2014 Şubat Anneleri

kısmetse bayramda çıkıyorum işte sonrasında da 1 hafta izin aldım yani
14ü arife günü çalışırız muhtemelen
30 ekim iş başı :1:
maşallah ekimi bitirmişsin işte :9::9:
slm güzel şubat anneleri, uzan zamandır yoktum yine girmeye fırsatım olmuyor bir türlü işlerden yorgunluktan umarım hepiniz iyisinizdir, biz de yavrumuzla iyiyiz ve teyzeleri sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik,,,, paşamız olacak teyzeleri :52::52::52:

selam canım paşan hayırlı olsun :nazar:

Ne internet ne marka anne tecrübesi ile kumaşı elleyerek karar verip aldık dün 11 parça hastane çıkışını ve 30tl den 25tl ye indirim yaptırarak.Ben tek olsam anlayamam kumaşın kalitesini ama anneler anlar :)

Ahan da derdim deşildi :43: anamdan uzağım bacılarımdan uzağım, memleketten uzağım. Bu yaban ellerde tek kaldım :43:herşeyi tek başıma yapmam gerek. Ühü ühü ühü ......

Ahan da derdim deşildi :43: anamdan uzağım bacılarımdan uzağım, memleketten uzağım. Bu yaban ellerde tek kaldım :43:herşeyi tek başıma yapmam gerek. Ühü ühü ühü ......

Deme öyle deme bende aynıyım anamla babamla abimle aramızda çook uzun mesafeler var bakma sen eşim izne çıktı fırsat bu fırsat diye geldik memlekete yoksa bir daha nerdeee :50:

illa zordur canım ama olsun daha çok deneyimin olacak senin, inşallah kavuşursunuz, allah eksikliklerini göstermesin inşallah

arkadaşlar merhaba nasılsınız sizleri takip ediyorum yazmak pek nasip olmuyo 10 aylık bir oğlum var bütn gn onunla koşturmktan pek vakit olmuyo zaten çok hızlı ilerlemişsinz bnm bebeğim 18+4 oğlum olucak yine inşallah kilo alımlarınız nasıl ben 2 kilo faln aldım fakat evde olunca sürekli canım bişeyler yemek istiyor sizler neler yapıyosunuz çok kilo almak istemiyorum diğer oğlumda 25 kilo aldım ve zaten 6 kilo fazlamla hamile kaldım

arkadaşlar merhaba nasılsınız sizleri takip ediyorum yazmak pek nasip olmuyo 10 aylık bir oğlum var bütn gn onunla koşturmktan pek vakit olmuyo zaten çok hızlı ilerlemişsinz bnm bebeğim 18+4 oğlum olucak yine inşallah kilo alımlarınız nasıl ben 2 kilo faln aldım fakat evde olunca sürekli canım bişeyler yemek istiyor sizler neler yapıyosunuz çok kilo almak istemiyorum diğer oğlumda 25 kilo aldım ve zaten 6 kilo fazlamla hamile kaldım

canım işin zormuş allah yardımcın olsun, bende kilo almıyordum ama en son gittiğimde 3 kilo almışım nasıl oldu bu kadar dikkat ederken anlamadım bir türlü inşallah daha fazla kilo almayız :50::50: allahtan çalışıyorum yoksa ben daha fazla kilo alırdım

slm güzel şubat anneleri, uzan zamandır yoktum yine girmeye fırsatım olmuyor bir türlü işlerden yorgunluktan umarım hepiniz iyisinizdir, biz de yavrumuzla iyiyiz ve teyzeleri sonunda bebişimizin cinsiyetini öğrendik,,,, paşamız olacak teyzeleri :52::52::52:

Oyyyy maşallah size:nazar: inşallah sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına :emir_bebek: hehhhheeeeehhh erkekler çoğalsın yawwww yoksa bizim kızlar evde kalacak :27:

Aynı şeyden bahsetmemişsiniz o zaman. Çünkü benim bordromda 1600 TL yazıyor ama elime 1200 civarı birşey geçiyor.
Senin dediğine göre 6400 TL almam gerek. Arkadaşların dediğine göre 3200 alıcam. Tam 2 katı :19::19:
Pöfff 2/3 ünü alırsak yandık. Nerden sömüreceklerini şaşırmışlar yaa..

Bacim bu ne muhabbeti ya:( banafa soleyin:)

Back
X