• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar ben bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim dün doktora gittim cinsiyetini sordum duymamazlıktan geldi sonra tekrarladım doktor dini inançlarıma aykırı dedi ben cinsiyet söylemiyorum bu doktor böyleymiş oda bana denk geldi hasta haklarına sorduk doktorun dememe hakkıda varmış...oooof :emir_bebek::50:
İlk defa duydumm ne alakadı var dini inançla..bence o dr u değiştir sen 2 gün sonra dini inancını bahane edip sapma sapan yine sinirini bozabilir bence canım..
Bu arada benim dr ikiliyi yaptı, üçlü ve dörtlüyü yaptırma gereği duymadı. Bana yapalım yapmayalım gibi bi şey de demedi. Gerçi ben de yapmayalım diyecektim de bu detaylı ultrason için de bişey demedi. Acaba yap demeyecek mi yine. Bu zorunlu değil değil mi? Yine testler gibi isteğe mi bağlı? 9 ekimde gideceğim. O zaman sorarım artık. Bu belirsizlik yüzünden fiyat araştırması da yapamadım:50:

Bi de dün o kadar gerildim o kadar gerildim ki, üzüntümden patlayacaktım:43: bebeğimi de gerdim. Bi de çıkıp yürüdüm bi 5 km kendime geleyim diye, o da pek bi işe yaramadı. Hızlı yürümüşüm farkında olmadan. Nefes nefeseydim durduğumda:26::26:
Canım2 li yaptırdıysam 3 be 4 lü yapmıyorlar artık..geçerlilikleri daha düşük zaten ben de yaptırmadım..detaylı zorunlu değil ama tüm organları detaylı inceleniyor Allah korusun bişey varsa önceden tespit edilip hamilelikte veya doğumdan hemen sonra erken müdahale şansı doğuyor..dr un söylemese bile sen talep edebilirsin..ayrıca niye geriyosun kendini ki üzüleck bişi yok canım..
selamlarrr
ben geçmişi okuyana kadar hep öğlen oluyor yaww
bugün hiç çalışasım yok :((((
birde ben gece uzuuun bir süre sağ tarafıam doğru uyumuşum
bir kalktım kolum felç ve o andan beri sağ tarafım çok ağrıyor
eşimde kızdı ezdin cocugu bişi olursa görürsün diyo
inşallah iyidir yawrum ya
tamda dün gece ilk defa vurdu kaçtı yaramaz
dondurma yedik babişkoyla uzandım anam bir vurdu korktum walla
eşim nasıl gülüyo
sen çocuğa tatlı vermezsen verdinmide teper işte seni diye
zorlada olsa tatlı yiyim artık ya
:)) ay çok alem öle çocuk mu ezilir ayol taa nerde o,bak tekmesini de atmış annesi üzülme:)
adanalı biri olarak sevindim havaların serinlemesine hoş adanada oturmuyoruz iş dolayısıyla niğdedeyiz ama bilirim adananın berbat sıcağını...
surelerin yanı sıra klasik müzikte iyi geliyormuş diye duydum... maşallah herkes hissetmeye başlamış inşallah bende en kısa zamanda hissederim:16:
Ben de istanbulluyum canım eşimin ili sbebiyle burdayız..sorma çok fenaydı yaz..23dn sonra garanti hissederiz iyice diyorlar..

bebeği nasıl hissettiğimi soruyorsan pıt pıt :9:sancı ise adet sancısı gibi bazen göbeğimde tarif edemediğim yerlerde hafif yanmalı sancım oluyor,rahim büyümesine bağlı galiba gerçi olmayaydı iyiydi ama rabbim daha beterinden saklasın...yusuf suresi dediğin gibi güzel yüzlü olması için ama ben okuyamam yaa 13 sayfa:53: yavaş okuyorum kuranı,anca yasini hızlı okuyabiliyorum ezberimde çünkü....artık dinleterek halletmeye çalışcam olursa o da:17: annem geldi bugün sancıların olur kızım,her hamilelik rahat olmaz ben sana hamileyken 9 ay boyunca kasık ağrısı ve bel ağrısı çektim dedi....bebeğim sağlıklı olsun da rabbim şerlerimizi hayırlara çevirsin hakkımda hayırlısı artıkın:)
Bende sancı oluyor canım ablamlarda da olmuş rahim büyümesinden diyorlar..

