Ben varımmmm...Geçen gün çıkardım mesela..Eskisi gibi her gün olmuyor Allaha şükür de, koku hassasiyetim maksimumda..dışarıda bir yerde tuvalete gitmek kabus benim için, şirkette bile dayanabileceğim kadar tutmak istiyorum bazen, ama öyle yapmamalı tabi. Doktorum hormonlar diyor...Başka birşey demiyor :) Ben zaten o bulantıların pik yaptığı dönemde bulantı önleyen ilaç içmiştim. İşte mümkün mertebe kötü kokulardan uzak durmaya çalışyıorum, bir de çok iyilip kalkarsam da oluyor sanki..
Ben çok kilo almamıştım kızımın doğumunda son aylarda gözüm dönmüştü iştahtan son 1-2 ay hızlı kilo almıştım, sonra emzirirken baya baya iştahlıydım. Yanaklarım kollar mollar dolu doluydu şu an 38 bedenim düşünün, o zaman 42'ydim! Karnımda çok geç düzleşmişti, kızımın 1 yaş doğumgününde bile baya göbekliydim..Göbek işi yapısal zaten, kimi hemen veriyor. Bir de nispeten erken doğuranlarda çok olmuyor, ben 41. haftada sezeryan olmuştum.
Bizim de kızımın odasında duvardan duvara dolabımız var, içi bayağı eşya alıyor..Ama aldıkça da alıyor...O dolapta 3 kişinin eşyası var :) Kısmetse şimdi 4. için yer açmam lazım...Bayramda en kapsamlı işlerimden biri de o olacak, zaten fırsat buldukça eşyaları gözden geçiriyorum...
Bende baya eledim, herşeyi bi üstüme tutuyorum ı ıh diyorum bu bana daha olmaz, ya da bi çekiştiriyorum daha giyerim diyorum :) Kriterim bu üstlerde, etek ve pantları tümden gözden çıkardım

Bi tek taytlarım ve bi eşofman altım oluyor şu an.
Bizim ev 2 odalı, kararlıyım artık kendime bir süre birşey almıycam (en son aldıklarımı saymazsam...en son limango^dan indirimde 3 body aldım, kendime bir de kırmızı yağmur çizmesi aldım çok cnm çekti hehee şişmeyim diye aldım

)
O kadar çok kıyafet var ki..Onları derleyip toplayıp, oğlanın eşyalara yer açmam lazım şu an ona aldıklarım, kızımdan ona kalabilecek gibi olan 3-5 şeyi bi hurçta topluyorum..
Temizliği brak azıcık iş yapsam bende oluyor o. Elimle karnımı taşıyorum sonra resmen. Dün akşm 3-5 ütü yaptım, ortalıkta dolandım hemen ay ay yoruldum oldum..
İyiyim bbilimcim. Hafta sonu kuzenim bizdeydi. Cam sildirip perde astırdım ona. Evime bakılır oldu azıcık 
HEHE O ne iyi kuzenmiş öyle herkese lazım 
O bazen bana da oluyor..Hem de öyle tatlı öyle tatlı bir uyku ki...
Canım haberler güzel, sevindim. Senin ağrın üzüntüden olmuş hiç gerek olmuyor o zamanlarda parole diyecektim zaten çıkartırsın diye nispeten de iyi olmuş, boşuna kanına karışmamış.
Allah kavuştursun annecinle de..
Bizimkilerde uzun yola çıkacaklar bayramda, endişeleniyorum şimdiden onlar için Allah sağ salim ulaştırsın.
Geçen gün benimde başım çok ağrıdı, hemşire var şirkette revirde..O baktı karnıma dayanbildiğin kadar dayan dedi
Düşün doktorum al diyor..Bende bi hava alayım dedim çıkışa az vardı. Dışarı çıkınca geçti...Şirkette ekran başında, iş yetiştirme şudur budur derken stres oluyoruz...Kasıyoruz kendimiz, üzüntü ağlama da en büyük baş ağırısı nedeni.
Ben yapıorm valla, açık tenliyim ben, gözüm kaşım da belirsiz. Yakıştırıyorum da kendime yapmazsam çok soluğum, ama bende bi canlanma hissediyorum kendimde son dönemde ayrı hepimize maşallah 
Bayılyıroum tekstil işine, benimde arkadaşımın annesi tekstilciydi kzıına bi dolu kıyafet gelirdi. Güle güle giy cnm 
Size iyi muabbetler hamolar 
tesekkur ederım canım senıde rabbım kavustursun ınsallah evet cok haklısın benım mıgren damla gozyasını gorse azıyor:) sımdıye kadar cok krız atlattım ama dun gece artık dayanılmazdı sonunda ıctım ve evet cıkardım:) temız hava kesınlıkle ıyı gelıyor