2014 Şubat Anneleri

güle güle kullanın cnm ay calliou'su bile var :33: ben uzun müddet alışamamıştım o calliou ya ama sonra el mahkum sevdik kendisini oyuncaklarını aldı bizim annenanne babaanne yavru da bayılıyo :p

evet :27:
teşekkür ederim canım benim bende çok yaygınya kesin oynar diye düşündüm inşallah sağlıkla nasip olur

kızceler bnm minik kız göbegımn baya asagsında hareket edyo genelde...arada bır yukarda oluyo normal mı kı

kızceler bnm minik kız göbegımn baya asagsında hareket edyo genelde...arada bır yukarda oluyo normal mı kı

ben çıkıyorumda sana sorayım sanırım görmedin arkadaşım.detaylı ultrasonun nasıl oldu ban kendisi herzamanki gbi ultrasondan baktı bütün organları saydı ağzıyla ama ben hiçbirşey görmedim garip geldi bana burda detaylı usg yi kimsenin kendi doktoru yapmıyor .şimdiye kadar çok memnundum ama son gidişimde biraz ilgisizdi mesela şeker yüklemesine gel dedi ama aç gelmem gerektiğini bile sölemedi.sen ne yaptın bu konularda cvp verebilirsen sevinirim

ben çıkıyorumda sana sorayım sanırım görmedin arkadaşım.detaylı ultrasonun nasıl oldu ban kendisi herzamanki gbi ultrasondan baktı bütün organları saydı ağzıyla ama ben hiçbirşey görmedim garip geldi bana burda detaylı usg yi kimsenin kendi doktoru yapmıyor .şimdiye kadar çok memnundum ama son gidişimde biraz ilgisizdi mesela şeker yüklemesine gel dedi ama aç gelmem gerektiğini bile sölemedi.sen ne yaptın bu konularda cvp verebilirsen sevinirim

canım evet kendı yaptı ayrıntılıyı...ama dger arkadslar ayrıntılıya 150 den 400e kadr para odedıler bzm ucretsızdı..ondan dedım heralde kayserıde acıbadem dısında baska ayrıntılı yapanda yok sanırım...bılemedım kı ac gel nıye demedı? ne dusunuyon pekı

kızlar 20+6 dayız bebeğimi günde 1-2 defa mutlaka hiisederdim dünden bu yana hissetmiyorm sizin ne durumda endişe ediyorum

kızlar 20+6 dayız bebeğimi günde 1-2 defa mutlaka hiisederdim dünden bu yana hissetmiyorm sizin ne durumda endişe ediyorum

sana ole gelıyordur canımm once sessz bı yerde sabt dur bekle baktın olmuyo muzık dınlet muhakkk harekt edyodr da sen farketmemıstrsın

ben daha bebeğimin hareketlerini seçemiyorum normalmi kızlar ? doktorum daha vaktin var korkma dedi ama ?

ne yapayım canım kaynana kayınbaba kayınbirader bende. karlı kayın ormanında yürüyorum gunduz gece :D yemek yap yatak ser yatak topla totomun zor sığdığı bir evde eşimin büyük kardeşi gelinle yalnız kalsın diye emrivaki çekiyoruz işte.
Okul olmasa kafayı yer miydim?
Bakıyım
Evet yerdim :D
Az kaldı allahtan cuma günü özgürüz. bu arada bizim oğlan kımıl kımıl şimdilik özledim akşama kadar muhabbeti burda ama geliriz yakında mujuxx snaa yavruna o mini mini ayacıklarınaaa mmmmah ohhhkkk

vallahi bende özledim yaaaa
herzaman mı böyle kalabalıksınız yevrum

kızlar detaylı ultrasona giren var mı? ben bu çarşamba giricem perinatolog bi doktor bakacak. çok merak ediyorum. 4 boyutlu görebilcek miyim? yaptıran varsa foto paylaşabilir mı? bize cd vereceklerini söylediler.

Bizede verdiler canim da renkli değildi siyah beyazdi evet 4boyutlu ozeklikle yüzünü gösteriyor.

ben de tam aynı konuda soru sormustum umarım bi sorun çıkmaz canım ya üzüldüm:18: bi de hangi hastanede yaptırdın? uzman mıydı doktor? bilemedim ki????

Evet canim Çanakkale bigada bir tane özel tıp merkezi op. Dr kadin dog. Uzm. Ama bisey olmaz deyip kanatti bereket rahimle alakası yok sanirim, rahim yoluyla alakali devami gelmedi çünkü cok sukur Allahima

canım benim bilirim o kanamaları çok üzücü ama çok moralini bozma internette okudum alttan bakınca hafif bir kanama olabiliyormuş inşallah devamı gelmez

Cok sukur gelmedi canim Allahima binlerce şükür korudu yavrumu bagisladi...

benim de sancılarım oldu bir ara erken doğum ihtimalim var mı diye alttan baktı allaha şükür bir şey olmadı inş sizinki de tekrarlamaz geçmiş olsun

Insallah canim cok tesekkur ederim hepinize ilginize Allah razi olsun.

Bu arada kizlar 11. Haftada doktorum % 70 erkek demişti ama bebisim 16. Haftada kiz oldugunu garantiletti ve bugun tekrar ogrendik bir kizim olacak insallah...

ben daha bebeğimin hareketlerini seçemiyorum normalmi kızlar ? doktorum daha vaktin var korkma dedi ama ?

Canim telden yaziyorum kaç haftaliksin goremiyorum fakat ben 16 + larda MAAŞALLAH duyuyordum Iki elini koy karnina yuzeysel koy bastirmadan duyarsin inşallah canım sikma canını birde konusmayi dene

Bence yorgun dusup uyuyordur bazen oluyor. Hatta ben yorulunca o da kipirdamiyor sanki dinleniyor. Uzaniyorum sirtustu dinliyor ve konusuyorum o zaman kipirdaniyor bebisim...

bugün ayrıntılımız vardı bi sorun yok çok şükür :nazar: bebeğim kızmış çok sevinçliyim :52::52::52::52:

bu arada boğazlarım şişti burnum tıkalı hasta oldum malesef :5: burnum açılsın diye tuzlu su çektim iyi geldi açıldı şimdi deniz suyu gibi oluyo tavsiye ederim :34:

bugün ayrıntılımız vardı bi sorun yok çok şükür :nazar: bebeğim kızmış çok sevinçliyim :52::52::52::52:

bu arada boğazlarım şişti burnum tıkalı hasta oldum malesef :5: burnum açılsın diye tuzlu su çektim iyi geldi açıldı şimdi deniz suyu gibi oluyo tavsiye ederim :34:

Cok sevindim viola dogum ne zaman kismetse benim kide kiz

günaydın kızçeler

iğneden nefret ederim dün üç kez deldiler
doktor tetanoz yaptır zararı olmaz dedi bugünde onu yaptırcam 4. kez delincem kevgir misali
böhü yaa iğneyi gördümü kaçan ben ayağıyla gidio
bu hallere bi bebik için gelirdim zati:ssz:

Back
X