kıskançlık tabiki bir ölçüde olacaktır yani bu zaten normal tatlımKızlar gerçekten 2. Bebekte annelerinin aklı hep ilkinde kalıyor..ablamlar da öyle olmuştu..doğuma girerken gelenden çok olan için endişeleniyor insan..ne yaparsak yapalım kıskanıyolar ama sonra alışıyolar merak etmeyin..bizim yiğenlerden biri kardeşinin yastığına takılan altınları toplayıp kendine takmıştı ne gülmüştük:))
şu altın meselesi güzel ama bende oğluma taktırım du herkese benim paşamında hoşuna gider
Tşk ederim cnm.güzel fikirde yanlız ev gezmelerinde artık tabela olarak boynumuza asarız :) şaka maka kırarım valla ki inan ben karşımdaki insanı kırmamak adına kırılmak pahasına bile hep susan biryim ama mevzu pahis oğlumun ruhsal durumu piskolojisi olunca feriştahı gelse beni ilgilendirmez bir kaç kere böyle mevzu oldu hemen gardımı aldım hiç öyle bişey yok bir kere ben hiç istemiyordum benim oğlum abi olmak istedi kardeşi olsun istedi o nederse o olur bizim evin şehzadesi o diyerek gaz veriyorum yavrum benim nasılda geriniyo şişiyo e artık küçük kardeş büyüyünceye kadar böyle idare ederiz sonrasıda o büyümüş olur zaten:)
çok çok haklısın bu konuda bende söylerim hiç çekinmicem
ben zaten bu gebe olduğumu kaynanamı aradım söyledimde dedimki anne akrabalara söyle oğluma böyle demesinler ben söylersem ağırlarına gider sen büyüksün sen söyle dedim
ben aslında kaynanamada söyledim bir nevi bunu o bile kocaman kadın minik çocuğu kızdırmaya çalışır çünkü biliyorum
o günden beri oğluma hiç laf yok