısss biz 12.haftadan itibaren kan ilacı kullanıyoruz tedbir amaçlı ve çoğu kişi kullanıyor burda,senin doktorun vermemişmiydi:26:

ayyy bana balık demeeee resmen aşeriyorum güzelim:1: ben kiii balığı hayatta sevmezdiim hele rokanın kokusundan nefret ederdim noolduysa bana balık manyağı oldum daha salı günü yedim bugün şiddetle canım çekiyor:9:erik bulamıyorum ama ekşii mandalinaa yiyorum hayatta yiyemezdim ekşiyi şimdi böylee ağzımın suları akıyor off haksever offfff:39:

yavrum bende mor büyük eriklerden sertlerinden alıyorum ekşi tatlı oluyo onlar canın yeşil erik istiyosa limonu dilimle tuz serp ye bak aynı ekşi erik tadı oluyo :)) bide roka bu sefer almadım iyce inek g otlamaya başladım haftada 2 demet roka bazen 3 2 file limon yiyorum balık bende salı almıştım bugün sırf balık için gittim gerne bütün pazarlara gidiyoum yiyorum valla :56::56:

haksever blog nasıl gidiyor :34:

paylaşımlarını burayla da paylaş :54::54:

canım bida girmedimki hiç arkjadaş yok orda ondan belki burda bi sayfa açarım kızıma sarmöadı blog beni ünlü olmak için baya ugraşmak gerek orda:1::1:

doktor 16. haftada demire başlattı güzelim, ferrum fort içiom her gün,
sen de doktoruna yazdır, çünkü sadece besinler yeteri kadar demir alınamıyormuş, o kadar demir almamız için örneğin kilo kilo et fln yemek lazım. bir de demir hapının yanında taze meyve ye ya da meyve suyu iç, demir emilimini arttırıyormuş.bilgin olsun:)

pazartesi yazar u zaman doktorum civanım :31:

yavrum bende mor büyük eriklerden sertlerinden alıyorum ekşi tatlı oluyo onlar canın yeşil erik istiyosa limonu dilimle tuz serp ye bak aynı ekşi erik tadı oluyo :)) bide roka bu sefer almadım iyce inek g otlamaya başladım haftada 2 demet roka bazen 3 2 file limon yiyorum balık bende salı almıştım bugün sırf balık için gittim gerne bütün pazarlara gidiyoum yiyorum valla :56::56:

canım bida girmedimki hiç arkjadaş yok orda ondan belki burda bi sayfa açarım kızıma sarmöadı blog beni ünlü olmak için baya ugraşmak gerek orda:1::1:

heheheh bizim burda balıkçı var ve çok memnunuz herzaman taze süper oluyor balıkları öyle hamsileri de kocaman oluyorr ayyy inşallah akşama kadar kalır eşim gelince alacak çünküü mısır unuylaa ohhhh misss...ağzımın suyu akıyor boyunaa....bu arada senin libidolar nasıl?? ben o eski halimden eser yok şimdi şarkısını söylüyorum kendim için noldu bana yaaa ühüüüüüü :2:

kızlar yine geçen haftaki gibi o şiddetli baş ağrısı başladı
ben ilk hamileliğimi örendiğimde doktor minoset ve mide şurubu yazmıştı
bunları alabilirsin diye
ama nede olsa ilaç hiç içime sinmiyor
ama geçen hafta içmedim sabaha kadar deli oldum
siz ağrı kesici alıyor musunuz
güvenemiyorum ama dayanamıycak gibiyim bu sefer
annemde var yazık bu geldiğinden içbişey anlamadı hergün bişey çıkıyo :(

$Resim 001.webp

ben bi balık gördüm sanki....

heheheh bizim burda balıkçı var ve çok memnunuz herzaman taze süper oluyor balıkları öyle hamsileri de kocaman oluyorr ayyy inşallah akşama kadar kalır eşim gelince alacak çünküü mısır unuylaa ohhhh misss...ağzımın suyu akıyor boyunaa....bu arada senin libidolar nasıl?? ben o eski halimden eser yok şimdi şarkısını söylüyorum kendim için noldu bana yaaa ühüüüüüü :2:

:31: yavrum geçen akşam süslendim saçımı düzleştirdim yarım saat süslü kalamadım o tv pc mekeik dokuyan adam hipnoz oldu abna:12: ye kürküm ye meselesi ama ben bişi anlamadım ne bilim bi hevesleniyorum ama iş başlayınca aklım velete kayıyo veremiyorum kendimi olayın akışına:17: aman oldugu kadar olmadıgı kader zaten 6 senedir cocuk için hergün gün aşırı yapıyoduk eşimde bende hep derdik bi olsun 9 ay yapmıcaz diye:52::9::1:

Siz böyle yazdıkça hevesleniyorum ya :43: ne balığa el değebiliyorum nede her hafta şöyle güzelce pişirip çoluğa çocuğa yedirebiliyorum :(( kokusu mahvediyo beni.sadece çupra alıyoruz senede 2-3 defa mangal yapıyoruz zar zor yiyorum, bebek için şimdilik balıkçıda yiyorum. normalde hiiiççç balık düşmez aklıma ama gebelik sebebiylede yemem gerek. Ahh babam ahhh azcık sana çekseydim bu konuda ne vardı sanki:31: gel gör ki anama çekmişim

