2014 Şubat Anneleri

benim ilimden saklamışım bi tane doğumdan tam iki ay öncesinde iyice çenesi falan babaya benziyor diye söylemiştik o resmi aldığımızda hakkatende doğdu aynı baba şimdide öyle zaten babamızın kopyasıdır oğlumuz

kızımda bana benzer inş. :16::16::16::16::16:

inş canım.Allah gönlüne göre versin:1:

sende söyleseydin doktora kocamı çok sevdim onun gibi iri olsun istedim diye :1:

öyle demedim dün sabaha kadar uyuyp uyanıp rüya gördüm ve hep kızımı gördüm.babasına benziyodu...tombişti birazcık :1:

tombik bacak diyorum ben....:nazar::52::52:mıncık edicem bi dogsunnn:16::16::16:

MAŞŞALLAH :nazar: doğsun da penti reklamına çıkar :D

Kızlarrr günaydın nasıl keyifler:) benim göbeğim acayip kaşınıyor yaaas

benim de kaşınıyor canım dayanamayacak gibi olduğu anda kremliyorum işe yarıyor çatlayacak diyor herks ama bende henüz belirti yk

Biz ayrıntılıya gittiğimizde 25. haftanın başında olacağız yüzümüz iyice netleşmiş olacak inşallah görebiliriz kime benzeyeceğini :1:

dr böyle giderse babası gibi iri olacak dedi ve sen nasıl taşıyacaksın cok merak ediyorum dedi :1:

her şeyin en güzelini yaradan Rabbim bunun da kolayını vermiş jackim, öyle birdenbire değil, yavaş yavaş 9 ay 10 günde büyüyor yavrularımız.vücut da alışıyor haliyle. yalnız sen çıtı pıtı bir hatunsun bildiğim kadarıyla, fazla kilo almaman da çok güzel, çok iyi gidiyorsun. tek tavsiyem, belini bacaklarını güçlendirecek hareketler yapabilirsin, nefes alıp verme egzersizleri yapabilirsin ileriki aylarda sorun yaşamamak adına.ama senin sorun yaşayacağını hiç zannetmiyorum. çünkü çok kilo alıp kendi vücuduna ilave bir yük bindirmiyorsun.

düşünsene 20 kilo alan birisi sırtında 20 kiloluk bir un çuvalıyla dolaşıyor...

Cok sevindim viola dogum ne zaman kismetse benim kide kiz
saol canım :16:şubat girdiği andan itibaren bekliycez diyo doktorum ama tarih olarak 22-23 şubat :31: hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah :31:
cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış :(

başın sağolsun melek çok zor olduğunu biliyorum ben babamı 7 yaşındayken kaybettim ve hep bi kızım olsun istedim hayatım boyunca.. kendi kaçırdığım çocukluğumu eşimle kızımda görmek istedim Rabbime çok şükür ki kızım olucak şimdi ne kadar sevindiğimi kimse tahmin edemez:5: Allah sabır versin ailene ve sana canım mekanları cennet olsun babalarımızın

cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış :(

Canım başın sağolsun, Allah rahmet etsin.. Sabır dilemekden başka birşey gelmiyor elimizden....

Kızlar. Daha önce bahsetmiştim sanırım. Ben oturma odamı çocuk odası yapacağımdan çok pahalı bi mobilya almayı düşünmüyorum. 3-4 sene sonra oda yapıcaz inşallah. Bi mobilya buldum. 2 arkadaşım almışlar. Gayet te memnunlar. Fiyatına göre iyi diyorlar. sizinle de paylaşmak istedim. Bakın bakalım beğenecek misiniz? Dolap 3 kapaklısı olacak alırsak.

Eki Görüntüle 825021 Eki Görüntüle 825022

Linki de burda. Anlattıkları gibiyse malzemesi de kaliteli..

Büyüyebilen Bebek Odası 930 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça) (Lale Devri Bebek Odası)

Kuzum bu oda çok ucuz değil mi ?? Siteye de girdim, akşam eşime göstereceğim. Ama bu kadar ucuz olması biraz kıllandırdı beni.. Kullananlar arkadaşların mı, sen mobilyaları gördün mü ??

:nazar::nazar::nazar:Anam tospağanın ayaklarına bak sen :16: Bacım sor bakalım seninkine nargile falan, başının altına da yastık gönderelim mi :52: Ohh küçük hanım keyif yapıyor içeride

Umarım herkes iyidir kızlar, keyifler yerindedir. Ya kızlar mide şikayeti olan var mı ?? Ben resmen Gavıscon şişesi ile yaşamaya başladım. Yudum yudum keşler gibi içiyorum yaa.
Dün gece 3 defa uyandım midemden..
Millet ilk 3 ay kustu,ben son 3 ay da kusuyorum yav. Midem o kadar kötü oluyor ki, çıkarınca rahatlıyorum...:50:
Dokunacak bişey de yemiyorum. Hazır gıda tamamen çıktı zaten hayatımdan...