canım çok normal 23. haftadan sonra hissedemezsen doktora sorarsın...ben de 2 haftadır hissediyorum,önceleri sadece geceleriydi şimdilerde ise gece gündüz,bazen canım yanıyor zaten sancılarım var o oynayınca daha da sancılanıyorum ama hissettikçe sancıma üzülmüyorum....ben elimden geldiğince yusuf suresini dinletiyorum yavruma başlıyor oynamaya:)kimisi de rap dinletiyor etkili olabilir:)[/QUOTE

insan,enbiya ve meryem surelerini de dinlemek iyiymiş canım.....aklında olsunn:34:

teşekkür ederiz teyzesi:16:ayy şimdi vurmaya başladı yine benim kız hehe:))) önce anlamlarını okuyayım dinletirim ama enbiya suresini çocuğun sakin uysal olması için okuyun diyorlar,meryem ve insanla alakalı bir bilgim yok bir bakayım meallerine:))) yaa ben anlamını bilince dinletmeyi daha güzel buluyorum aksi halde çevremizde o kadar teyzemiz var kii çoğu kuranı bilmem kaç kere hatmetmişler,tebarekeler,cuma,fetih yasin felan hep ezberlernde,birine sor yasinde Allah teala ne demek istemiş,neyden bahsetmiş diye tık yokkkk.....benim hissetmem için anlamını bilmem lazım,sonuçta arap değilim anlayamıyorum ama şu da kabulum kii güzel okununca insanın içine işliyor yaaaa...ayyy kısss sana cevap yazarken içimi de döktüm azcık:)

Canım hayırlı olsun ikizlerin..benim de tüp bebek ama tek..ben de istemiştim ikiz ama ailemden uzağım Rabbi. böyle kısmet etti .
3.yü birdaha düşün derim:) benim bir arkadaşımın 2.tüp bebekte üçüzü oldu:)) 2 embriyodan biri kendi içinde de bölünmüş,şuan 1 kız üçüz de oğlu var:)

hayret demek adana serinledi haa :))) hem de bu ayda inanmammmmm:))))) ben de bir adanalı olarak şuan topiği adanalılar basmış bulunuyor hehehehe:)))))) tabii istanbulda yaşayan bir adanalıyım ben ama kanımı akıtsalar turuncu beyaz akar hehehehheheheheh :))))))))))))))) sen nasılsın peki güzelim? bebişin sıkı tekme attığına göre iyi maşallah:)

:)))evett bu sene erken serinledi şükür ama bugün başladı serinlik.. domatesler bile kurumamış salçalar yapılamamış düşün:))çok şükür canım detaylıyı da atlattık ama senin gibi benim de sancım oluyo arada hatta idrar yolu enfmu diye idrar kültürü yaptırdım bişi çıkmadı..

teşekkür ederiz teyzesi:16:ayy şimdi vurmaya başladı yine benim kız hehe:))) önce anlamlarını okuyayım dinletirim ama enbiya suresini çocuğun sakin uysal olması için okuyun diyorlar,meryem ve insanla alakalı bir bilgim yok bir bakayım meallerine:))) yaa ben anlamını bilince dinletmeyi daha güzel buluyorum aksi halde çevremizde o kadar teyzemiz var kii çoğu kuranı bilmem kaç kere hatmetmişler,tebarekeler,cuma,fetih yasin felan hep ezberlernde,birine sor yasinde Allah teala ne demek istemiş,neyden bahsetmiş diye tık yokkkk.....benim hissetmem için anlamını bilmem lazım,sonuçta arap değilim anlayamıyorum ama şu da kabulum kii güzel okununca insanın içine işliyor yaaaa...ayyy kısss sana cevap yazarken içimi de döktüm azcık:)

rica ederim annesi ne demek:54:evet enbiya uysal olması içinmiş....insan suresi,allahın nasıl bir insan olmamızı istediğini anlatıyor yetimlere esirlere karşılıksız nasıl davranılması gerektiğinden,rabbimizi anmamız gerektiği falan....meryem de iffetli olması içinmiş...yusufla benzer yani amaç....evet sadece arapçasını okumakla olmuyor....ben arapçasını açıp türkçesini takip ediyorum....ahhh canımmm iyi yaptın...ibrahim jibreenden insan suresini bir dinlemeni tavsiye ederim....

kız bigün gaza geldim taktım kuran takımımı üzerime açtım yusuf suresini sonra bi baktımki 13 sayfaa....kasmadım açıkçası...youtubeden açıyorum düşün kabe imamı dahi 30 dakkadan aşağı okumuyor eğer kıraat felan yaparsa 40 dakka....yahu ben 2 sayfayı 15 dakkada okudum düşün yani yavaşlığımı,heralde yarısına gelmeden uyurum :)

ben de dinliyorum bu yüzdenn:34:

Ben bu hafta alsancakta perinatolog fuat akercana gittim detaylı için memnun kaldım. Ücreti 250 tl başka bir arkadaşım izmirde bir radyoloji uzmanına gitti 240tlydi. Normalde egepole gidiyorum hakan sabırlıya egepolde bildiğim kadarıyla sadece muayene ücreti ödüyorsun(42tl) cd istersen fiyat değişir mi bilmiyorum. Egepolde detaylı randevum 25inde tekrar yaptırmayı düşünüyorum benim bebeğimin kalbinde beyaz bir leke(hiperekojen odak) gördü fuat bey önemli değil dedi 33.haftada kaybolur dedi amniyosenteze gerek görmedi ama insanın içine kurt düşüyor işte kendi doktoruma sonuçları hafaya götürücem hayırlısı...

geçmiş olsn canım inşallah hayırlı sağlıklı haberlerini alırsın bebişinin.eminim geçici bişeydir dr lar bazen fazla abartıyorlar..verdiğin bilgiler içinde tşkr ederim.egepol nerde acaba hangi semtte?ben bornovadayım..:44:

:)))evett bu sene erken serinledi şükür ama bugün başladı serinlik.. domatesler bile kurumamış salçalar yapılamamış düşün:))çok şükür canım detaylıyı da atlattık ama senin gibi benim de sancım oluyo arada hatta idrar yolu enfmu diye idrar kültürü yaptırdım bişi çıkmadı..
hadii salçalar yapılamadı haa....ayy çok özledim adanamda o salça makinasının sesleri,kadınlar ellerinde leğenler ahhh ahhh:))) oh güzelim sen atlattın ben de haftaya pazartesi inşallah güzel haberlerle dönerim doktorun yanından...benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış çok,antibiyotik içiyorum şuan ama idrarım düzeldi ağrılarım daha da arttı ve bence bunlar enfeksiyona bağlı felan değil bildiğin sancı....olabildiğince yatmaya çalışıyorum....artık naparsın doğurana kadar nelerle karşılaşacaz acep:) bu rahim de kendini belli etmeden büyümese olmuyor mu:) önceden imrenirdim gık demeyen hamilelere,neredeyse maratonda gibi yaşarlar hiç ağrıları olmaz...sonra dedim kii ben bu çocuk için çok dua ettim çok sevindim şimdi de şikayet ediyorum,hamile olamayanlar da var otur şükret kapa çeneni dedim kendime hehehe:)

hadii salçalar yapılamadı haa....ayy çok özledim adanamda o salça makinasının sesleri,kadınlar ellerinde leğenler ahhh ahhh:))) oh güzelim sen atlattın ben de haftaya pazartesi inşallah güzel haberlerle dönerim doktorun yanından...benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış çok,antibiyotik içiyorum şuan ama idrarım düzeldi ağrılarım daha da arttı ve bence bunlar enfeksiyona bağlı felan değil bildiğin sancı....olabildiğince yatmaya çalışıyorum....artık naparsın doğurana kadar nelerle karşılaşacaz acep:) bu rahim de kendini belli etmeden büyümese olmuyor mu:) önceden imrenirdim gık demeyen hamilelere,neredeyse maratonda gibi yaşarlar hiç ağrıları olmaz...sonra dedim kii ben bu çocuk için çok dua ettim çok sevindim şimdi de şikayet ediyorum,hamile olamayanlar da var otur şükret kapa çeneni dedim kendime hehehe:)

:)) biberler tamam domatesler sallantıda..geçmiş olsun canım..ya bi de evdeyiz ya sürekli kendimizi dinliyoruz ondan bence..
Aynen bende söylendiğinde aynısını söylüyorum şükrediyorum Rabbime..

