Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kocam dediğini yaptı beşikle gardolabı aldık eve getirdik:)
Eki Görüntüle 816855 Eki Görüntüle 816857
Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin![]()
Canım geçen gün burda kızlarla konuştuk huysuz bacak sendromu yada fibromiyalji olabilir..bende de ara ara oluyor bazen bacak bazen kol..çok sıkıntılı sinir bozucu bi ağrı..daha önce varsa artıyor yada hamilelikle birlikte ortaya çıkabiliyormuş..
çınar güzel bi isim canım
hoşgeldin tatlımm aramızaaa.bebişkon kızmı erkekmi
hoşgeldiiin canım prenses mi prens mi geliyor :)
Eki Görüntüle 816877
Bunlarda benim oglusumun olk cicileri:)
hoşbulduk arkadaşlar :) hayırlısıyla bir kızımız olacak inşallah![]()
![]()
Oyy cicilerine kurban Çınar beyin
İsmini çok beğendik canım
Maşallah o zaman prensesine![]()
Şu isim olayı türk toplumunda hala tabu..benim de çok yakın bi arkadaşım istemediği halde oğluna kayınpederin adını koydu ki adam hem yaşıyor hem de ismi güzeldeğil ki iki isim bike koyamadı..eşi rizeli..arkadaşımın istemediği bir ismi koyacağını hiç düşünmezdim ama nasıl bi baskıysa hayır diyemedi..tabiki sağlıklı olsun önemli olan o ama rahat bıraksınlar anne baba istediği ismi koysun..benim oğlum olsaydı babam hayatta olsaydı bebeğin adını kayınpederin adı koysaydım babam bana küserdi ve kızardı valla:)
Ben baştan söyledim tek başıma mücadele ettim bu bebek için eşimi bile zor ikna ettim tedaviye..isim koyma hakkını kimseye veremenim ki se kusura bakmasın:)
Sağol guzel teyzesi bakalım simdilik en çok icime sinen cinar :) şu isim analixine takilmasam.poyraz cinar cok sert oglanlar olmazlar insallah:) ogluslarimiz
hayırlı olsun çok güzelmiş cnm allahım sağlıkla kullanmak nasip etsin..
6 m2 oddaya ancak buakdar tatlım yoksa ben de şöyle şifonyeriyle falan takım isterdim ama mümkün değil amlesefanladım canım mantıklı tabi duruma göre.O zaman mutlugünlerde kullansın bebiş![]()
bayıldım anacım gördüm bunlardan alcam doğunca inşallah:)Eki Görüntüle 816866 Eki Görüntüle 816867 Eki Görüntüle 816868
Erkek anaları bakınbakın burada neler var![]()
çınar güzel isim canım ismiyle büyüsün :)Slm kizlar isim analizinde begenmesemde sanırım sonunda çınar koyucam oglusumun adini başka içime sinen yok kizlar
oğlunun cicilerini sevsinler:)Eki Görüntüle 816877
Bunlarda benim oglusumun olk cicileri:)
Hayirli olsun canim kaca aldiniz acaba
afi nedemekki?%100 hak veriyorum ve ne yazıkki ben.baya muzdaripim bu konuda.
Benim kaynana pek bi fettandır. Kızımın ismini niye biz koymuşuz o koymamışmış.
Pardon? Onun çocuğu mu bu? Anneme bile karıştırtmadım ben ki ısrar da etmedi annem.asla.
Kim oluyor bu böyle? Uyuz oldum. Şimdi bi oğlum olacak. Kaynana diyor ki; babamım ismini koyalım oğlana!
Yani kaynananın babasının ismii
30'lu yıllarda yaşamış bir insanın ismini!!
Diyor ki benim babam çok iyiydi
iyi olabilir asla kötü bişey söylemiyorum adam hakkında
ama ismini koymak istemiyorum.
Okadar istiyordu da niye kendi oğluna koymadı??
Eşim de en başında annem koysun çocuğun ismini demişti. Çooook kavgalar ettim şimdide diyor ki ben hallederim annemi sen kafana takma.
Nasıl halledicek? Bana düşman olacak kadın zaten beni sevmiyor.
Ben Kerem Taha olsun istiyorum oğlumun ismi.
Kaynana Taha afi olacak diye biliyor.
Afi ismi hala kullanılıyor mu onu bile.bilmiyorum.
Allahımmm sabırr![]()
hep aynı mı bunlar ya gecende benim kaynatamda eşimin adını koycam bebege dedesiyim degip durdu bende dedim ki kusura bakma baba bende annesiyim biz isim bulduk kızımıza dedim bozuldu biraz%100 hak veriyorum ve ne yazıkki ben.baya muzdaripim bu konuda.
Benim kaynana pek bi fettandır. Kızımın ismini niye biz koymuşuz o koymamışmış.
Pardon? Onun çocuğu mu bu? Anneme bile karıştırtmadım ben ki ısrar da etmedi annem.asla.
Kim oluyor bu böyle? Uyuz oldum. Şimdi bi oğlum olacak. Kaynana diyor ki; babamım ismini koyalım oğlana!
Yani kaynananın babasının ismii
30'lu yıllarda yaşamış bir insanın ismini!!
Diyor ki benim babam çok iyiydi
iyi olabilir asla kötü bişey söylemiyorum adam hakkında
ama ismini koymak istemiyorum.
Okadar istiyordu da niye kendi oğluna koymadı??
Eşim de en başında annem koysun çocuğun ismini demişti. Çooook kavgalar ettim şimdide diyor ki ben hallederim annemi sen kafana takma.
Nasıl halledicek? Bana düşman olacak kadın zaten beni sevmiyor.
Ben Kerem Taha olsun istiyorum oğlumun ismi.
Kaynana Taha afi olacak diye biliyor.
Afi ismi hala kullanılıyor mu onu bile.bilmiyorum.
Allahımmm sabırr![]()
saolasın canım sağlıkla sıhhatle doğup kullanmayı nasip etsin Allah
senin bebeğinin cicileri de çok güzel. güzel günlerde giydirin inşallah
babalar böyle hevesli olunca çok seiniyorum ben:)
6 m2 oddaya ancak buakdar tatlım yoksa ben de şöyle şifonyeriyle falan takım isterdim ama mümkün değil amlesef
daha güzelleri sizin olsun inşallah:)
bayıldım anacım gördüm bunlardan alcam doğunca inşallah:)
çınar güzel isim canım ismiyle büyüsün :)
boşver analizi
anlamı güzel olsun
oğlunun cicilerini sevsinler:)
saol canım bunlar ikeadan boyaları falan standartlara göre yapılıo diye aldık ordan dolap 350 karyola 300
afi nedemekki?
sen istediğini koy canım bebek senin
herkes kendi oğluna koysın istediği ismi
artık devir farklı
eşler birbirini kendi seçio
bebeklerin ismini de kendi koyuyo biraz güncel yaşamak gerek
Kızlar günaydın bebeğime hala isim bulamadımdefne, öykü, naz, ela için fikirlerinizi bekliyorum
maşallah göbişine ve bebişine![]()