Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız arkadaşlar bayağıdır yazamadım bugün komşumun bebek mevlüdü vardı oraya gittim cinsiyetleri değişenler olmuş geçmişe biraz göz attım
Ay kızlarr ne kadar çok cinsiyet değişen var:)ben demiştim ama bu dr lar aceleci..deneyimli dr lar 4 aydan önce söylemiyor..bir de kızken erkek neysede o pipi nası kukuya dönüyo onu anlamadım bir türlü:))
Neyse bizimkinin xx kromozonu da değişmez heralde;P
Allah sağlık versin kız erkek farketmez..doğumdan sonra değişenler de var neyseki erken belli olmuş..
günaydınnnnnnnn
bugün samsuna dönüş vakti ordu dan
hepinizi öptümmmmm
günaydın kızlar bu arada söylemeyi unuttum benimde bir oğlum olacak inşallah hayırlısı ile..
bu arada gördüm bazı bebişler karar değiştirmişler cinsiyet konusunda
dün bi gezdim bi gezdim kaç saat inşallah bebiş ii dirhem geziyom hemde içim gidiyo korkudan bişi olmaz demi kızlar..
Günaydın canım bende yeni kalktım pc başında yapıyorum kahvaltıyı :) yarın okul başlıyooo maraton başlıyooo kızım 2. sınıfa gidicek bu sene. geçen sene çok çok çok yorucuydu ..bak aklıma geldi içim karardı geneDın dın dın günaydınnnn![]()
![]()
Hepinize hayırlı Pazarlar...Öğlen oldu ama ben daha yeni kalkıyorum tatilimin son günü uyuyayım bari dedim offf yaaa yarın iş başlıyo
Hadin toplanın gelin de kahvaltı yapalım![]()
Günaydın canım bende yeni kalktım pc başında yapıyorum kahvaltıyı :) yarın okul başlıyooo maraton başlıyooo kızım 2. sınıfa gidicek bu sene. geçen sene çok çok çok yorucuydu ..bak aklıma geldi içim karardı gene![]()
anketi erkek olrak nasıl işaretlicem yaaaa:) kız olarak işaretledim değişemiyorum.kızıma bisürü cici alım:) adını ela koydum :) şimdi napcam artık erkek ismi arıyorum yardım edin kızlar.rbbim sağlığını daim etsin oyyyy kurban olurum
1. sınıf her zaman zordur canım ama bundan sonra rahat edersin geçen yıl gibi olmaz merak etme...Sen tecrübeli annelrdensin yani ne güzel 2. çocuk biz daha yolun başındayız..
Ocak'a kadar çalışacağız artık ondan sonra doğum izniyle geçer bakalım önemli olan gelecek yıl bir de ben ailemden uzaktayım kimsecikler yok burda bebişime bakacak oyy oyy kızlar dua edin de bu sene Ankara'ya gidebileyim yaa hamilelerin duası kabul olurmuş..
anketi erkek olrak nasıl işaretlicem yaaaa:) kız olarak işaretledim değişemiyorum.kızıma bisürü cici alım:) adını ela koydum :) şimdi napcam artık erkek ismi arıyorum yardım edin kızlar.rbbim sağlığını daim etsin oyyyy kurban olurum
Dın dın dın günaydınnnn![]()
![]()
Hepinize hayırlı Pazarlar...Öğlen oldu ama ben daha yeni kalkıyorum tatilimin son günü uyuyayım bari dedim offf yaaa yarın iş başlıyo
Hadin toplanın gelin de kahvaltı yapalım![]()