- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 773
- 36
üzüntü insana neler yaptırıyor ya![]()
bunlar kadınsa ben neyim diyorum bazen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar,
3'lü taramamın sonucu çıkmış mı diye hastanenin sitesine girmiştim ki ne göreyim.Hastane de doğan bebeklerin fotoğraflarını çekip koyuyorlar siteye. Şunlara bakın bi
Özel Egepol Hastanesi
Kızlar,
3'lü taramamın sonucu çıkmış mı diye hastanenin sitesine girmiştim ki ne göreyim.Hastane de doğan bebeklerin fotoğraflarını çekip koyuyorlar siteye. Şunlara bakın bi
Özel Egepol Hastanesi
erkek gözüyle bakamam ama bence beyaz çamaşırlar olan hali daha sexi
çıplakken hoş gözükmüyor ondan o kadar üzülmüştür o![]()
Kızlar,
Özel Egepol Hastanesi
[video=youtube;My2FRPA3Gf8]http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8[/video]
sabah haberlerde vermişler 5 günde 100milyon kişi tıklamış klibinde tamamen çıplak diye tepki çekmiş falan filan haberlerde tam göstermedi diye açtım bide you tube den izledim töbe töbe uyanamayanlara gelsin
hı bide neden soyundun diyenlere üzgün oldugunu belirtmek içinmiş klipte şarkı üzüntüsünü ifade ediyomuş muş![]()
eheheh mazaret uyduruyorum yefrım okula gitmim diye
ama gidicim sanırım
hafta sonu ordudaydım ablamın bebeğini örmeye gittik.bir kaç parça bebek eşyası aldım.resimleri diiğer topiğe ekleidm.bbilimim biri çok tanıdık gelecek sana![]()
kız hani nerede resim falan yok speedynin topiğinden bahsetmiyormusun..başka mı var ben bilmiyorum![]()
bende okula çıplak gidim.okul başlaadı diye üzülüyorum da
tatlım çıkmışmı taraman ?
eenemmm ikiz bebekler varr
bizimde burda özel hastanelerd evar görümcem dogum yapınca altına en çok yorum bizim yegende olsun diye bütün mesajları ben atmıştım ama sanki dayısı yazmış dedesi annanesi yazmış yengesi yazmış gb tek tek atmıştımgüzel oluyo tabi faceden duyurup yorum almak lazım
bende çıplaklıktan hoşlanmamyani çirilçiplak tansa hoş iç çamaşırlarıyla daha seksi olunuyo bence
hele erkekler mümkünse hiç soyunmasın
![]()
kız hani nerede resim falan yok speedynin topiğinden bahsetmiyormusun..başka mı var ben bilmiyorum![]()
yevrım yorum bile yapmışın manyuk![]()
bizimde burda özel hastanelerd evar görümcem dogum yapınca altına en çok yorum bizim yegende olsun diye bütün mesajları ben atmıştım ama sanki dayısı yazmış dedesi annanesi yazmış yengesi yazmış gb tek tek atmıştımgüzel oluyo tabi faceden duyurup yorum almak lazım
bende çıplaklıktan hoşlanmamyani çirilçiplak tansa hoş iç çamaşırlarıyla daha seksi olunuyo bence
hele erkekler mümkünse hiç soyunmasın
![]()
e-laboratuvar a bağlanamıyorum canım. Sabah sabah git başımdan diyor
Evet yaaa ne pratik. Çok beğendim sistemi..![]()
bunlar kadınsa ben neyim diyorum bazenhıh bende bir zmanlar fittim
![]()
bende okula çıplak gidim.okul başlaadı diye üzülüyorum da
![]()
yevrım yorum bile yapmışın manyuk![]()
yaaaa ben yeni ekledin sandımmmmmablama aldık falan deyincee tamam tamam....oradakiler senin, sanki ablana aldıklarını da eklemişsin gibi geldi
![]()
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
karnım arııııııyoo okula gitmicem![]()
günaydın hajımmmmmGünaydınlaaaaar![]()
Okulunu arayıp yalan söylediğini iletirim müdürüne
![]()
Eki Görüntüle 804448 Eki Görüntüle 804449
kızlar hangi rengi daha güzel sizce ???
pembe hoşuma gitti ama her bişiyi pembe alıyorum sanırım :26::26::26: