2014 Şubat Anneleri

Aman canım sede dikkat et kendine az kaldı inşallah yarısını atlattık hamileliğin allah sağlıkla doğurmayı nasip eder hepimize inşallah ben alanyada yaşıyorum güneşi baya aldım ama bu seferde yüzümde lekeler oldu biraz işte herşeyin bi iyi tarafı bi kötü tarafı oluyo canım ya

amin inşallah, hem anne hem de bebekleri için sağlıklı, hayırlı ve uğurlu olsun.

alanya'daysan yakınız o zaman, ben de antalya'dayım. evet doğru söylüyorsun güneşin fazlası da zarar, leke yapıyor yaşlandırıyor. ama yüzü koruyarak güneşte kısa süre durulabilir. hiç güneş görmeyen ülkeler ve illerimiz var aslında, antalya'da bizim d vitamini eksikliği çekmemiz çok zor:)

mrhba kızlar hepinize.bu gün şifa hast sinde randevumuz vardı.randevuya rağmen saatlerce bekledik.çok asabım bozuldu..bi dahada gitmem..devlet hastanesi daha iyi ordan..çok yoruldum:ssz:kızımı görmüş olmak sağlıklı olduğunu öğrenmek moralimi düzeltti ama çok gerildim...neyse haftaya ayrıntılı ultrasonumuz var hayırlısı bakalım:51:

aa sana denk gelmiş heralde canım ben hiç beklemiyorum
anında alınıyorum, randevulu gidiyorum tabi
ayrıca hamilelere özen gösteriyolar
ufak bişey sorucam bu arada hangi şifaya gidiyosun ve ayrıntılı orda mı yapılıcak?

aa sana denk gelmiş heralde canım ben hiç beklemiyorum
anında alınıyorum, randevulu gidiyorum tabi
ayrıca hamilelere özen gösteriyolar
ufak bişey sorucam bu arada hangi şifaya gidiyosun ve ayrıntılı orda mı yapılıcak?

bornova şifa canım.ayrıntılıyıda orda yaptırıcam mecburen çünkü başka yakın yer yok..sen hangi şifaya gidiyosun?ben bahsettiğin ilgi alakanın zerresini görmedim..hayal kırıklığına uğradım açıkçası çünkü doğumu şifada düşünüyodum..vazgeçtim ve yine doğumu nerde yapıcam kaygısı başladı:18::30:

ve arkadaşımın face yazdığı bir yorumun ardından herkes hamile olduğumu öğrendi telefonlar msjlar aboooo:) ben biraz daha saklamk istiyordum nazardan çok korkuyorum etrafımda o kadar çok bebeği olmayan varki rabbim onlarada nasip etsin inşalalh
benimkini bilmeye kalmadıı yaaa :D
bişe sorim kızlar size bu gün ultrasondan çıktığımdan beri kasıklarım ağrıyo..siz yaşadınızmı böle bişey tedirgin oldum:44:
yok kuzum olmadı hiç
selam kızlar bende bugün gittim 11 ekim cuma gününe randevu verdiler ayrıntılı ultrason için bakalım hayırlısı
oyyyy .bebişkoyu göreceksin heee.ben bile heyecanlandım
selam kızlar nasıl gidiyor hayat

sağol tatlım.idare ederim.andımız kaldırıldı ya ona çok üzüldüm

bende bornovaya gittim canım ama randevulu gittiğim halde iki saat beklettiler çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım:37:

Senin sansina oyle denk gelmis canim ya istersen bir daha dene belki boyle birsey olmaz neden yaptilar ki acaba boyle birseyi acaba acil bir durum mu vardi keske soyleseydin sorsaydin neden bu kadar bekletiyorsunuz diye

Günaydın ;

bugün de eğitim var ama ben gitmeyeceğim. akşama kadar ayaklarımın üstünde dikilmekten belim koptu :ssz:

Benimde aklımda hep yemek! Bi de ben bulantılardan kusmalardan çok uzun süre yiyemedim ya şimdi yerken mest vaziyette yiyorum. bir de acıkırda yiyemezsem (Allah'ım aç bırakma..) fena oluyorum...Haftasonu trafikte kaldık ben acıktım, kocamı yiyordum az kalsın feci sinirlendim, çocuğa bağırdım kocaya bağırdım yoldan geçen birine kızdım..:47:

İnşallah şeker çıkmaz...Hazır yeni iştahım açılmışken..Gerçi kızıma hamileyken de barut fıçısı gibi oluyordum ara ara, o zaman da çok endişelenmiştim ailede de şeker var..Testi 100 mg. ile olmuştum Allahtan birşey çıkmadı, inşallah yine çıkmaz.
Bu arada o şekerli limonatayı düşününce bile fena oluyorum...Oyyyyyhhhh :53:

tek değilim demek ki.
ama durmak istiyorum gereksiz şeyler yemek istemiyorum :43:

günaydın şekerler:10:

bi kaç gündür(tamam kabuul ediyorum 4 5 gündür) kabız olduğumu düşünerek çıkan kiloaya ve oluşan göbeğime inanamıyordum
taki bugüne akdar yani aslında tam kabız değilim
kilom 4 5 günde 1 kilo arttı
göbeğim aldı başını gitti:26:
pırt diye çıkcak diyodunuz gerçek oldu sanırım
bu kilo işni toktorumla konuşmam gerek çok hızlı aldım gene her sayıyı haftada bir kez görüyorum:53:

Senin sansina oyle denk gelmis canim ya istersen bir daha dene belki boyle birsey olmaz neden yaptilar ki acaba boyle birseyi acaba acil bir durum mu vardi keske soyleseydin sorsaydin neden bu kadar bekletiyorsunuz diye

sordum canım.aldığım cevap daha üzücüydü zaten..yoğunluk var mecbur bekliceksiniz.şikayetiniz varsa şikayet edebilirsiniz dedi ve elindeki telfnla konuşmaya devam etti kadın doğum danışma sekreteri...ayrıntılı için oraya gidicem bakalım inşallah yine benzeri bir muameleyle karşılaşmam. belki dediğin gibi ogün bir terslik olmuştur..

günaydın kızlarrr:21:bu sürekli birşeyler yiyip durma düşüncesi bende de var....canım sürekli birşeyler yemek istiyor:31:yarın ayrıntılı ultrason için randevumuz var çok heyecanlıyımmm:32:

bi kaç gündür(tamam kabuul ediyorum 4 5 gündür) kabız olduğumu düşünerek çıkan kiloaya ve oluşan göbeğime inanamıyordum
bu kilo işni toktorumla konuşmam gerek çok hızlı aldım gene her sayıyı haftada bir kez görüyorum:53:

sanırım hepimizin dikkatli gitmesi lazım :18::18::18::18:

pırt diye çıkacak diyorduk bak çıktı al sana göbek :52:

Canım aynı durum bendede söz konusu günden güne artıyor anlayamıyorum hızlı gidiyor, göbeğim hiç yoktu bir haftadır bayağa büyüdü , cuma günü sorucam doktora

Back
X