2014 Şubat Anneleri

lauranammm gözün aydın kzuum:16::16:

benim zilliye de yalvarıyorum hareket etsin diye yok.ama dün misafirim vardı....bi dk durmadı cadı:9::9:

lipimmm hamile kaldgımdan beri 3 yada 4 kez yapıldı bana....her tahlil yapılısında da istiyo dr ama 3lü de istemedi sadece idrarı.sen yarın gidince sor beni de haberdar et bakim...daha benim gitmeme bi hafta var tatlım:34::54:

evlenmeden önce de olurdu ara sıra.cok cabuk üşütürüm ben zaten...ama fazla su da içemiyorum ondan da olabilir.sabahran beri su elimden düşmüyor...ilaçlarımı da içicem artık.süt de içicem yumurta da yicem:31:

maşallah aynen bu kararlılıkla devam et jackim:) bildiğim kadarıyla bizlerden de zayıfsın şekerim, biz gereksiz kilo almayalım diye çırpınıyoruz, sen doktorun dediklerini harfiyen uygulayacaksın ki bebeciğine kan olsun, besin olsun. ayrıca kalsiyum, demir ve omega-3 almadığın zaman bebek senin depolarını tüketiyor, anne zayıf düşüyor bu sefer.
yarın idrar testini bir sorayım Allah korusun hepimizi, gizli enfeksiyon da olabiliyormuş demek ki...

Kızlar merhaba nasılsınız hamile destek yastığı aldım ben evdeki yastık yığınlarıyla boğuşmaktan yorumdum .Nasıl kullanan varmı yorumlarınızı bekliyorum.Henüz elime ulaşmadı ama. $15693089_91446010.webp

maşallah aynen bu kararlılıkla devam et jackim:) bildiğim kadarıyla bizlerden de zayıfsın şekerim, biz gereksiz kilo almayalım diye çırpınıyoruz, sen doktorun dediklerini harfiyen uygulayacaksın ki bebeciğine kan olsun, besin olsun. ayrıca kalsiyum, demir ve omega-3 almadığın zaman bebek senin depolarını tüketiyor, anne zayıf düşüyor bu sefer.
yarın idrar testini bir sorayım Allah korusun hepimizi, gizli enfeksiyon da olabiliyormuş demek ki...

su an ilaç bana bakıo ben ilaca ama ben galip gelecem içicemmmmm:52:

daha dünkünün tadı gitmedi ağzımdan :27:

Kızlar bişey sorcm ben elevit ve kan ilacını hergün içiyorum birer tane.doktoruna sormayı unuttum acaba elevite devam edecekmiyiz

kızlar dün gece çok kötü kabus gördüm rüyamda deprem oluyodu deli gibi sallanıyodu evin içindeydim korkuyodum ve birden kanamam başlıyodu bebeğim diye haykırıyodum :43: uyandım ama kendime zor geldim..şimdide internetten rüya tabirlerine baktım bakmaz olaydım rüyada deprem görmek bebek sahibi olmayı bekleyen kişinin bebeği kaybetmesine işaret eder diyo :43: allahım sen koru korkuyorum etkisinden kurtulamadım..daha dün kontrolüm vardı herşey normal çok şükür ama..kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden..

benim kanım da düşük olduğu için kan hapını 2 ye çıkardı doktorum 1 taneye katlanamıyor ınsan.:(

aynen benim de günde iki ayda 5 kutu yapıooo:5::5:

su an üstüne yicek meyve hazırlıyorum,agzıma bişey atmazsam cıkarcak gibi oluyrm çünkü cnm :31:

kızlar dün gece çok kötü kabus gördüm rüyamda deprem oluyodu deli gibi sallanıyodu evin içindeydim korkuyodum ve birden kanamam başlıyodu bebeğim diye haykırıyodum :43: uyandım ama kendime zor geldim..şimdide internetten rüya tabirlerine baktım bakmaz olaydım rüyada deprem görmek bebek sahibi olmayı bekleyen kişinin bebeği kaybetmesine işaret eder diyo :43: allahım sen koru korkuyorum etkisinden kurtulamadım..daha dün kontrolüm vardı herşey normal çok şükür ama..kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden..

