- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
kızlarrrrr beni rahatlatın.kendime dramatik film senaryoları yazar oldum.dün sağlık ocağındaki Dr.a plt(pıhtılaşma)sonucumada bakarmısınız dedim,burada kan bekliyor,devlet has.ne gönderiliyor, sağlıklı olmaz sonuç,kendi dr.na baktır dedi.daha önce başka bir hastanede düşük çıkmıştı değerim.dün kendi Dr.umda baktı(özeldede kan verdim) normal çıktı.sağlık ocağındaki sonuçta düşük çıktı.normal doğum yapamazsın bir kaza felan geçirirsen kanaman durmaz dedi.benim normal doğum gibi bir şansım maalesef yok,üstelik plesentada rahim ağzına yerleşmiş.şimdi ben her tuvalete gidince kan göreceğim,kanama durmayacak,yavruşlarım nolacak diye depresyona girdim.sağlık ocağının sonucuyla özel has.sonucu aynı gün çıktı.kendi dr.um normal dedi.gerçi ayrıntılı için hft ya araştırma has.ne gideceğim,sorarım ama şaşkınım.ben normalde çok adette görmezdim böyle bir sorun olsa iki üç günde regl bitermiydi ki.
ay böyle sıkıntıları yazıyorum kusura bakmayın ama tecrübelerinizden yararlanmak iyi geliyor.ne diye merak edip kan verdiysem ,aşını yaptır Dr.una git.üstelik diğer iki doğumda hiç sağlık ocağına bile gitmedim,aşı da yaptırmadım.!!!
ay böyle sıkıntıları yazıyorum kusura bakmayın ama tecrübelerinizden yararlanmak iyi geliyor.ne diye merak edip kan verdiysem ,aşını yaptır Dr.una git.üstelik diğer iki doğumda hiç sağlık ocağına bile gitmedim,aşı da yaptırmadım.!!!