Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazık kocam yazık oy bu stde ütü yapıo erine erine kıyamıyorumama normalde çok anlayışlı olmasına rağmen ütü konuusnda bir kaç kere germişti beni birazdaa oh olsun diyorum görsün hem çalışıp hem iş yapıp birde biriken ütüleri yapmak neymiş.o bide başka şeyleride yapmıo sadece işte zorunlu lazım olanları ben dünyaları ütülüyordum genede seviyorum onu çokkkk:)
Türün farklıysa demek ki halaya ya da üçüncü kuşaktan birilerine çektiysen sıkma canını.
benimde eşim biraz önce yapmam gereken ütü görevimi hatırlattı hiç içimden gelmiyo ya ütü yapmak of.desem yapar aslında ama 1 gömleği 15dk da ütülüyo
![]()
anasına bak kızını al kenarına bak bezini al demişler:)
sevilayemre de güzel hatun kızı ona benzerse oğlun yaşadıımazlum,sessiz sakin birine de benziyor hadi hayırlı uğurlu olsuun:)))))))
hadi bakalım bismillah açılışı ben yapıyorum:))
günaydın canlarr
alıntı yapıp cevaplayacaktım unutmuşum günaydın canım erkenciyiz bugün benim moraller bozuk ama ya uyku tutmadı gene kilo almışım sanırım(((((
Kızlar sabah kalktım inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı okula gittim salak gbi adim atamaz olunca esimi aradim hastanrye geldim daha memurlar bile yokcok kötüyüm dua edin ne olur
![]()
geçmiş olsun canım..
hadi bakalım bismillah açılışı ben yapıyorum:))
günaydın canlarr
alıntı yapıp cevaplayacaktım unutmuşum günaydın canım erkenciyiz bugün benim moraller bozuk ama ya uyku tutmadı gene kilo almışım sanırım(((((
ben de alıyorum yaahızlı gidiyor....ekmek yemiyorum güya...biz elimizden geleni yapalım ama gene de alırsak boşverr doğumdan sonra veririz inşallah...dünya tatlısı melekler gelecek onu düşün kilonu unut
![]()
Günaydın arkadaşlar...Ben yine grip oluyorum sanırım![]()
geçmiş olsun umarım önemli bişeytin yoktur spseKızlar sabah kalktım inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı okula gittim salak gbi adim atamaz olunca esimi aradim hastanrye geldim daha memurlar bile yokcok kötüyüm dua edin ne olur
![]()
oh oh afiyet olsun ben de az evvel yaptım birazdan çıkcamGünaydın herkese:) Oğlumu okula bıraktım şimdi bebişimle kahvaltı yapıyoruz![]()
günaydın canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın bakalımgünaydınnn hepinizeeenasılsınız....