- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
günaydın herkese 
her an eğitime gidebilirim hızlı hızlı yazayım dedim bir yandan da kahvaltı yapıyorum :125:
Cumartesi kızımızı gördük öyle güzeldi ki herşey çok güzel 490 gram 17 cm
dedi dr kilosu gayet iyiymiş..
ama benim kilo almama laf etti 58 kilo çıktım. 4 kilo almışım 1 kg bebeğin olsa 3 kg senin için çok hızlı dedi
hamur işiinden uzak dur sadece o bu kadar hızlı kilo yapar dedi
geçen hafta resmen abarttım çok haklı 
ilacımı değiştirdi başka bir ilaç vrdi gentl iron buna devam edeceğim hiç içmediğim için de kızdı sanki o sana lazım içeceksin dedi
eşim yeniden kız mı diye sordu al sana dedi poposunun resmini verdi

resimde elleri yüzünde ay utangaç çocuk dedim
evet babasına çekmemiş dedi

tetenaz aşısını iyi ki olmamış dr beklemişim.
5 yıl içinde olduysan eğer ol ama diğer türlü ikinize de bir yararı yok dedi ingiliz bir dr ortaya bir laf attı bilmeden şimdi sağlık ocakları
ne kadar çok aşı yaparsa o kadar para alıyor onun içinde hastaların peşinden koşuyorlar dedi.
çok gerekli olsa gittiğin özel hastane de para kazanmak için uğraşmaz mı dedi düşününce haklı da
ekim ayında ayrıntılı ve şeker testimiz var
teyzemde ekim sonuna olacak doğumu inşallah
kronik iyiyim canım bir senin mesajını gördüm

her an eğitime gidebilirim hızlı hızlı yazayım dedim bir yandan da kahvaltı yapıyorum :125:
Cumartesi kızımızı gördük öyle güzeldi ki herşey çok güzel 490 gram 17 cm

ama benim kilo almama laf etti 58 kilo çıktım. 4 kilo almışım 1 kg bebeğin olsa 3 kg senin için çok hızlı dedi
hamur işiinden uzak dur sadece o bu kadar hızlı kilo yapar dedi

ilacımı değiştirdi başka bir ilaç vrdi gentl iron buna devam edeceğim hiç içmediğim için de kızdı sanki o sana lazım içeceksin dedi

eşim yeniden kız mı diye sordu al sana dedi poposunun resmini verdi

evet babasına çekmemiş dedi

tetenaz aşısını iyi ki olmamış dr beklemişim.
5 yıl içinde olduysan eğer ol ama diğer türlü ikinize de bir yararı yok dedi ingiliz bir dr ortaya bir laf attı bilmeden şimdi sağlık ocakları
ne kadar çok aşı yaparsa o kadar para alıyor onun içinde hastaların peşinden koşuyorlar dedi.
çok gerekli olsa gittiğin özel hastane de para kazanmak için uğraşmaz mı dedi düşününce haklı da

ekim ayında ayrıntılı ve şeker testimiz var

teyzemde ekim sonuna olacak doğumu inşallah

kronik iyiyim canım bir senin mesajını gördüm