Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa kaça aldın bende mikili bi set istiyorum kızıma ya fiyatı neydi bunun:44: ben internetten alamıyorum ya![]()
günaydın hatunlar,
nasılsınız, nasıl geçti haftasonu? benim güzel geçti, kızıma mektup bile yazdım, babasıyla ilk tanıştığımız günden başlayarak hem de...artık böyle arada bir yazıcam. tabi umarım önümüzdeki hafta pipi falan görmez doktor :)
ay evet şaşırdım kız yorgan deyince biz daha pikeylşe yatıyoruz anacım6*7 tane 6*9 aylık elbisemiz olduartık kışa doğru giyeceği pijama , şort takım tarzı şeyelr alırım
bizim ev serin oluyor mesela şimdiden biz yorgana geçtik kalın şeyler almam lazım onlar da daha tam çıkmadı
bi ara civile gitmek lazım oraya kışlık ürünler gelmiş![]()
kim suçlu nolmuş nolmuş
![]()
gunaydın lip
bende oğluma benzer bir kitapcık yapmıştım günlük gibi bişi ama sürekli değil arada yazıyordum oğlum 2yaşına geldiğinde bıraktım yazmayı aslında devam ettirsem güzel olurdu ama o ara babamı kaybettim en son onu yazdım o deftere bir dahada yazmak içimden gelmedi![]()
kim suçlu nolmuş nolmuş
![]()
masummuşsun bacım sonradan fark ettim o haksever yokmu ooooooooooooooooooooo
ben pembesini aldım tatlım ama kanka olsunlar bence iyi olur
açıkcası esmer olma ihtimaline karşı o diğer rengi alamadım kara bir kızda turuncu boğar diye düşündüm
geçen görümcem kime benzer acaba dedi içimden sana benzemesinde dedim![]()
kızlar sincap 34 nerelerd uzun zamandr yok
ay evet şaşırdım kız yorgan deyince biz daha pikeylşe yatıyoruz anacım
aaa evet o niye yokki uzun zamandır tatile falanmı gitti acep :26:
bilmiyorum kuzummmmaaa evet o niye yokki uzun zamandır tatile falanmı gitti acep :26:
15gündür battaniye ile dünde yorgana geçiş yaptık![]()
![]()
ben babamı 2011 ocakta kaybettim kuzum.seninki ne zaman vefat etti
2010 kasım da canım
allah rahmet eylesin her ikisinide
O benim herifim yavrum
Neyse ki alınacakları duyunca gözleri pörtledi ve haklısın diyip kapattı o konuyu.![]()
açıkcası esmer olma ihtimaline karşı o diğer rengi alamadım kara bir kızda turuncu boğar diye düşündüm
10 set bu Disney orj.ürünü 124 ten 80 düşmüştü markafonide dönem dönem çogu site yapıyor zaten kampanya
bende battaniye ile yatıyorum 10-15 gündür
15gündür battaniye ile dünde yorgana geçiş yaptık![]()
![]()
biz daha battaniyeye ekim ortası gibi geçeriz sanırım çünkü henüz penceremiz bile açık yattığımız odanın değilde mutfağı açık bırakıyorum ben yoksa sıcak oluyor
e burda mevsim böyle ama geceleri en düşük olsa 18-19 a düşüyor dahada düşmez şuanda
biz daha battaniyeye ekim ortası gibi geçeriz sanırım çünkü henüz penceremiz bile açık yattığımız odanın değilde mutfağı açık bırakıyorum ben yoksa sıcak oluyor
e burda mevsim böyle ama geceleri en düşük olsa 18-19 a düşüyor dahada düşmez şuanda