2014 Şubat Anneleri

Günaydın hamileleeeeeeeeeeer :16::16::16:
Enerjim diplerde, yerlerde sürünüyor ama ben üzerime alınmayıp, çok enerjikmişim gibi davranmaya karar verdim:33::33:
Mide yanmam doğuma kadar böyle devam ederse, cama çıkıp yangın vaaaar diye bağırıcam valla:47:
Benim en iyi dostum içkim sigaraaaam demiyorum şimdi en iyi dostum Gaviscon şişem :52::52::52:
Epeydir yazmasam da mümkün olduğunca geçmişi okudum.

Cuma günü kontrole gittik. Kuzucuk 500 gr olmuş. Kıpır kıpır kıpraşıyor. :emir_bebek::emir_bebek: ayram sonrasına şeker yüklemesi için gideceğim. Ha bu arada tetanoz aşısını da yaptırdım ama hiçbir yan etkisi olmadı.:52:

maşallah ya neyle besliyorsun yavrucuğu benimki hala üçyüzlerde bide kaçıncı haftadasın merak ettim ona göre depresyonaa giricem

kuzum sen hiç görünmüyosun ortalarda yahuuuu

sğaolsun bebişim .taaa istanbullardan bana battaniye örüyor :D

:D öğrenci milleti.kuzum sen hep çok rüküşüm diye şikayet etmiyormuyormuydun

evet kuuzm biliyorum kabulde ediyorum:) genede hep iltifat duyarken şimdi sarstı sanırsam napıyım çoğu çakmadı daha hamile olduğumu bilenlerde varda işte.önlük giyiyyorum kapatmadan önünün bol bol anlamıolar

6.kilom vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)
dün öğrencilerimin yeni iltifatı hocam ruh gbi görünüyorsunuz oldu:)çocuklarda şokta kokş hocaları gitti yerine değişik bir kadın geldi:)

sğaolsun bebişim .taaa istanbullardan bana battaniye örüyor :D

:D öğrenci milleti.kuzum sen hep çok rüküşüm diye şikayet etmiyormuyormuydun

Oy yerim seni ben :16::16::16:

dün öğlen kocam eve gelmiş işte hafifi bişilerde olsa hazırlamış tepsiye.bende okul çıkışı arkadaşa gittim iyimi:)bozuldu biraz:( sonra eve geldim birden bire gerilkdik ortada hiçbişi yok.sonra düzeldik gbi ama gbi sanki bakalım bugün belli olur:)

Spse senin psikolojini eşin bozuyor bence.Ne olmuş arkadaşında yediysen ya.Kilo alıyosun eşim sevmez diye onu düşünüyosun göğüslerin büyüyor eşim böyle hoşlanmaz diye onu düşünüyorsun.Rahat rahat hamileliğini yaşıyamıyorsun ya :31::31::31:

Aslında yazılan hemen hemen herşeyi akşam evde okuyorum canım ama, bizim iş yeri bu aralar sapıtmış durumda. Işığı gören geliyor :27:
Aralık ayı benim için son olduğundan, sağolsun mesai arkadaşlarım ve amirlerim etimden sütümden ziyadesiyle faydalanıyorlar:47:

Amaaaa sizleri takipteyim :52::52:

Spse senin psikolojini eşin bozuyor bence.Ne olmuş arkadaşında yediysen ya.Kilo alıyosun eşim sevmez diye onu düşünüyosun göğüslerin büyüyor eşim böyle hoşlanmaz diye onu düşünüyorsun.Rahat rahat hamileliğini yaşıyamıyorsun ya :31::31::31:

aynen kroya katılıyorum spse ciğim.eşine kızdım bende.hepimizin vucutları değişiyor.memişlerimiz büyüdü.geçen gün zenci memesine benzettim hatta:D ama eşim de demediki ay çok kilo aldın ay göğüslerin sarkarmı?eşin biraz seni anlasın.psikolojini alt üst etmesin .şu topikte birgün mutluysan diğer gün mutlaka huzursuz oluyorsun

biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba
20+5 de 365 gramdı
Aslında yazılan hemen hemen herşeyi akşam evde okuyorum canım ama, bizim iş yeri bu aralar sapıtmış durumda. Işığı gören geliyor :27:
Aralık ayı benim için son olduğundan, sağolsun mesai arkadaşlarım ve amirlerim etimden sütümden ziyadesiyle faydalanıyorlar:47:

Amaaaa sizleri takipteyim :52::52:

vallahi özlüyorum ben kendi adıma
birde kuzum jack frost un bebişi kız.müsait olunca listede düzelt istersen

Yapmayın arkadaşlar lütfen...Kıyaslamayın kendinizi sürekli başkalarıyla...Herkesin bünyesi farklı. :34::34::34:

aynen tatlım.kıyaslama sadece kendimizi üzmeye yarar.hepimizn genotipi farklı,bu nedenle hiç bir hamilelik diğerinin aynısı değil

maşallah ya neyle besliyorsun yavrucuğu benimki hala üçyüzlerde bide kaçıncı haftadasın merak ettim ona göre depresyonaa giricem

kuzum benimki de 365 gramdı cuma günü

biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba

Olur mu hiç öyle şey canım yaa. Ne demek kötü annelik. :20: Ben zaten kendim tombikim. 4 kilo aldım ben de ama pek sağlıklı beslendiğim de söylenemez. En çok dikkat ettiğim şey bol kırmızı et ve süt tüketmek. Onun dışında maalesef doktorun söylediği diğer şeyleri yapamıyorum. Ama normalde de eşim de ben de fazlasıyla iştahlı tipleriz. Yeterki bebişler sağlıklı olsunlar, gerisi boş:16::16::16:

