2014 Şubat Anneleri

Kızlar,

3'lü taramamın sonucu çıkmış mı diye hastanenin sitesine girmiştim ki ne göreyim. :1: Hastane de doğan bebeklerin fotoğraflarını çekip koyuyorlar siteye. Şunlara bakın bi :16::16::16::16::16:

Özel Egepol Hastanesi

bizimde burda özel hastanelerd evar görümcem dogum yapınca altına en çok yorum bizim yegende olsun diye bütün mesajları ben atmıştım ama sanki dayısı yazmış dedesi annanesi yazmış yengesi yazmış gb tek tek atmıştım:1:güzel oluyo tabi faceden duyurup yorum almak lazım:34:

erkek gözüyle bakamam ama bence beyaz çamaşırlar olan hali daha sexi
çıplakken hoş gözükmüyor ondan o kadar üzülmüştür o :9::9::9:

bende çıplaklıktan hoşlanmam :1: yani çirilçiplak tansa hoş iç çamaşırlarıyla daha seksi olunuyo bence :12: hele erkekler mümkünse hiç soyunmasın:9::9:

[video=youtube;My2FRPA3Gf8]http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8[/video]

sabah haberlerde vermişler 5 günde 100milyon kişi tıklamış klibinde tamamen çıplak diye tepki çekmiş falan filan haberlerde tam göstermedi diye açtım bide you tube den izledim töbe töbe uyanamayanlara gelsin:51:

hı bide neden soyundun diyenlere üzgün oldugunu belirtmek içinmiş klipte şarkı üzüntüsünü ifade ediyomuş muş :9:

kocama söliim de üzmesin beni hhahaha:60::60::60::60:

eheheh mazaret uyduruyorum yefrım okula gitmim diye :D
ama gidicim sanırım
hafta sonu ordudaydım ablamın bebeğini örmeye gittik.bir kaç parça bebek eşyası aldım.resimleri diiğer topiğe ekleidm.bbilimim biri çok tanıdık gelecek sana :D

kız hani nerede resim falan yok speedynin topiğinden bahsetmiyormusun..başka mı var ben bilmiyorum:52:

:1: bende okula çıplak gidim.okul başlaadı diye üzülüyorum da:1:

tatlım çıkmışmı taraman ?
eenemmm ikiz bebekler varr

e-laboratuvar a bağlanamıyorum canım. Sabah sabah git başımdan diyor :1::1:

bizimde burda özel hastanelerd evar görümcem dogum yapınca altına en çok yorum bizim yegende olsun diye bütün mesajları ben atmıştım ama sanki dayısı yazmış dedesi annanesi yazmış yengesi yazmış gb tek tek atmıştım:1:güzel oluyo tabi faceden duyurup yorum almak lazım:34:

bende çıplaklıktan hoşlanmam :1: yani çirilçiplak tansa hoş iç çamaşırlarıyla daha seksi olunuyo bence :12: hele erkekler mümkünse hiç soyunmasın:9::9:

Evet yaaa ne pratik. Çok beğendim sistemi.. :16::16:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :9::9::9::9::9::9:

e-laboratuvar a bağlanamıyorum canım. Sabah sabah git başımdan diyor :1::1:

Evet yaaa ne pratik. Çok beğendim sistemi.. :16::16:

tüm hastanelerde var yanılmıyorsam bebeğin resimlerinin olduğu yerler genelde anneleriyle oluyor hatta

$pembe.webp $tur.webp

kızlar hangi rengi daha güzel sizce ???
pembe hoşuma gitti ama her bişiyi pembe alıyorum sanırım :26::26::26:

Artık 16.haftayı sabırsızlıkla bekliyorum baksanıza kızlar erkek erkeklerde kız oluvermiş:) üstelik benimki 12. hafta tahmini riskli bir hafta belkide benimkide kızdır sanki hala bir umudum var:)

Back
X