kızlarrrrrrrrr kış geliyor malum botlatı giymekte bizim için kolay olmayacak
benim botta topukluydu zaten
Çok mu tıpuklu? Az ise giyersin yine..Ben karda kışta ugg gibi bir çizmem var onu giyerim diyorum sıcak sıcak NinewSTTEN almıştım, bir de kaba saba kışlık botlarım var yine düz ama çok ağırlar ...Bir dee sıradan dümdüz spor ayakkabı gibi siyah bir ayakkabım var ilk hamiliğimn son aylarında Yeşil Kundura'da indirimden almıtşım 39 numara! onalrı giyerim diyorum şimdiden..Şu anda çok yüksek olmayan topuklu ayakkabılarımla devam edioyrm
beninde pek içime sinmiyordu fakat kendi doktorum hiç bir sakıncası olmadığını sağlık bakanlığının zorunlu tuttuğunu söyledi, istanbul yada büyük şehir şartlarında zaten hastaneler temizdir ama doğu illerinde bu geçerli olmayabilir fakat insanlarıda sen doğudasın olucaksın sen batıdasın olmayacaksın diye sınıflandırmayıp herkese yapıyorlar dedi, sağlık ocağı doktorumsa, hastanelerin temiz olduğunu fakat deprem ülkesi olduğumuzu ya deprem olurda çadırda doğurman gerekirse diye aklımı çeldi :) mantıklı geldi, bir zararıda olmayacaksa yaptıralım hepimiz haydeee.... haydi hamişler aşıya :)
Ben ilkinde olmamıştım, benimde dr.um greerek yk demişti. Şimdi yine olmam heralde yaw, aman Allah muhafaza..
Annem İstanbulda ben İzmir canım. Ben evlenir evlenmez gittiler ve ben hayatım boyunca anne babamdan ayrı kalmamıştım, üniversitede izmirin bir ilçesini kazandım, düşünki evi taşıdılar ben bitirene kadar. O yüzden her gelip gitmesi bende yıkım oluyor. TEk tesellim sağlar ve her durumda istesem gelebiliyorlar. Ama elde değil işte üzülmeden olmuyo...