ahahaaa kurufasulye geçen ben de yaptım da evde bayram havası esti, meğer bizim adam hasretmiş. valla iki gün yanına soğan kırıp kırıp yedik. ilk haşlama suyunu dökünce,bir de yerken kimyon serpersen gaz da yapmıyor. yoksa ben mercimek çorbasını bile yiyemem fena gaz yapar. hele fasulyeyle nohut...ama bu tüyoyu öğrendiken sonra rahat etmeye başladım.
bizde de multinet veriyorlar, ben hep market alıverişi yapıom oraya yüklenen parayla. öğlen için de evden yapıp getiriom.önceden eve gidiodum ama malum benzin fiyatları fırladı, trafiği, sıcağı da cabası. bir de işe yetişme stresi. 5 dk. geciksen millet tip tip bakıp laf ediyor.1 saatlik arada zaten 20 dk. yol sürüyordu. neyse bir şekilde idare ediyorum işte. evlenmeden önce annem sağolsun koca kızının öğlen yemeğini hazırlar paketleyip verirdi bana. bizim ofistekiler de kıskançlıktan deliye dönerdi. "sen evlenince yemek getiremezsin" filan derlerdi.şimdi de çatlıyorlar yine yemek getiriyorum diye:)
benim sıpa da sırtını karnıma doğru döndü herhal, önceden pıt pıtlarını karnımda hissederdim, şimdi iç organlarıma doğru hissediyorum, bakalım doktora gidince görücez pozisyonunu