Huzunbaz, bu arada sen biyolojici miydin? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
evet tatlım biyoloji brasnşımmm
Günaydın kızlar ve kızancıkları öyle yorguun öyle uykusuz hissediyorum ki sanki birileri beni kontrol ediyor gibi hissediyorum aksi halde olduğum yere yığılıp kış uykusuna yatabilirim ve doğuma kadar uyuyabilirim :53:

Hüznümün bazı ve delilerin en kroniği bebişlerinizin fotolarını görmek istiyorum tez gidin tez gelin hayırlı haberlerle inşallah :16:

Neyse ben ineyin kayınvalideme de mama yiyeyim sağolsunlar ne akşam yemeği ne kahvaltı hala ben istemedikçe bir iş yaptırmıyor bana Allah razı olsun sürekli kızım sen dinlen modunda :1:

hajımmmm:54::54::54::54:

valla kuzum şaşırdım üzüldüm de nedense
doktorum sorun gözzükmüyor bence gerek yok ama sen istiyorsan 21.haftada yaptırabilirsin dedi
sana doktorunmu yaptır dedi tatlım

evet canım dr dedi....sorun olduğundan değil ama bizim dr biraz titizleniyor....benim bazı arkadaşlarıma 2li tarama yapmamış drları....ama benmki istedi...sen bilirsin....eşin ne diyor....isterse yaptırın bebeğinizi daha farklı görürsünüz...

evet canım dr dedi....sorun olduğundan değil ama bizim dr biraz titizleniyor....benim bazı arkadaşlarıma 2li tarama yapmamış drları....ama benmki istedi...sen bilirsin....eşin ne diyor....isterse yaptırın bebeğinizi daha farklı görürsünüz...

kuzum doktorum iyi bir doktor ama biraz eski kafalı sanırım.bana dediki 2 li 3 lü taramalarda sıkıntı yok.benim gözlemlediğim bir zoukluk yok ama istiyorsan 21. hafatda ayrıntılı ultrasona girebilirsin.ben şok oldum.çünkü ben randevu alacağım diye düşünerek gittim.
şimdi başka bir doktor bulup çektirsem mi diye düşünüyorum

kuzum doktorum iyi bir doktor ama biraz eski kafalı sanırım.bana dediki 2 li 3 lü taramalarda sıkıntı yok.benim gözlemlediğim bir zoukluk yok ama istiyorsan 21. hafatda ayrıntılı ultrasona girebilirsin.ben şok oldum.çünkü ben randevu alacağım diye düşünerek gittim.
şimdi başka bir doktor bulup çektirsem mi diye düşünüyorum

tamam bul bir doktor madem,çektir....sen bilirsin....ben aldım randevu...özel muayenehanesi olan perinatoloji uzmanı profmuş...hastanelerden daha uygun hemde fiyatı...

tamam bul bir doktor madem,çektir....sen bilirsin....ben aldım randevu...özel muayenehanesi olan perinatoloji uzmanı profmuş...hastanelerden daha uygun hemde fiyatı...

kuzum doktorumu değiştirsemmiye kadar ilerlettim işi ha.aslında iyi bir doktor.genel cerrahım önermişti.kendi kızkardeşini ve eşini ona götürmüş oysa hastanede benim jinekologtan başka5 doktr daha var.iyi bir doktor ama ne bileyim

kuzum doktorumu değiştirsemmiye kadar ilerlettim işi ha.aslında iyi bir doktor.genel cerrahım önermişti.kendi kızkardeşini ve eşini ona götürmüş oysa hastanede benim jinekologtan başka5 doktr daha var.iyi bir doktor ama ne bileyim

iyiyse madem neden değiştiresin ki....çektir başkasına,onunla devam et başka bir sıkıntı olmazsa aranızda....sen hangi hastaneye gidiyordun..

Canım2 li yaptırdıysam 3 be 4 lü yapmıyorlar artık..geçerlilikleri daha düşük zaten ben de yaptırmadım..detaylı zorunlu değil ama tüm organları detaylı inceleniyor Allah korusun bişey varsa önceden tespit edilip hamilelikte veya doğumdan hemen sonra erken müdahale şansı doğuyor..dr un söylemese bile sen talep edebilirsin..ayrıca niye geriyosun kendini ki üzüleck bişi yok canım..

Anladım şekerim.bi dahaki gidişimde sorayım o zaman:34:
Normalde bi şey yok da o gün pisliğin biri beni çok gerdi. İnşallah o da beni gerdiği gibi gerim gerim gerilsin:37::33:

Son düzenleme:
Back
X