2014 Şubat Anneleri

Bence çok çok güzel.Mutlulukla kullanın inşallah.

Taşınma olmayacak kuşum...Eşim orda şimdi ev kiraladı içine ikinci el mobilya beyaz eşya filan aldı.Burdaki evi bozmayı düşünmüyoruz çünkü bir sene sonra eş durumundan gelmek istiyoruz.Burdaki evde kendimizin hem kısa dönem için kiracıya vermek istemedik hemde git gel eşyalar mahvolmasın dedik.Ev kredisi ordaki evin kirası biraz zorlayacak bizi ama hayırlısı olsun napalım :16::16::16: Bayramdan sonra eşimle beraber gidicez inşallah.Doğuma bir ay kalada gelmeyi planlıyorum ben.Zaten 15 tatile geliyor eşimle geliriz diye düşünüyoruz bir aksilik olmazda inşallah planladığımız gibi olur :16::16::16:

Evet artık müşterilerin kaprislerine dayanmak zor geliyordu.:31::31::31:

Aslında bence de en akıllısını düşünmüşsünüz karoniğim.Dediğin gibi biraz maddi olarak zorlayacak ama olsun herşeyin hayırlısı olsun da maddiyat düzelir.Sen kendine ve bebeğinize iyi bak yollarda yeter :16:

annişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik çoktandır görüşemedik geçen hafta büyük bir korkuttu yaşattı bebiş bize ama şimdi iyiyiz

Aslında bence de en akıllısını düşünmüşsünüz karoniğim.Dediğin gibi biraz maddi olarak zorlayacak ama olsun herşeyin hayırlısı olsun da maddiyat düzelir.Sen kendine ve bebeğinize iyi bak yollarda yeter :16:

Elimden geleni yaparım iyi olması için...:34::34::34:

tatlım geçen hafta çok ağrım vardı acile falan gittik bebekle ilgili değilmiş şükür ama doğum sancısı mı falan dedi dr korkuttu bizi

Töbe töbe ya bu doktorlar bazen cidden saçmalıyor Allah korusun nasıl korkutmuş sizi çok çok geçmiş olsun :16:

tatlım geçen hafta çok ağrım vardı acile falan gittik bebekle ilgili değilmiş şükür ama doğum sancısı mı falan dedi dr korkuttu bizi

Ortaya atlamış gibi olacağım ama, dün söyleniyordum. Önce düşük olacak diye korkuyoruz. Sonra düşük korkusu geçiyor ama bu sefer de erken doğum riski var. Erken doğumda da çok erken olunca yaşamıyor Allah korusun. Hamilelik başlı başına evham yahu :(

Ortaya atlamış gibi olacağım ama, dün söyleniyordum. Önce düşük olacak diye korkuyoruz. Sonra düşük korkusu geçiyor ama bu sefer de erken doğum riski var. Erken doğumda da çok erken olunca yaşamıyor Allah korusun. Hamilelik başlı başına evham yahu :(

Sorma canım sıkıntı büyük ama o kadar tatlşı bir sıkıntı ki ben hayatım da bir daha yaşayabilir miyim bilemediğimden korkularımı bile yaşayamıyorum :44:

Sorma canım sıkıntı büyük ama o kadar tatlşı bir sıkıntı ki ben hayatım da bir daha yaşayabilir miyim bilemediğimden korkularımı bile yaşayamıyorum :44:

İstediğin zaman da, istediğin gibi bu uyguları yaşarsın inşallah. Öyle olumsuz düşünmeyin yahuu :) Sıkıntı değil de hayatımız da olduğumuzdan çok daha fazla evham yapıp üzülüyoruz demek istedim. Bir şey olmayacaksa bile :)

İstediğin zaman da, istediğin gibi bu uyguları yaşarsın inşallah. Öyle olumsuz düşünmeyin yahuu :) Sıkıntı değil de hayatımız da olduğumuzdan çok daha fazla evham yapıp üzülüyoruz demek istedim. Bir şey olmayacaksa bile :)

Sıkıntının büyük olması bu konuya özel değil canım zaten genel olarak kullandım :) herşey olacağına varıyor sonuçta Allah büyük

Güzel annelerim ve anne adaylarım ben çıkıyorum görüşürüz iyi bakın kendinize de bebişlerinize de :54:

sorma canım ya korkudan azğımın içinde dahi yara oluştu meğer böbrek ya da kabızlık ağrısıymış

hajının tarifi neydi kiii
ben bulamıom geri sayfalardan fenalardayım burnum musluk sesşim borazan:2:

hüüüüzzzzzüüüüüüünnnnn civap vee

hajının tarifi neydi kiii
ben bulamıom geri sayfalardan fenalardayım burnum musluk sesşim borazan:2:

hüüüüzzzzzüüüüüüünnnnn civap vee

öhöm öhöm yazıyorum
genel cerrahım sevgili mahmut fikret gürselin tarifidir;
bir portakal yarım limon suyu kaliteli bir tatlı kaşığı balı karıştır iç.sabah akşam

öhöm öhöm yazıyorum
genel cerrahım sevgili mahmut fikret gürselin tarifidir;
bir portakal yarım limon suyu kaliteli bir tatlı kaşığı balı karıştır iç.sabah akşam

sevgili cerrahına sevgiler sana da teşekkürler hüzünbazım:13:

sevgili cerrahına sevgiler sana da teşekkürler hüzünbazım:13:

kuzum şifa olur inşallah
ben hergün okula gidip geliyorum bir sürü öğrt ve öğr ama grip olmadım şükürr
her sabah içiyorum.az hastalanacak gibi olsam akşamda içiyorum

Back
X