2014 Şubat Anneleri

kızlar haberlerde izledim şimdi doğum izni taslağı ile ilgili;16 haftadan 18 haftaya çıkacakmış.:ssz:

Günaydın güzel anneler ve anne olmaya meyledenler hafta sonunuz süpper geçsin inşallah :16:

Son düzenleme:
la hajı görsen hüp diye yutasın gelir.minicikkkkk

O sahneleri çok iyi bildiğimden diyorum zaten hajım.Sezeryanla doğum yapmış bir arkadaşın bebeğine baktım 1 hafta gece de onda kaldım ama cennet cennet :)

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarr :54: jack frost nasıl gidiyor....

Allahıma binlerce şükür iyi gidiyoo canım...bulantı kusma bitti....yemek yapabiliorum,yiyebiliyorum....tabi ara sıra sıkıntılar olmuyo değil ama olacak o kadar dimi:34:

senin nasıl gidiyo?iyisindir inşallah:16:

Allahıma binlerce şükür iyi gidiyoo canım...bulantı kusma bitti....yemek yapabiliorum,yiyebiliyorum....tabi ara sıra sıkıntılar olmuyo değil ama olacak o kadar dimi:34:

senin nasıl gidiyo?iyisindir inşallah:16:

benim de iyi arkadaşımm:21:aynı devam...seyirmeler yerini kıpırtılara bıraktı artık....çok hassasım yalnız....her şeye ama herşeye ağlayıp duruyorumm:43:kayınvalidem geçen gün yelek falan örüp duruyor oğlum o benim,bebeğim bilmem ne konuşup durdu ve ben hiçbir şey diyemedim...şimdiden sahiplenirse,sanki bize emanet vermiş,gerçek annesi oymuş gbi davranırsa diye ona canım çok sıkılyorrr:43:

benim de iyi arkadaşımm:21:aynı devam...seyirmeler yerini kıpırtılara bıraktı artık....çok hassasım yalnız....her şeye ama herşeye ağlayıp duruyorumm:43:kayınvalidem geçen gün yelek falan örüp duruyor oğlum o benim,bebeğim bilmem ne konuşup durdu ve ben hiçbir şey diyemedim...şimdiden sahiplenirse,sanki bize emanet vermiş,gerçek annesi oymuş gbi davranırsa diye ona canım çok sıkılyorrr:43:

oyyy canım yaaa...ben normalde de cok duygusaldım şimdi daha fena oldum.....

bu arada bebişine sen mi bakacaksın kv de mi?

bende bi kaç ay izinli olcam sonra kv bakcak....hepimizin aklına geliyor öyle seyler ama kendimi rahatlatıyorum yine de....istemediğim bi durumla karşılaşırsam çıkarım işten kendim bakarım....öyle düşünüyorum yani.hayırlısı olsun:31:

slmmm....
yine haftasonu kimseler yok,
bir ben mi çalışıyorum ya :((((

ebuşcum çok geçmiş olsun ama minoset ve parol hamilelik için zararsız ağrı kesiciler diye biliyorum,baş ağrısı gerçekten çok zor bol bol dua et pc ve televizyona bakmamaya çalış direk ışık altında kalma bunlar da etkiliyor...çok şükür şimdiye kadar ağrı kesici almak zorunda kalmadım ve kalmak ta istemiyorum ama biryerim ağrırsa ve dayanamayacak kadar olursam mecbur alacam,sonuçta hamilelik çaresizlik demek değil yeri geliyor antibiyotik bile alınıyor güzelim benim sen içini ferah tut:16:
[/SIZE][/FONT]

sağol canım ya,
resmen kendimi inandırdım bu sefer kötü olmıycam, olmamalıyım diye ve başardım
akşam annem burdayken yemeğe çıkalım dedi eşim, hayır diyemedim
nekadar canım yansada belli etmedi, sanki onlarıda artık sıkıyomuşum gibi geldi
ne yapmak isteseler bana bağlı
direndim.... direndim.... başardık kuzumla yatmadan geçirdik ağrıyı Allahtan

Kızlar,

Aklıma takıldı. eşimle borç hesabı yapıyoruz da. İkiniz farklı şeyler söylemişsiniz. 4 aylık maaşı normal mi yatırıyorlar 3'te ikisini mi?
canım maaaaalesef hepsini değil 3/2 sini alıyoruz

Son düzenleme:
oyyy canım yaaa...ben normalde de cok duygusaldım şimdi daha fena oldum.....

bu arada bebişine sen mi bakacaksın kv de mi?

