2014 Şubat Anneleri

ve ben bunu sana 2.kere soruyorum tatlım.kusuruma bakma

hoşgeldin tatlım.darısı başımıza

ne yedin hajım

Üzüm yedim hajım anlamadım bende ne oluyor :50:

bugün benimde çok bulandı yahu tam rahatladım geçti diyordum bugün hatrı sayılır şekilde bulandı yine sen ilaç kullandınmı hiç ben 5.haftadan itibaren zofran kullanıyorum 8mg emilenden :1:

Canım benim zaten öyle aman aman bulantım olmadı hamileliğin başından beri saysan 2 kere.Gynoferon ile osteocare kullanıyorum ilaç olarakta.

kocamada bişeyler olmuş anam göbemi öpüp duruyor hiç yapmazdı böle :26::26:

kız hüzünbaz sen o asker çizelgesini bebeğin içinmi yaptın yoksa cidden oğlunmu var askerde :26:

tatlım askerde oğlum olsa en az 40 yaşında olurum :9: :)
orada ki şafak bebeğimin doğum tarihi

selam kızlar:3:

oh 100/100 kızçemi gördüm elini başının altına koymuş keyif çtıyodu doktorumuz da kıpırdmıyo ama şşuan keyfi çok yerinde uzanmış dedi bozmadık rahatını güp güp kalbini duyduk göbüşünü başını bacakalrını felan ölçtü gelişimi çok güzel dedi 18. haftadasın ama 19+2 görünüyo çok güzel dedi :31: kilosuda 294 gr olmuş maşallah kızçeme herşey yolunda 3 hafta sonra tedaylı utrasyon için çağırdı midesini gösterdi idrarıda dolmuş mu dedi tam anlayamadım anam bunlar yiyip çıkartmayada başlamış :)):9:biz hissetmiyoruz ama neler oluyo içerde parmaklarını gösterdi tek tek ayacıklarını yavrumun oyy agzı burnu 4d le ne kadarda tatlı ya resmen siması belli olucak bidakine:)) artık abbaya mı anneye mi benziyo bakarız:31:

çok şükür rabbime:49:keyfim yerine geldi... sonrada kan ilacı verdi :50:sabah aç karnına meyve suyuyla iç dedi aman benim mide çok hassas tsh ilacıyla 10 günde yatalak oldum inşallah buda çok etki yapmaz :18:

artık yarın görürürüz etkileri fotoraflarınıda yarın atarım artık yoruldum çarşıda gezdik mobilya fiyatlarını sorduk istediğimiz gb yapacak imalatçı firma buldum 3 kapaklı dolap salalnan beşik şifoniyer 1750 ye yaparız dedi sanayide teşirimiz çok dedi yada istediğiniz gb yaparız dedi çok güzel modellerde vardı beğendim internette 3 kapaklı dolapla olan odalar 3-4 milyar kafama yattı artık 7. aydan sonra kısmetse alıcı gözlede gezeriz:31:

eh işte öyle bizden haberler çarşıda gezip ymeekyiyip geldik evimize:10:

Selam kızlar bende bugün bebişimi gördüm. Allah izin verirse oğluşum geliyormuş minicik pipisini gördük :9:

hayırlı olsunnn paşaaaaamızz
boyu posu ne alemde
Çok teşekkür ederim canım.. Gelişimi güzel şükür.. amuda kalkmıştı bugün doktor böyle bakamam az bekleyelim düzelir dedi yarım saat oturdum sonra baktı hala amuda kalkmış vaziyetteydi bi acayip duruyordu ama pipiyi yakalayabildik bu kez :9: resmini almayı unutmuşum sancı falan gördü ultrasonda laf karıştı.. 1 ay sonra gitcem değişirmiki diyede hala kafam karışık. gördüğümüz bariz pipiydi ama kıza benziyo dediği için hep kız düşündük biz inanması zor oldu galiba :49:

Çok teşekkür ederim canım.. Gelişimi güzel şükür.. amuda kalkmıştı bugün doktor böyle bakamam az bekleyelim düzelir dedi yarım saat oturdum sonra baktı hala amuda kalkmış vaziyetteydi bi acayip duruyordu ama pipiyi yakalayabildik bu kez :9: resmini almayı unutmuşum sancı falan gördü ultrasonda laf karıştı.. 1 ay sonra gitcem değişirmiki diyede hala kafam karışık. gördüğümüz bariz pipiydi ama kıza benziyo dediği için hep kız düşündük biz inanması zor oldu galiba :49:

nasıl sancı gördü kuzum

nasıl sancı gördü kuzum
ultrasonda bakarken rahmin üst tarafı aşağı doğru tümsek gibiydi. sancı var gibi dedi. kasığımda vardıda bağırsaktan sanıyordum. o tümsek yer sertlik dedi aslında yayvan olması gerekiyordubukadar çıkıntı olmamalı dedi. sancı olurda kasılırsa öyle olurmuş. bebekte bu yüzden farklı şekle giriyo dedi. bol istirahat etcen dedi. inşallah sorunsuz atlatırım :26:

kuzum lafı yeri geldikçe oğlum de,babaannesi de.kocana da şimdiden söyle bu durumu.olurmu öyle şey yaaa .gıcık aldım kv ne

evet ya ben de gıcık oluyorumm ona ne oluyorsa:47:okadar bekledik bekledik zırt diye olmadı yani....çoktandır geldikleri yok bize..bugün akşama çaya çağırayım...hem de uykusetini battaniyesini falan aldık onları göstereyim....ozaman derim artık bak babannesi neler aldık biz oğluma falan diye.....yeleklerini seviyor falan oğlum benim diye ya:43:

canm sen gıcık olduğunu belli etme bence anlarsa daha çok yapabilir yavaştan alıştır benim bebeğim oğluşum falan diye sev bakalım nolacak heralde elinden alacak değil :31::31:

evet en iyisi öyle yapmak sanırım...direk desem belli ederim....kıskanıyor deyip çıkrlar işin içinden....biz fazla sahiplendik de ondan oldu diyen olmaz....

günaydın hatunlarr:3:
bugün istanbul sisli kapalı
zaten sabahları artık karanlık oluo:ssz:

gunaydın kızlar
Kronik benimde gecem pek huzurlu geçmedi doğru düzgün uyumadım sanırım 7 kez falan uyandım gece rüya görmedim ama çok delikli bir uykuydu benimkide gündüz yorgun kalktım o yüzden

ultrasonda bakarken rahmin üst tarafı aşağı doğru tümsek gibiydi. sancı var gibi dedi. kasığımda vardıda bağırsaktan sanıyordum. o tümsek yer sertlik dedi aslında yayvan olması gerekiyordubukadar çıkıntı olmamalı dedi. sancı olurda kasılırsa öyle olurmuş. bebekte bu yüzden farklı şekle giriyo dedi. bol istirahat etcen dedi. inşallah sorunsuz atlatırım :26:
geçmiş olsun canım
ben de geçen hafta kendimi yorduığumdan sertleşme olmuştu kasıktada batma
doktor dinlen dedi baktı normal dedi
sen de dinlen geçer inşallah
o sertlikler geçmezse sorunmuş

evet ya ben de gıcık oluyorumm ona ne oluyorsa:47:okadar bekledik bekledik zırt diye olmadı yani....çoktandır geldikleri yok bize..bugün akşama çaya çağırayım...hem de uykusetini battaniyesini falan aldık onları göstereyim....ozaman derim artık bak babannesi neler aldık biz oğluma falan diye.....yeleklerini seviyor falan oğlum benim diye ya:43:

nası bi kv seninki ben anlamadım
hani belki oğlum gibi demek istiyordur olamaz mı
yoksa böyle seni damızlık inek niyetine alan kv lerden mi doğursun bebeği bişi olursa o bizim bebeğimiz zaten diyenlerden hani:26:
sen kendin halletme eşine söyle rahatsızlığını
ama abartarak da deme

Günaydın arkadaşlar. Bugün karma karışık rüyalar gördüm :14::14::14:
ahh ahh ben neler görüom hep hamilelikten boşver takma

gunaydın kızlar
Kronik benimde gecem pek huzurlu geçmedi doğru düzgün uyumadım sanırım 7 kez falan uyandım gece rüya görmedim ama çok delikli bir uykuydu benimkide gündüz yorgun kalktım o yüzden
ben de habire uyanıom bi deliksiz ilk üç ay uyudum sornra zırt pırt uyanma durumları var:ssz:

$3726fafa7dcf45ec974ac7bf6823a823-Orjinal.webp

kızlar butikbebe de hastane çıkışları var bu nasıldır görmeden almak mantıklı mı?

G Ü N A Y D I N

güzel bir gün olur inşallah hava kapalı yağdı yağacak yağsa da rahatlasak o ayrı :9:

saol canım, sonunda öğrendik ve rahatladık, allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

sağlıkla büyüsün inşsllah :nazar::nazar::nazar:

tatil planı yaptın mı cnm? ben de düşünüyorum bir yandan çok iznim yok, bir yandan gitsek bi yerlere kendime güvenemiyorum pek :) kusarım sapıtırım :p

2 aylık hamileyken tatile gittik bu hava da zaten pek bir yere gidesim de yok ya evdeyim kısmetse eşim çıkmayacak izne falan tek ben çıkacağım doktor işlerimi halleder güzelce dinlenirim

belki bayramda kaçamak bişeyler yapabiliriz ama :1::1::1:

Back
X