canım hayır olsun ıns. o ruyayı ıkı hafta once bende gordum aynı yorumla karsılastım rabbım korusun bebeklerımızı hamılelıkte bole ruyalar goruluyormuss korlarmısız amac ruyanın etkısınde kalıp psıkolojıyı bozmamak bendecetkılendım sewdıklerımden de uzagım hep oluceklermıs caresız kalıcakmısım dusuncesı var dusunmuorum ama kndımı topluorumm sende dıkkate alma ok mi. kızlar midem bogazıma kdr asırı asırı yanıo ıstahsızım yanma ıstahsızlık yapıyor olablr mli?? bebegım gelısmıcek die cok korkuyorum

aynen benim de günde iki ayda 5 kutu yapıooo:5::5:

su an üstüne yicek meyve hazırlıyorum,agzıma bişey atmazsam cıkarcak gibi oluyrm çünkü cnm :31:

canım kan hapının adı ne senın benımkı gyno ferro sanol portakal suyuyla al demişti doktorum emilimi kolay oluyormuş denemedim henüz ama çok faydası var demişti.

canım kan hapının adı ne senın benımkı gyno ferro sanol portakal suyuyla al demişti doktorum emilimi kolay oluyormuş denemedim henüz ama çok faydası var demişti.

benim su an kullandığım maltofer canım.şişede oluyo ya,kan gibi aynı :120:

önceki de gynoferondu ama onu içince çıkarıyodum ve berbat geciyodu günüm.değiştirdik bununla ama aynı yaa....ilaç içmekten nefret ediyorum:5:

Kızlar merhaba nasılsınız hamile destek yastığı aldım ben evdeki yastık yığınlarıyla boğuşmaktan yorumdum .Nasıl kullanan varmı yorumlarınızı bekliyorum.Henüz elime ulaşmadı ama.Eki Görüntüle 819350

durin selam,
ben evdeki yastıklarla idare ediyorum ama güzelmiş buraya koyduğun model, fiyatı ne kadar ?

bir de sen de benim gibi antalya'dasın diye biliyorum, doğumu nerde düşünüyorsun? doktorun da doğal doğumu destekleyen bir bayandı galiba deil mi?

benim su an kullandığım maltofer canım.şişede oluyo ya,kan gibi aynı :120:

önceki de gynoferondu ama onu içince çıkarıyodum ve berbat geciyodu günüm.değiştirdik bununla ama aynı yaa....ilaç içmekten nefret ediyorum:5:

kesınlıkle haklısın canım bende sevmiyorum ilaç içmeyi ama bebikolar için mecbur napalım.Ben arada pekmezde içiyorum sende iç canım.

durin selam,
ben evdeki yastıklarla idare ediyorum ama güzelmiş buraya koyduğun model, fiyatı ne kadar ?

bir de sen de benim gibi antalya'dasın diye biliyorum, doğumu nerde düşünüyorsun? doktorun da doğal doğumu destekleyen bir bayandı galiba deil mi?

selam lip ,

fiyatı 50,90 tl hatta 6 ve 11 taksit imkanı var peşin fiyatına site ismini istersen özelden msj atarım.

bende antalyadanım evet doktorum Sibel Sürmen Usta normal doğumu destekliyor fakat doğumla ilgili olarak hiç konuşmadık cnm Ofm hastanesi iyi diye duymuştum Antalyada doğum yapan arkadaşların olduğu grupta onlarla yazışıyorum çok memnunlar hem fiyat hemde hizmet kalitesi bakımından doğumdan sonraki bebek bakım ve aşılarıda dahilmiş.İstersen araştır canım sen anadolu hastanesinde düşünüyorsun değilmi?

Kızlar ben ferro kullanıyorum hap seklinde hiç tadını bile hissetmiyorum şurup vermişti önce icemem diye hap aldım yan etkisinide görmedim hiç sizde sorun doktorunuza

selam lip ,

fiyatı 50,90 tl hatta 6 ve 11 taksit imkanı var peşin fiyatına site ismini istersen özelden msj atarım.

bende antalyadanım evet doktorum Sibel Sürmen Usta normal doğumu destekliyor fakat doğumla ilgili olarak hiç konuşmadık cnm Ofm hastanesi iyi diye duymuştum Antalyada doğum yapan arkadaşların olduğu grupta onlarla yazışıyorum çok memnunlar hem fiyat hemde hizmet kalitesi bakımından doğumdan sonraki bebek bakım ve aşılarıda dahilmiş.İstersen araştır canım sen anadolu hastanesinde düşünüyorsun değilmi?

güle güle kullan canım, alacak olursam sana özel mesaj atarım.
ofm hastanesi size yakın galiba bizim kurumun anlaşması olmayınca bir de uzak olunca pek duymadım, biz anadolu hst. de düşüyoruz eşimin akrabası orada doktor olduğu için, kendi doktorumuz da aynı hastanenin hekimi. antalya'da doğum yapanlar grubu da kadınlar kulübünde mi, ben de girip bakayım?

Back
X