:31: yavrum geçen akşam süslendim saçımı düzleştirdim yarım saat süslü kalamadım o tv pc mekeik dokuyan adam hipnoz oldu abna:12: ye kürküm ye meselesi ama ben bişi anlamadım ne bilim bi hevesleniyorum ama iş başlayınca aklım velete kayıyo veremiyorum kendimi olayın akışına:17: aman oldugu kadar olmadıgı kader zaten 6 senedir cocuk için hergün gün aşırı yapıyoduk eşimde bende hep derdik bi olsun 9 ay yapmıcaz diye:52::9::1:

Al benden de o kadar :9: 20-25 günü buluyor herife iyice tak diyene kadar zorluyorum :60: hiç istemiyo canım. kiminede aşırı istek yaparmış gebelik bize ters tepti :60:

Son düzenleme:
kızlar yine geçen haftaki gibi o şiddetli baş ağrısı başladı
ben ilk hamileliğimi örendiğimde doktor minoset ve mide şurubu yazmıştı
bunları alabilirsin diye
ama nede olsa ilaç hiç içime sinmiyor
ama geçen hafta içmedim sabaha kadar deli oldum
siz ağrı kesici alıyor musunuz
güvenemiyorum ama dayanamıycak gibiyim bu sefer
annemde var yazık bu geldiğinden içbişey anlamadı hergün bişey çıkıyo :(
ebuşcum çok geçmiş olsun ama minoset ve parol hamilelik için zararsız ağrı kesiciler diye biliyorum,baş ağrısı gerçekten çok zor bol bol dua et pc ve televizyona bakmamaya çalış direk ışık altında kalma bunlar da etkiliyor...çok şükür şimdiye kadar ağrı kesici almak zorunda kalmadım ve kalmak ta istemiyorum ama biryerim ağrırsa ve dayanamayacak kadar olursam mecbur alacam,sonuçta hamilelik çaresizlik demek değil yeri geliyor antibiyotik bile alınıyor güzelim benim sen içini ferah tut:16:

hahahah ben de başlarda midem bulanmasına rağmen aşırı istek oluyordu sonra mide bulantım geçti bi kaç defa yaptık açıkçası gayette zevk aldım ama sonra oram çok acıdı sonrasında ama birdaha dedim gece yapcam yatmadan önce ama ne bilim yaa istek gitti puffff:31:

Al benden de o kadar :9: 20-25 günü buluyor herife iyice tak diyene kadar zorluyorum :60: hiç istemiyo canım. kiminede aşırı istek yaparmış gebelik bize ters tepti :60:

kıss betüül benim de normalde canım hiç balık istemezdi yani senede bir defa ancaaa ama noooldu bana bilmiyorum birden aşerdim resmen balığa haa bir de eşim çok güzel yapar balığı ne de olsa istanbul çocuğu ve anne tarafından da trabzonlu heheh kan çekmiştir bir yerden yoksa ben Allahın adanalısı olarak ne bilirim:9: cinselliğe gelincee eşime söz verdim dedimkii bak valla bi doğurayım ve lohusalığım bir geçsin yeminle her gece istersen gündüz de yapcam söz dedim:)))) aslında libidolarım bir gelse deneyecem ama gelmiyorkii,kıs dur bakem şimdi banyoya girem sonra sexi bir kıyafet giyem mis gibi kokular sürem belki eşim bana yanaşırsaa bişiler olurr artık olmadı sadece adama çalışırım :9:

ayyy bu saatlerde topik boşalıyor sanki neyse güzel anneler ben banyoya gidiyorum ve sonraa kocamıı en azdıran kıyafetim hangisiyse onlardan bir kombin oluşturcam belki benim libido da kıpırdanır bu akşam beklemeyin beni anacımmm öpüyorum sizleri hehehehehh :54:

konuyu tam anlamadım ama bır muhasebecı olarak ve gecen sene subatta dogum yapmıs bırı olarak olaraktan solıyım

16 hafta ucretlı izin mevcut
dogum yaptıktan 4 ay sonra paranı herangı ptt den tc kımlık no ıle alabılıyosun
malesef hkeske her ay verselerdı paramızı bırde bordo uzerınden yatıyo ucret net maasın *4
iş yerine verilen rapor hemen ısleme konuluyo ve senın dogum yaptıgın tarıh baz alınıyo
ayrıyetten arzuya baglı 6 ayda ucretsız ızın kullanabılıyosunuz
bu kadar arkadasım dılerım aydınlantmısımdır

kızlar günaydın konuyla ilgılı bildklerimi yazayım bende özel sektör için 4 ay doğum izni var izin bittıkten sonra alıyosunuz doğum parasını aldığınız maaşın 3 de 2 sini yatırıyorlar 4 aylık birde birkerelıge mahsus sütparası 75 lira veriyolar.devlet memurları ise aylık maaşları yatar gibi maaşları yatıyo ama raporları bitince eksta sadece 100 liraya yakın süt parası alıyolar ssk lılar aldıgı toplu parayı memurlar raporlu ıken alıyorlar.tabi ekimde yeni çıkan yasayla neler değişir bilmiyorum.asgari ucretle çalışan birssk lı yaklaşık 2500 lira para alıcak 4 ayın sonunda.omuda zaten doğuma ayırdım geldiği gibi gidicek:):16:

Kızlar,

Aklıma takıldı. eşimle borç hesabı yapıyoruz da. İkiniz farklı şeyler söylemişsiniz. 4 aylık maaşı normal mi yatırıyorlar 3'te ikisini mi?

off ben gene çok yoruldum yahu akşam eşim gelsin konuşup bırakıcam işi çok sıkıldım artık kendime vakit ayırmak istiyorum bi yorgunluk kahvesi içtim fincana bakın yahu kafayı çocukla bozmuşum ben resmen :1::1:

Eki Görüntüle 802522

Back
X