bende bi kaç ay izinli olcam sonra kv bakcak....hepimizin aklına geliyor öyle seyler ama kendimi rahatlatıyorum yine de....istemediğim bi durumla karşılaşırsam çıkarım işten kendim bakarım....öyle düşünüyorum yani.hayırlısı olsun:31:

ben bakıcam canım ama ilk torun benim de onuncu çocuğum değil ve çok bekledik gelmesinianlamazsa diye endşie ediyorum:43:...herşeye karışma potansiyeli var zaten sağolsun...havalar bir iyi bir kötü olunca,burnum tıkandı...tuturdu grip aşısı ol diye...neyse dra bir sorayım kabul edeceğini pek sanmıyorum dedim...dün tetanoz aşım vardı sağlık ocağına gttim..gtmişkende hemşireme sordum ve rezil oldum....kesinlikle olmaz dedi:43:ne diye sordum diye kızdım kendime de...sonra şey diyor kv birde,doğumdan sonra da grip olurmuşsam bebeği emzieremezmişim:45::45:hemşire de dedi yani sen hasta da olsan emzirmeyi kesemezsin ki....böyle şeyler söyleyip şimiden karışıyor...en son çocuk 25 sene önce büyütmüş....şöyle yıkarım,böyle bakarım,sütüm şukadar gelir diye anlatıp duruyor.....tamam onlarda heves ediyordur ama öyle söylemesi beni bir tuhaf yaptı.....senin için de hayırlısı olsun...daha ortada çocuk yok,bebeğim falan demesi normal mi sence

Kızlar kızım oğlan oldu soktayim kızım kızım fie oğlumu sevmisim iyimi:)

canım erken öğrendin yine de hayırlısı olsun :16: alışverişin hepsini tamamlayıp öğrenseydin nolacagdııı bacım :9:

ben bakıcam canım ama ilk torun benim de onuncu çocuğum değil ve çok bekledik gelmesinianlamazsa diye endşie ediyorum:43:...herşeye karışma potansiyeli var zaten sağolsun...havalar bir iyi bir kötü olunca,burnum tıkandı...tuturdu grip aşısı ol diye...neyse dra bir sorayım kabul edeceğini pek sanmıyorum dedim...dün tetanoz aşım vardı sağlık ocağına gttim..gtmişkende hemşireme sordum ve rezil oldum....kesinlikle olmaz dedi:43:ne diye sordum diye kızdım kendime de...sonra şey diyor kv birde,doğumdan sonra da grip olurmuşsam bebeği emzieremezmişim:45::45:hemşire de dedi yani sen hasta da olsan emzirmeyi kesemezsin ki....böyle şeyler söyleyip şimiden karışıyor...en son çocuk 25 sene önce büyütmüş....şöyle yıkarım,böyle bakarım,sütüm şukadar gelir diye anlatıp duruyor.....tamam onlarda heves ediyordur ama öyle söylemesi beni bir tuhaf yaptı.....senin için de hayırlısı olsun...daha ortada çocuk yok,bebeğim falan demesi normal mi sence

dediğin gibi güzelim her şeye karışma potansiyeli var diyosun.onu öyle kabullen simdi.....bırak sahiplensin iyi yanından bakmaya calıs su an için en azından......şimdiden kendini üzme böyle seyleri düşünerek.hele bi dogsun duruma göre saygısızlık etmeden cevabını verirsin...senin cocugun ve sen büyüteceksin nasılsa...bende yasıyorum bazen.....hevesleniyolar kv esimin abisi eşim konuşurlarken bebeği dogurtuyolar,esylarını alıyolar alışverişini yapıyolar,kapı süsüne varana kadar gidip seciyolar.....ilkinde bende bi garip oldum,bana hiç danısılmıyo diye ama heyecanlarına verdim...sonuçta her şey benim istedgim gibi olcak...ben beğenip alcam herseyini...herkeste bunun farkında :34:

Son düzenleme:
slmmm....
yine haftasonu kimseler yok,
bir ben mi çalışıyorum ya :((((

sağol canım ya,
resmen kendimi inandırdım bu sefer kötü olmıycam, olmamalıyım diye ve başardım
akşam annem burdayken yemeğe çıkalım dedi eşim, hayır diyemedim
nekadar canım yansada belli etmedi, sanki onlarıda artık sıkıyomuşum gibi geldi
ne yapmak isteseler bana bağlı
direndim.... direndim.... başardık kuzumla yatmadan geçirdik ağrıyı Allahtan

canım maaaaalesef hepsini değil 3/2 sini alıyoruz

bende çalışıyorum.yalnız değilsin :34:

dediğin gibi güzelim her şeye karışma potansiyeli var diyosun.onu öyle kabullen simdi.....bırak sahiplensin iyi yanından bakmaya calıs su an için en azından......şimdiden kendini üzme böyle seyleri düşünerek.hele bi dogsun duruma göre saygısızlık etmeden cevabını verirsin...senin cocugun ve sen büyüteceksin nasılsa...bende yasıyorum bazen.....hevesleniyolar kv esimin abisi eşim konuşurlarken bebeği dogurtuyolar,esylarını alıyolar alışverişini yapıyolar,kapı süsüne varana kadar gidip seciyolar.....ilkinde bende bi garip oldum,bana hiç danısılmıyo diye ama heyecanlarına verdim...sonuçta her şey benim istedgim gibi olcak...ben beğenip alcam herseyini...herkeste bunun farkında :34:[/QUOTE]

haklısın arkadaşım....zaten çok sorun yaşadık biz,ben hamile olana dek....bebek olunca daha çok sorun olacağa benzer ya bakalım hayırlsı yine de....hamileliğimin tadını çıkaramıyorum sanki hayatımın herdöneminde hamile olacakmışım da kıymetini bilemiyorummm:43:

Back
X