2014 Şubat Anneleri

Valla yaaa :9:
hani erkek bebis anneyi güzlestirirdi?
Kim demis onu bakiim?:9:
Valla canim ben de cirkinlestim itiraf ediyorum bunalima falan da girdim baya.
Yüzüm sivilce doldu. Aynen saclarim beyazladi boyayamiyorum da..
Ve dökülme de var..
Napalim sabir artik.
Allah kicalarimiza da sabir versin valla ben kendimi begeiyorum adam naapsin bilemedim:9::9::9:

Bizim oglanlar da cok güzel olacak galiba:)

Eşimde hasta.Bizde çok dikkat ediyoruz inşallah banada bulaşmaz :31::31::31: Çok geçmiş olsun sanada. Burda hüzünbaz önermişti yarım limonu bir portakalı sıkıp ılık suda erittiğim ballı ılık suyla karıştır iç.Eşime yaptım baya iyi geldi ona :34::34::34:
nihayet biri formülmü yapmış:1: kuzum sabah akşam sende iç
Sağol canım yapiim ben de..dikkat et kulukça dönemi var bulaştıktan 3gün sonra vuruyo:(

yap kuzum.cidden işe yarıyor çok.canım cerrahımın tavsiyesi :16:

Şubat aneyleri herkese iyi akşamlar benim heryerlerim kaşınıyo ya böyle durumda olan var mı yoksa bende mi bi anormallik var:1:

iyi tatlım senden naber :)

kızlar hamilelikte görülen bir durumdur kaşıntı

ben de nezaman giyinip sokağa çıksam kaşınıom demek normal:)
bide noral yerlerim kaşınsa memişlerim göbüşüm yerine kolum gibi mesela:D
ortalık yerde zor oluo bi memiş bi göbüş:D

ben de nezaman giyinip sokağa çıksam kaşınıom demek normal:)
bide noral yerlerim kaşınsa memişlerim göbüşüm yerine kolum gibi mesela:D
ortalık yerde zor oluo bi memiş bi göbüş:D

hoş geldin kuzummmm
gezdik tozduk nihayet umonun istediği süpermen tulumunu bulduk :D

Son düzenleme:
Aranızda gaz sancısı yaşayan var mı kızlar?
Aynı gun hem kurufasulye hem de taze fasulye yedin nerdeyse 3 gun olacak kurtulamadım, sancı giriyor resmen:)
Bir de ishale donuştü
Hamilelik dışında hiç boyle sorunlarım olmazdı benim , annelik zor valla:)

Aynı gun hem kurufasulye hem de taze fasulye yedin nerdeyse 3 gun olacak kurtulamadım, sancı giriyor resmen:)
Bir de ishale donuştü

Canım ben geçen hafta hastaneye gidiyodum nerdeyse..öxellikle akşam yedikletine dikkat et..benim de isgale döndü 2-3 günde geçti..

Bir de ishale donuştü

cnm belkide yediklerinle ilgisi yoktur.üşütmüşsündür..malum havalar çok değişken bu aralar..ayaktan soğuk alma çorap terlik giy..

Günaydın arkadaşlar...Güzel bir hafta diliyorum herkese :16::16::16:

Speddy nasılsın bugün.Her şey yolunda mı? Bugün rüyamda seni gördüm sürekli.Hayır olsun inşallah :16::16::16:

günaydın kızlarrr:54:nasılsınız....bu kaşıntı hastalığı bende de var yaa...göğüslerim,karnım her yanım kaşınıp duruyor:27:göğüs uçlarım çok sızlıyorr:43:iyi değilim son günlerde....bir de sonbahar hüznümüymüş neyse işte ondan muhtemelen kendimi çok kötü hissediyorumm:43::43:eksiklerimiz bitmiyor bir türlü ona canım sıkılıyorr....alıyoruz alıyoruz daha bir çok eksik var hem bebeğimizin hem benimm:27:

Back
X