2014 Şubat Anneleri

günaydın herkese :54:
her an eğitime gidebilirim hızlı hızlı yazayım dedim bir yandan da kahvaltı yapıyorum :125:
Cumartesi kızımızı gördük öyle güzeldi ki herşey çok güzel 490 gram 17 cm :34: dedi dr kilosu gayet iyiymiş..
ama benim kilo almama laf etti 58 kilo çıktım. 4 kilo almışım 1 kg bebeğin olsa 3 kg senin için çok hızlı dedi
hamur işiinden uzak dur sadece o bu kadar hızlı kilo yapar dedi :53::53: geçen hafta resmen abarttım çok haklı :ssz:

ilacımı değiştirdi başka bir ilaç vrdi gentl iron buna devam edeceğim hiç içmediğim için de kızdı sanki o sana lazım içeceksin dedi :17:
eşim yeniden kız mı diye sordu al sana dedi poposunun resmini verdi :1::1::1::1: resimde elleri yüzünde ay utangaç çocuk dedim
evet babasına çekmemiş dedi :1::1::1:

tetenaz aşısını iyi ki olmamış dr beklemişim.
5 yıl içinde olduysan eğer ol ama diğer türlü ikinize de bir yararı yok dedi ingiliz bir dr ortaya bir laf attı bilmeden şimdi sağlık ocakları
ne kadar çok aşı yaparsa o kadar para alıyor onun içinde hastaların peşinden koşuyorlar dedi.
çok gerekli olsa gittiğin özel hastane de para kazanmak için uğraşmaz mı dedi düşününce haklı da :34:

ekim ayında ayrıntılı ve şeker testimiz var :1:
teyzemde ekim sonuna olacak doğumu inşallah :54:

kronik iyiyim canım bir senin mesajını gördüm :54:

Günaydınlarrrr...nasılsınız?:16:

biz dün kızımın oyun parkının yatağını ve uyku setini aldık...tam bi prenses yatağı oldu minnoşumunnn:69::69:

speedy maşallah kızçene:54:

iyiyim kronikim balım kaymağım :54: haftasonu yoruldum biraz ama olsun...iyiyim yine de.kolumun ağrısı azaldı...sadece sabah uyanmakta zorluk çekiyorum....hep uyuyim istiyorum yaaaa:31::31:

Alışveriş mi yaptınız neden yoruldun :26::26::26: Hadi bana park yatak öner.Bende park yatak alıcam sanırım :31::31::31::31:

Kızımın yatağının son hali....:16:

$yatak2.webp $yatak1.webp :69:

gunaydın kızlar
speedy kızana maşallah

jack hayırlı olsun aldıklarınız

kronik sizin taşınma işi noldu kuzum ?

günaydınnnn canlarımmmm
sipidi kızına maşallahhhh :nazar:
jakooo park yatağııı süper olmuş yahuuu
krocummm eniştem gittimi

hoş geldin kuzummmm
gezdik tozduk nihayet umonun istediği süpermen tulumunu bulduk :D
ohh ohh superman olcak bizim yakışıklı hee:emir_bebek:ü

Aranızda gaz sancısı yaşayan var mı kızlar?
Aynı gun hem kurufasulye hem de taze fasulye yedin nerdeyse 3 gun olacak kurtulamadım, sancı giriyor resmen:)
Bir de ishale donuştü
Hamilelik dışında hiç boyle sorunlarım olmazdı benim , annelik zor valla:)
valla iki üç gündür fenalardayım öğleden sonra şişmeye başlıom
korkudan şişen kurbağalar gibi balon gibi oluo karnım:ssz:
sonra bi sancı bi ağrı
dün avm deyiz nası ağrı girdi kasıktan sandım biara ama yok yani gaz sancısı imiş:30:
kurufasulye yemiştim ben de ama yemek de gerekio nası lcak böyle bilmeme
bebekelre kullanılan gaz ilaçlarından vermezlermi bizede:26:

hehe halime tercüman oldun..bende aynı dediğin gibi millet uyuz sancak:9::9:
uyuzdan çok teşhirci sanmasınlarda meme kaşırken haha:d

Günaydın arkadaşlar...Güzel bir hafta diliyorum herkese :16::16::16:

Speddy nasılsın bugün.Her şey yolunda mı? Bugün rüyamda seni gördüm sürekli.Hayır olsun inşallah :16::16::16:
selamın hello krocuğum
nasılsın bakalım:21:

günaydın kızlarrr:54:nasılsınız....bu kaşıntı hastalığı bende de var yaa...göğüslerim,karnım her yanım kaşınıp duruyor:27:göğüs uçlarım çok sızlıyorr:43:iyi değilim son günlerde....bir de sonbahar hüznümüymüş neyse işte ondan muhtemelen kendimi çok kötü hissediyorumm:43::43:eksiklerimiz bitmiyor bir türlü ona canım sıkılıyorr....alıyoruz alıyoruz daha bir çok eksik var hem bebeğimizin hem benimm:27:
ne var eksik ayol valla ben mbilyaları aldım ya bişi kalmadı diyorum artık:D
ekim kasım da gallolur sonra da minik eksikler tamalanır takma kafaya
her an eğitime gidebilirim hızlı hızlı yazayım dedim bir yandan da kahvaltı yapıyorum :125:
Cumartesi kızımızı gördük öyle güzeldi ki herşey çok güzel 490 gram 17 cm :34: dedi dr kilosu gayet iyiymiş..
ama benim kilo almama laf etti 58 kilo çıktım. 4 kilo almışım 1 kg bebeğin olsa 3 kg senin için çok hızlı dedi
hamur işiinden uzak dur sadece o bu kadar hızlı kilo yapar dedi :53::53: geçen hafta resmen abarttım çok haklı :ssz:

ilacımı değiştirdi başka bir ilaç vrdi gentl iron buna devam edeceğim hiç içmediğim için de kızdı sanki o sana lazım içeceksin dedi :17:
eşim yeniden kız mı diye sordu al sana dedi poposunun resmini verdi :1::1::1::1: resimde elleri yüzünde ay utangaç çocuk dedim

5 yıl içinde olduysan eğer ol ama diğer türlü ikinize de bir yararı yok dedi ingiliz bir dr ortaya bir laf attı bilmeden şimdi sağlık ocakları
ne kadar çok aşı yaparsa o kadar para alıyor onun içinde hastaların peşinden koşuyorlar dedi.
çok gerekli olsa gittiğin özel hastane de para kazanmak için uğraşmaz mı dedi düşününce haklı da :34:

ohh ohh ne güzel yaa okadar büyümüş demek maşallah
bende çok merak ediyorum seninki kadar olcak inşallah gdişimde:)
senin ayrıntılı 24. haftada falan olcak sanırım

Günaydınlarrrr...nasılsınız?:16:

biz dün kızımın oyun parkının yatağını ve uyku setini aldık...tam bi prenses yatağı oldu minnoşumunnn:69::69:

speedy maşallah kızçene:54:
hadi hayırlı olsuun:)
parkı yatakların yatağı karyola yatağından farklı olmuo dimi:26:
ne marka ve kaça aldınız jackim bizde karyolaya alcaz ama anlamadım ben yataktan
kendimize alırken yatıp almıştım buna da yatamamki:1:

Alışveriş mi yaptınız neden yoruldun :26::26::26: Hadi bana park yatak öner.Bende park yatak alıcam sanırım :31::31::31::31:

leen kroo onun park yatak çok cücel maşallahlı
kocamada gösterdim hatta ne süslü öyle dedi bende çok beğendim zati:31:
ama aklımda karyola vardı karyola aldım:4:

Günaydın canım. Gözün aydın. Çok sevindim güzel haberlere. Benim doktoru kızdırdı bu sefer laboratuvar, test sonucunu basmamışlar 15 dk onları bekledim, onlarla telefonda uğraştı durdu, heryerini gösterdi ama boyunu kilosunu söylemedi. :2: Beni de tartmayı unuttu. En çok ona sevindim :1::1::1:
Şu tetanoz işi kafamı karıştırdı ama bizde yaptırmasak mı :50:

Oy maşallah Jack im çok tatlı olmuş. Allah'ım bebişine bu yatağını eskitmeyi nasip etsin. :emir_bebek:

cumartesi alışveriş merkezine gittik.e-bebek mağazasına falan bakalım kendimize bi şeyler bakalım dedik ama ben yoruldum hiçbişey almadan döndük....eve dönünce ortalığı topladım...yemek yaptım,çamasır yıka as....pazar günü de annemler geldi öğlen,onlar gelmeden evi temzledim tekrar.süpür,sil,balkonları yıka,wc-banyo yıka....onları bıraktıktan sonra kızıma yatak ve uyku seti aldık eve gel yine yemek.....sonra 1,5 saat ütü yap:53: bittim yani:31:

park yatak hemen önerirm kuzum.....şimdi biz Kraft alacaktık biliyosun ama benim bu hoşuma gidince bunu aldık.....Kraft az daha kaliteli duruyo bundan evet ama ben bunu aldığım için pişman değilim bu da iyi çünkü....eşim keşke Kraft alsaydık diyo hala....