Her annenin bebeğin yapısı farklıdır kızlarr üzülmeyin.anne babadan gelen genetik bir olay.bazen yemeyle bile ilgisi olmayabiliyor.dün ayrıntılya girdim .çok şükür birşey çıkmadı (maşallah kızıma ) Son anda yüzüne bakıcakken yumdu elini kapattı.doktor sarstı biraz bi an açtı elini annesine öpücük attı :)) hoop sonra kapadıı.kilosu 464 gr 21 haftalık.bir sonraki randevu şeker yüklemesi.[/B]

bende dün gittim doktora 480 gr olmuş benimkide bende 4 kilo aldım nerdeyse memişler desen dediniz gibi zenci memesi gibi oldu :) memelerim karnımdan daha çok büyüdü :) buarada duyduğum bişi var kuru incir, bulgur ve pekmez bebişleri çok besleyen şeylermiş bebeğiniz beslensin kilo alsın istiosanız deneyin bence işe yarıo ben kuru incire borçluyum bebişin kilosunu normalda çok istahım yok. dün 21+4 dük buarada.

bende dün gittim doktora 480 gr olmuş benimkide bende 4 kilo aldım nerdeyse memişler desen dediniz gibi zenci memesi gibi oldu :) memelerim karnımdan daha çok büyüdü :) buarada duyduğum bişi var kuru incir, bulgur ve pekmez bebişleri çok besleyen şeylermiş bebeğiniz beslensin kilo alsın istiosanız deneyin bence işe yarıo ben kuru incire borçluyum bebişin kilosunu normalda çok istahım yok. dün 21+4 dük buarada.

maşallahhh sizeee yaa
göbüş topiğine bi resim eklede göz banyosu yapak :)

Her annenin bebeğin yapısı farklıdır kızlarr üzülmeyin.anne babadan gelen genetik bir olay.bazen yemeyle bile ilgisi olmayabiliyor.dün ayrıntılya girdim .çok şükür birşey çıkmadı (maşallah kızıma ) Son anda yüzüne bakıcakken yumdu elini kapattı.doktor sarstı biraz bi an açtı elini annesine öpücük attı :)) hoop sonra kapadıı.kilosu 464 gr 21 haftalık.bir sonraki randevu şeker yüklemesi.[/B]

gözün aydınnnn çok güzel bir haber hem bebişini görmen hemde iyi olması :54::54::54::54:

oznrcll maşallah bebişine canım.kuru incir bende çook severim ve tüketirim ama sütü hiç içemiyorum :(( zorla zorla valla.üzüm pekmezi içiyorum sulu olanlardan.o bitince keçiboynuzu pekmezi alcam .

ayyyyyyyyy öelmi diosun:( ben çok takıyorum evet canım ama bilemedimki aslında eşim yazık çok destek oluyor bana hiçbir iş yapmıyorum hergün küsüyorum falan çekiyor hepsini.dünde neden gittin demedi zaten ama ne bileyim belki doğru diyorsun en baştan beri herşey çok sorunluydu ve tabi bende.oda artık dayanamıyor olabilir.bilmiorum kısacası:)

canım bana son kontrolümle beraber verdi işte test falan yapmadan çünkü ne olursa olsun hazırlıklı olmakta fayda var kan konuusnda artırabilindiği kadar artsın yani:) bence iste sende

aynen sunnyshine ben de sabahları kahvaltıdan 1 saat sonra ferrumfort içiyorum. doktor bunu 12. haftada vermişti bence sen de acilen kullanmaya başla canım.

tatlım günaydın.bana doktorum 13.haftada verdi.devamlı kullanıyorum

Amanınn benim sevgili doktorum beni ihmal mi etmiş neee :47: şimdi bende bunu gördüm
Hamilelikten önce günlük 8 mg olan demir ihtiyacı hamilelikle birlikte günlük 27 mg'a çıkar. Demir, kendi vücudunuz ve bebeğiniz için hemoglobin üretilmesinde gereklidir.
Eh dedim elevit'te de 60 mg. demir var, dedim tamam benim olayım..Hmm ben bi dokturu arayım da diiim sen beni vitaminsiz mi bırakcan diyim. Bu arada o koca koca ilaçları da hiç sevmiyorum he :( Neyse içicez, ben zaten elevite de geç başladım, depodan harcadım demek bi sürü saolun kızlar, sağlıklı günler :54:

yaaaa kızzlarr konu dışı ama beni böyle sev dizisi varyaa off teekrarnını veriyorr ağlıcaamm yaa bayılıyorumm bu dizeyee Bu yüzden kızımın adını AYŞEM koycam :1: ama babası istemiyorr herkess ayşemm dicekk diyoo :1::2:

Back
X