ne güzelmiş güle güle kullan canımcım uzun kollu bişiler almak lazım hakkatenne yani sen bana daha ne yicenmi demek istiyon
canım aslına bakarsan okudumda az değil yediğim ama çok abartıda değil hakkatten oburluk değil yani
neyse alcaz geride vercez inş.
bu arada dün kendime bi tunik aldım triko görmeyenlere gösterim çok güzel bişi değil ama idare edcez artıkım Eki Görüntüle 819203
bepantenin ççatlak kremini ikilli 60 liraya aldım lierac almıştım netten oda ikisi 70 lira idi bunları kullanıyorum bentamam..inşallah öyle olur gülerek mutlu ayrılırız....bepanten de iyi değil mi....benim doktor phytolastil dedi....sağlık ocağındaki hemşire de o çok pahalı....ne kadar pahalı olursa olsun çatlayacaksan çatlar gene dedikararsız kaldım alamadım....göğüs uçlarım da yarık gibi oldu lansinoh muydu neydi ondan mı almalı.....o mu ki bu muki derken almayı beceremeyecğim yaaa
yarın tartar doktorum...ayrıntılıdan sonra sonucu götüreceğiz....ozaman acı gerçekle yüzleşirim artık![]()
sen de netten al uyguna gelio gg den aldık biz çatlak içinde lansinoh al büyük boy alırsan gebelikten sonrada kullanırsın
çatlayacaksan çatlarsın ama en azından kaşıntın falan gider konforlu çatlayalım bari çatlicaksak da

İstanbul da hava bildiğiniz kış havası![]()
bakın dün eşimle bunu beğendik kızımın odasına yatağını koyacağım yere yapalım dedik
Eki Görüntüle 819202
ALT duvar rengide bu olsun dedik bayramdan sonra hallederiz sanrıım
Eki Görüntüle 819212
renkler çok güzelmiş
onlar sticker mı?? duvar kağıdı mı?