Kraft calipso var.....o gayet güzelll....ama dönencesi ve alt açma aparatı yok....bunların ikisi de olsun diyosan Kraft coral var...o da güzel....fiyatı 269 tl....Kraft stadium var o biraz pahalı 400 tl :31:

ama senin dönencen vardı dimi...alt açma aparatı da cok gerekli değil o yüzden Kraft calipso alabilirsin.tabi dönencen park yatağa uygunsa ona dikkat et...Kraft calipso da 280 gibi bişeydi sanırım..

benim bu aldığım yatak da 220 tl.massimo ricco perlina s704....içine mekan yatak aldık 65 tl ye....burdaki mağazada indirimdeydi.105 tl ye de uyku seti aldım....:34:

cümleten günaydın gençlerr:16:

tütüt maşallah jack içi çok güzel olmuş english home mu takım nekadar neler var içinde yorganda aldınız heralde dimi:nazar:

gunaydın kızlar
speedy kızana maşallah

bilimmm:17:
nabersin görüşmeyeli:6:

günaydınnnn canlarımmmm
krocummm eniştem gittimi

hüzünbazımm :17:

anam ne güzel bu ya cibindirikli falan prenses e yakışacak :nazar::nazar::nazar:

gunaydın kızlar
speedy kızana maşallah

:54::54: sağol canım

günaydınnnn canlarımmmm
krocummm eniştem gittimi

:54::54::54::54::54::54:

ohh ohh ne güzel yaa okadar büyümüş demek maşallah
bende çok merak ediyorum seninki kadar olcak inşallah gdişimde:)
senin ayrıntılı 24. haftada falan olcak sanırım

24. geçecek sanırım :34:
ama problem olmaz dedi dr 24. haftam bayrama denk geliyor ondan hemen sonra gideceğim :34:

Günaydın canım. Gözün aydın. Çok sevindim güzel haberlere. Benim doktoru kızdırdı bu sefer laboratuvar, test sonucunu basmamışlar 15 dk onları bekledim, onlarla telefonda uğraştı durdu, heryerini gösterdi ama boyunu kilosunu söylemedi. :2: Beni de tartmayı unuttu. En çok ona sevindim :1::1::1:
[/B]

valla bende kilo almamışsın falan der diye beklemiştim ama şok oldum :53:
aşı içinde olursa bir zararı yokmuş bana sana olmama nedenini anlattı :34: istersen doktorunla paylaş oda fikir verir

gunaydın kızlar
speedy kızana maşallah

bbilimimmm cok teşekkür ederimmmm:16:

günaydınnnn canlarımmmm
krocummm eniştem gittimi

sağolll hüzünbazımmmm,eriyorum baktıkça,dogsada yatsa minnoşum Allahın izniyle:16:

hadi hayırlı olsuun:)
parkı yatakların yatağı karyola yatağından farklı olmuo dimi:26:
ne marka ve kaça aldınız jackim bizde karyolaya alcaz ama anlamadım ben yataktan
kendimize alırken yatıp almıştım buna da yatamamki:1:

lepimmm farklı olmuyo sanırım....ölçüye dikkat et ama...mesela bizim yatak 60x120....yatak ölçüleri de karyolaya ve oyun parkına göre değişiyo....yoksa ellerinde o ölçüde yapıyolar diye biliyorummm:26:
yatağın markasını unuttum desem...eşim bakar bizde o tür seylere :1:

Oy maşallah Jack im çok tatlı olmuş. Allah'ım bebişine bu yatağını eskitmeyi nasip etsin. :emir_bebek:

Amin proletimmmm inşalllaahhhhh:16::16:

anam ne güzel bu ya cibindirikli falan prenses e yakışacak :nazar::nazar::nazar:

:54::54: sağol canım

:54::54::54::54::54::54:

24. geçecek sanırım :34:
ama problem olmaz dedi dr 24. haftam bayrama denk geliyor ondan hemen sonra gideceğim :34:

valla bende kilo almamışsın falan der diye beklemiştim ama şok oldum :53:
aşı içinde olursa bir zararı yokmuş bana sana olmama nedenini anlattı :34: istersen doktorunla paylaş oda fikir verir

Benim doktorum bu hafta aşını olabilirsin dedi canım. İlk defa duyuyorum böyle birşey ondan şaşırdım.
:53::53:

Back
X