gunaydın kızlar , gecen phafta persembe gunu kanlı akıntı geldıgını zannedıp dr gıtmıstım ege rbır daha gelırse yatıs verıcez sana demıslerdı kanama alanı gozukmemıstı neyse , cuma aksamı makattan kan geldıgını fark ederek ben dun yanlıs anlamadım demekkı kanlı akıntı degıldı o dıye dusundum cumartesı gunu dr durumdan bu sekılde bahsettım
ılerı derecede ıdrar yolu enf ve mantarım var fıtıl kullanıyorum 7 tane 1 tane kaldı ve krem suruyorum travazol dıye
dun aksam ısten eve gıttıgımde camasırımda beyaz akıntıda kan damarları gordum kanlı akıntı bu oluyordu herhalde baska gelmedı ama o an sankı sıldıkce ufak ufak pecetede gorudm doktoru aramadım cunku annem enf fıtıl atıyosun ondan belkıde dedı eger tekrarlarsa arayayım dedım ayrıca rapor verırler dıyede korkuyorum cunku ıc yerım bunu kabul etmez sorun yasarız benım gorevımde baska bırı yok ısler sarpa sarar tabıkı bebegım cok onemlı ama agrım sızım yok cumartesı tekrr dotkordaydım kanama alanıda yok bugun 10+0 ılk gebelıgım tup bebektı ancak hıc boyle bısey yasamamıstım
yasadıgım sey cıddımı kestıremıyorum
10. haftada kanamalar olabilio ama doktorunla gene de sen bi konuş hareketlerine dikkat et artış yada devam olursa kanlı akıntıda ozaman direk doktora git bence
günaydııngünaydınnn kızlarrrr![]()
essah mıGel otelde açık büfe kahvaltı kölen olsun![]()
ama uzaksın bacım avrupa yakası nire benim ev nire
ne var ne yok bakalım
benimki yakışıklı olcak bikereGünaydınnnn
Nasılsınız karnında güzellik taşıyanlarrrrr![]()
iyiyiz güzellik senden naber
uykunu aldırdın hegunaydın kızlar nasılsınzı gece iyi uyudum ben bugün yani 4 kez uyandım sadece uykumu aldırmış oldum
bugün burda hava çok kapalı yağmur yağdı yağacak hava soğudu
CUTE canım bencede doktorunla görüş bir
yeni tabirler katıosun bize bebeğim hoşgeldin