ayy tatlım çok güzellllllllllllllllllllll
fakat lauranam senin göbek halen yok kız maşallah yanyana olsak yanında camış gibi kalırım ben senin![]()
kız seninde çıktımıki o kadar göbeğim bilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy tatlım çok güzellllllllllllllllllllll
fakat lauranam senin göbek halen yok kız maşallah yanyana olsak yanında camış gibi kalırım ben senin![]()
kızlar günaydın... eminönünde havuzlu han diye hamile bebek alışveriş merkezi varmış çok da uygunmuş giden oldumu acaba bize fikir versin olduysa lütfem
hahahahhahahhahhah anammmmm nası güldüm yaaaaaa:)))))))))) kızııımmm yatsın kalksın dua etsin ben artık yapmayacam bile dedim:) karnım büyüdü yaaaa zorlanıyorum....artık ben de o da katlancak ama senin eşinin hareketi de kopardı beni hahahahhahahahh,demek kii hamileyken böylesinn öncesinde senin libido benden betermiş bir de benim adım çıkmış:)))))))))
mesaj yokkkkk özeldeee:26:msjına bak bacımmm
ben gittim canımdışarıya göre fiyatları çok iyi tüm alışverişimi oradan yaptım
hadi yaa bak şimdi ben de merak ettim orayı,bir de civil bebe diye mağza varmış bir kaç semtte ben fatihte gördüm arabayla geçerken büyük ve güzel görünüyordu bileniniz var mı?
kız seninde çıktımıki o kadar göbeğim bilim
bilimm benim de gördüğün üzere yüzüm şişti ama beğeniyorum sanki yaaa:))) göbeğim de var kız ama burada ve facede gördüğüm arkadaşlarımınki kadar değil,bir de fotonun çekilme açısı ile giydiğim siyah atlet kapamış biraz yoksa var biraz artık:) bu arada 64 kilo oldum,60 ile başladım 56 ya düştüm şimdi 64 üm:)
mesaj yokkkkk özeldeee:26:
kız yinede çok iyisin bende 70 veya 71 im sanırım hoş dün sağlık ocağında 74 geldim ama ayakkabıyla üzerimde ceketle ve yemeğin üzerine öyle geldim yoksa ben o kaaaa kilolu değilim değilmi az yüklim de bakın yaaa
kızlar arakdaşın ıphonundan foto çekildim yerine geçince bana atcak yüklerim buraya
benim telefonun öyle marifetleri yokta işte arkadaşı bekliyorum az sonra atarsa bende buraya atarım canlar
öfff hepimizde aynı sorunlar birde uykusuzluğun üzerine işe gelip iş yapmak çok kötü
vede amirlerin senden eskisi gibi performans beklemesi
valla çalışmak için içimde en ufak bir istek yok şuan aramam gereken firmalar var oysaki konuşmak bile istemiyorumhepsine nanik yapasım var
havada her yerde kötü sanırım burasıda yağmurlu kapalı hafta sonu kışlıklar çıkmalı oğlumun eşimin bizimki zaten yok sayılır bu vaziyette giyecek kışlık yok![]()
aha şimdi çektim en doğal halii yanii var göbüşüm :)))))
Eki Görüntüle 821306 Eki Görüntüle 821307
aha şimdi çektim en doğal halii yanii var göbüşüm :)))))
Eki Görüntüle 821306 Eki Görüntüle 821307
kızlar ya şöyle kazak görürseniz söylermisiniz bana
gebe için çok uygun geldi bana
Addax Kazak 2097 Addax | Trendyol çıkarmı bilmiyorum ama linki atayım
hiç alışveriş yapmadım kuzum
kuzum ,ne kadar yatabilecek o beşikte bebişkon
deliiiiiiiiiiiiii:) iii bakalım gördük çıkmış:)
kızlar ya şöyle kazak görürseniz söylermisiniz bana
gebe için çok uygun geldi bana
Addax Kazak 2097 Addax | Trendyol çıkarmı bilmiyorum ama linki atayım
çııkmış işte![]()
ben artık açık çekmiyorum kendi göbeğimden korkar oldum hatta seni görünce23. haftamı çekmediğimi hatırladım![]()