2014 Şubat Anneleri

Ben geç bile kaldım vitamin işine anlaşılan, ama bana dr. bulantıyı arttırabiir dedi, işin tuhafı elevit'in içinde bulantıyı azaltır diyordu sanki yanlış mı hatıylıyorum :26:
Bana da sabah tok karna al dedi dr.
Gece yarısı tuvalete kalkınca da tiroit ilacımı içiyorum ben
Canım ben ilk gebeliğimde farklı isimlerde vitamin ve demir ilacı alıyordum hiç bişey olmamıştı. her gece yatarken yutuyordum. bundada öyle yapayım dedim ama ne mümkün:19: ikisini birden yutarsam sabaha mutlaka perişan oluyorum. reçetede akşam veya öğle yemeği ile alın, birde demir hapıyla birlikte emilimi etkileyebileceği için ayrı ayrı alın yazıyodu. bende akşam yemeğinde birini 2 saat sonra birini yutuyorum. rahatım şükür.

Bende daha 2. kez yemek yaptım bugün. kayınvalidem yapıyodu. yavaş yavaş atlatıyorum şükür.. kociş bıkmış her hafta dönüşümlü patates,patlıcan fasulye yemeği yemekten :27: ama karnım taş gibi oldu ayakta bu kadar uzun kalmamıştım hiç..

benim annem karşı binada ya ona gidiyoruz ya o getiriyor
çorba yapıyorum iyi hissettiğim zamanlar prensesim için

kuzummm ne kadar çok iş yaptı bu hafta sen yahuuuuu
evin resmini ekle bir ara

öpüyorum senide kızçenide

:54:canum canum şimdi sadece tavanalrı yaptık tuvalet banyo mutfagın duvarları kalebodur misafir odamı oturma odamı yatak odamı salonuda yapıcaz her hafta sonu 1 oda yaparız artık:27: geçen pazarda temizlik yaptım bu hafta sonuda gerçekten yoruldum :31: bacaklarım et kesmiş sanki çok bişi yapmışım gb eşim sildi duvarların kalebodurlarını bile ama az iş bile yoruyo :49:

bugün kuzucumu görünce geçer bütün yorgunluğum:31: çok özledim ya şafak sayar gb sayıyorum doktor randövularını :46:

maşallah :nazar::nazar:
ben yerimden kalkamıyorum ya ne iş ne yemek bir gün iyi hissedersem 3 gün yatıyorum allah sonumuzu hayreylesin
kızımla ilgilensem yeter bana diyorum fazlasında gözüm yok ama zaman zaman o bile çok zor :50::50:

bazen öyle oluyo canım yattıkça yatasım geliyo benimde çogu zaman ama mecbur yapmam gereken şeyleri yapıyorum işte bulantı zor ben hiç çekmedim çok şükür anlamıyodumda çekenleri masus yapar gb acaba nazlanıyolarmı diyodum ama bi ilaç kullandım 10gün tuvaletin kapısından ayrılamadım hiç bişi yiyemedim ağlaya ağlaya mide bulantısından bittim çok şükür ilacı bıraktırdı doktorda yeniden eski musmutlu hamiş günlerime geri döndüm zormuş mide bulantısı ögürdükçe kasıklarıda ağrıyo insanın bide korkudan aglama krizleri geliyo sonra:27:aman böyle iyi olayımda işte yaparım ymeekte:49::nazar:allah kimselere muhtaç etmesin:31:

Günaydın kızlarrrrrr :52::52:
Sanırım bana hala gün aymadı. Çokkkk zor kalktım bugün. Yataktan kazıdım resmen kendimi
Şimdi de bütün kemiklerim ağrıyor sanki..
:43::43:

henüz açılamadım sanırım haftasonu kına vardı çok oynadım daha vucudum bile kendine gelmedi :50:

ayrıca kızımı çok özledim ya daha 10 gün var görüşmemize :ssz:

sen nasılsın :54:

hımm kurtları döktün yanii:34:iyiyim işte aynı devam......biz çarşamba günü görüşeceğiz oğlumla:54:zaman geçmek bilmiyor sanki....

bodronda yazan net ucret*4
elden aldıgın ucretın 2/3 oluyo zaten guselım ıkımızde aynı seyı demısız aslında

Aynı şeyden bahsetmemişsiniz o zaman. Çünkü benim bordromda 1600 TL yazıyor ama elime 1200 civarı birşey geçiyor.
Senin dediğine göre 6400 TL almam gerek. Arkadaşların dediğine göre 3200 alıcam. Tam 2 katı :19::19:
Pöfff 2/3 ünü alırsak yandık. Nerden sömüreceklerini şaşırmışlar yaa..

Aynı şeyden bahsetmemişsiniz o zaman. Çünkü benim bordromda 1600 TL yazıyor ama elime 1200 civarı birşey geçiyor.
Senin dediğine göre 6400 TL almam gerek. Arkadaşların dediğine göre 3200 alıcam. Tam 2 katı :19::19:
Pöfff 2/3 ünü alırsak yandık. Nerden sömüreceklerini şaşırmışlar yaa..
ssk sıgorta bıldırımındekı rakama bakar hayatım gayri resmide aldıgın parayı bılemez bılsede resmıdekı rakam onu ılgılendırır bodrondakı net rakam ne ıse *4 1600 ise 6400 cıvarı bı para alıcaksın guselım gerısını kurcalama:34: gunde en az 2 tane hesaplıyorum mukelleflerden bıldıgımı soyluyorum ısım bu

Son düzenleme:
hımm kurtları döktün yanii:34:iyiyim işte aynı devam......biz çarşamba günü görüşeceğiz oğlumla:54:zaman geçmek bilmiyor sanki....

evet kurtlar döküldü ama halim de kalmadı
hasta olmaktan korkuyorum ya üstüne bide eşim hasta oldu :27: c vitamininden patlıcaz yakında :52:

az kalmış sizin ya :34:

ssk sıgorta bıldırımındekı rakama bakar hayatım gayri resmide aldıgın parayı bılemez bılsede resmıdekı rakam onu ılgılendırır bodrondakı net rakam ne ıse *4 1600 ise 6400 cıvarı bı para alıcaksın guselım gerısını kurcalama:34: gunde en az 2 tane hesaplıyorum mukelleflerden bıldıgımı soyluyorum ısım bu

Ben seni anladım canım. Net maaşın yani 1200*4 diyorsun. Benim bordro da yazan rakamdan kastım yani 1600 TL brüt maaşım. Arkadaşların kastı da brüt maaşın 2/3 si sanırım. O da hemen hemen aynı rakamlara tekabül ediyor. :1:

evet kurtlar döküldü ama halim de kalmadı
hasta olmaktan korkuyorum ya üstüne bide eşim hasta oldu :27: c vitamininden patlıcaz yakında :52:

az kalmış sizin ya :34:

aman dikkat ettt....tam mevsim dönümü...benim de burnum bir tıkanıyor bir açılıyor....boğazım acıyor....evet teyzesi azz kaldıııı:16:nasıl değişti çok merak ediyorumm:23:

süt alcam kaynatıp yogurt yapıcam :ssz: poff sonrada uyyucam akşama kadar:31:

2 gündür uyuya kalıyorum kaçıyo sütçü:19:

Back
X