2014 Şubat Anneleri

of offfff kızlar ya ben bu ayda 1 kilo aldım her ay 1 kilo alıyorum mutlaka moralim çoooooooooooooooooooooook bozuldu sabah ya of ya offffffffff
tek tesellim bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama gene de gıcık oluyorum yaaaa

zaten aşırı derecede kasıklarım ağrıyor ve çok sancım var akşamda çorba olarak mercimek çorbası içicem o zaman riske atmıyım ben çünkü olurya bide o ağrı yaparsa dayanamam çok canım çekmişti ama neyse:) sağol kuzucum

nasıl oldun canım bebiş nasıl

of offfff kızlar ya ben bu ayda 1 kilo aldım her ay 1 kilo alıyorum mutlaka moralim çoooooooooooooooooooooook bozuldu sabah ya of ya offffffffff
tek tesellim bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama gene de gıcık oluyorum yaaaa

Şuana kadar kaç kilo aldın canım? Ayda 1 kilo alman çok normal hatta bundan sonraki aylarda en az 2 kilo alacağız. Neden bu kadar dert ediyorsun ki? :26:

canımn ayda bir kiloda ne varki gayet normal doktorlar ayda iki kilo alın diyorlar.moralini bozma ben şu ana malesef 85 kiloyu vurdum aldığım kilolarla ama ağrılarım ve bebğimin tehlikede olmasıda yanında artık bende 2 hafta düzelmiştim kilolara takmıştım şimdi gene unuttum kiloları ağrıdan bebeğin iyi olsun ayda bir kilo alsan doğumdan sonra en çok 3 kilo kalır sana

Şuana kadar kaç kilo aldın canım? Ayda 1 kilo alman çok normal hatta bundan sonraki aylarda en az 2 kilo alacağız. Neden bu kadar dert ediyorsun ki? :26:

62-62 buçuk arasıydı başlangıçta 68 buçuk oldum canım kilo almaya çok müsait bir yapım var birkaç yıl önce çok kiloluydum zayıflamak sıkıntı değil ama bu kadar çok kilo alınca bebeğe de zararı olacak diye korkuyorum bir de sağolsun çevremdeki hamileler ay sen ne çok kilo almışsın deyip durduğu için

rabbime şükürler olsun canım çok ağrılı bir gün ama eve geldim şimdi yatıyorum inşalalh daha iyi olurum sağol sende üzme kendini kiloyla

inşallah daha iyi olursun canım okul da yoruyordur seni ya şok oldum sabah görünce 2 günde aldım yani bu kiloyu elden ne gelir hayırlısı artık

bu hamile kıyafetleri nedir ya hepsi çok zevksiz ve pazar görüntüsü kıyafetler çok pahalı gcık oldum ya ille rüküşmü olcaz ve kazıklanıcaz mı:)

62-62 buçuk arasıydı başlangıçta 68 buçuk oldum canım kilo almaya çok müsait bir yapım var birkaç yıl önce çok kiloluydum zayıflamak sıkıntı değil ama bu kadar çok kilo alınca bebeğe de zararı olacak diye korkuyorum bir de sağolsun çevremdeki hamileler ay sen ne çok kilo almışsın deyip durduğu için

Hiç takma canım kafana gayet normal kilo almışsın bu zamana kadar. Birşey diyene de doktorum kilomun gayet ideal olduğunu söylüyor de geç. Bende 6 kilo aldım. Bundan sonra daha fazla alıcaz. Bunalıma girmek yok :54:

bu hamile kıyafetleri nedir ya hepsi çok zevksiz ve pazar görüntüsü kıyafetler çok pahalı gcık oldum ya ille rüküşmü olcaz ve kazıklanıcaz mı:)

her alışverişte aynı şeyleri düşünüyorum canım üstelik tesettür hamile kıyafeti neredeyse imkansız ya da marul gibi kat kat olacak içe badı dışa jile vs

inşallah daha iyi olursun canım okul da yoruyordur seni ya şok oldum sabah görünce 2 günde aldım yani bu kiloyu elden ne gelir hayırlısı artık

bende en kilolu dönemimde hamile kaldım ve almayada devam ediyorum ben yiyim günde 2 kilo bile alırım valla neyse canım biizmkide böle

bu muhabbetin üstüne gittim tartıldım ve 86.7 olmuşum :( ve gerçekten öle kilo aldıracak bişi yemiyorum sabah bir bardak süt 2 ceviz peynir zeytin salatalık kepek ekmek bir dilim,öğlende gene kahvaltılık gbi ceviz ve süt olmadan akşamlarıda abartmıyorum ama bakın kiloma.kilo işi ya şanstır yada çok dikkat gerektirir işte bende 2 side yok:( genede bebğim iyi olsun umrumda değil

bu muhabbetin üstüne gittim tartıldım ve 86.7 olmuşum :( ve gerçekten öle kilo aldıracak bişi yemiyorum sabah bir bardak süt 2 ceviz peynir zeytin salatalık kepek ekmek bir dilim,öğlende gene kahvaltılık gbi ceviz ve süt olmadan akşamlarıda abartmıyorum ama bakın kiloma.kilo işi ya şanstır yada çok dikkat gerektirir işte bende 2 side yok:( genede bebğim iyi olsun umrumda değil

kaç kg almışın canım

az önce kendime bunu ve kızımada bir önlük aldım

$bluz.webp $önlk.webp

bluz triko kış günleri için penyeden iyi olur diye düşündüm 36TL

Son düzenleme:
ebuşcan cinsiyeti halledersiniz.çünkü iç organlarada bakıyor ya rahim oluşmuş ise kız olur haliyle.merakla bekliyoruz sonuçlarını
anaaamm hay aklınla bin yaşa canım ya bak bu benim hiç aklıma gelmemişti :)

kızlar bugün bir huysuzum kendimden sıkıldım walla
ama öle dışada vurmuyorum
suspus surat asık
dün eşimede tavır yapıp durdum
neler yaptı oralı olmadım
bu saat oldu ne aradım ne sordum
ay sıkıntıdan çatlıycam sanki
hayrolsun
umarım malum hormonlardandır

Back
X