Canım başın sağolsun, Allah rahmet etsin.. Sabır dilemekden başka birşey gelmiyor elimizden....

Kuzum bu oda çok ucuz değil mi ?? Siteye de girdim, akşam eşime göstereceğim. Ama bu kadar ucuz olması biraz kıllandırdı beni.. Kullananlar arkadaşların mı, sen mobilyaları gördün mü ??

:nazar::nazar::nazar:Anam tospağanın ayaklarına bak sen :16: Bacım sor bakalım seninkine nargile falan, başının altına da yastık gönderelim mi :52: Ohh küçük hanım keyif yapıyor içeride

Umarım herkes iyidir kızlar, keyifler yerindedir. Ya kızlar mide şikayeti olan var mı ?? Ben resmen Gavıscon şişesi ile yaşamaya başladım. Yudum yudum keşler gibi içiyorum yaa.
Dün gece 3 defa uyandım midemden..
Millet ilk 3 ay kustu,ben son 3 ay da kusuyorum yav. Midem o kadar kötü oluyor ki, çıkarınca rahatlıyorum...:50:
Dokunacak bişey de yemiyorum. Hazır gıda tamamen çıktı zaten hayatımdan...

Biri 1 yıldır kullanıyor canım memnunum dedi. Diğer arkadaşımın ki yeni geldi. Beşik hariç diğer parçaları monte etmişler. Beşiği de kurduklarında resmini yollayacak bana, daha sonra da bigün gidip canlı canlı görücem. O çok fiyat araştırması yaptı. 3000 TL lik takımlara göre dandik ma fiyatına göre iyi bir malzemesi var diyor. Bende şuan çok para veremeyeceğimden düşünüyorum.

KANZ KZ 715T JOGGER TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI 2013 MODEL bunu yazın arkadaşcağızlarım googleye ........ da var :))

maşallah Allah sağlık içinde analı babalı büyütsün jackim,

sen o bacakları nasıl ısırırsın öpersin artık:)
yüzü kime benziyor, yorum var mı?

mesela bizim yavrunun çene ve alın yapısını bana benzettiler, sonra değişir mi bilmem. doktor da 1-2 ay sonra kime benzediği daha iyi netleşir dedi.

valla su an ben bu yüzle benim bebegkliğime benzetiyorum.bi fotom var da agız burun aynı ben gibi :1:

ama dr iri bi kız olcak galiba babası gibi dedi :1: bi ay sonra gittigizde bakalım inş daha net bi foto alabiliriz :16:

MAŞŞALLAH :nazar: doğsun da penti reklamına çıkar :D

:60::60:

her şeyin en güzelini yaradan Rabbim bunun da kolayını vermiş jackim, öyle birdenbire değil, yavaş yavaş 9 ay 10 günde büyüyor yavrularımız.vücut da alışıyor haliyle. yalnız sen çıtı pıtı bir hatunsun bildiğim kadarıyla, fazla kilo almaman da çok güzel, çok iyi gidiyorsun. tek tavsiyem, belini bacaklarını güçlendirecek hareketler yapabilirsin, nefes alıp verme egzersizleri yapabilirsin ileriki aylarda sorun yaşamamak adına.ama senin sorun yaşayacağını hiç zannetmiyorum. çünkü çok kilo alıp kendi vücuduna ilave bir yük bindirmiyorsun.

düşünsene 20 kilo alan birisi sırtında 20 kiloluk bir un çuvalıyla dolaşıyor...

haklısın canım benim....şimdiden bel ağrısına dayanamıyorum ama...nasıl hareketler yapabilirim,gecenlerde konusyodunuz ama pek okuyamadım:30:

önerebileceğin hareketler neler,sen yogaya gidiyodun bildiğim kadarıyla:26:bir dahaki gidişime dr a da sorabilirim aslında...

keyifçi zilli dedi dr da teyzesi :1:

hakkaten keyifçi benim kız.önceki gittiğimizde de uyuyodu.20 dk uğraştık göstermedi yüzünü...öyle rahatsa hanım yapacak bi şey yok :1:

çok sağolun arkadaşlar içim yanıyor..hüzünbazcım akciğer kanseriydi babam 57 yaşındaydı.

Başın saolsun canım çok üzüldüm benm babamda akciğer kanseri hamileyken başıma gelirse kötü olurum ben allahım esirgesin benim babamda 53 yaşında şuanda sallah sabır versin çok zor :ssz:

Biz ayrıntılıya gittiğimizde 25. haftanın başında olacağız yüzümüz iyice netleşmiş olacak inşallah görebiliriz kime benzeyeceğini :1:

bende 25 te olucam amaa bizim 21 ekimde randavumuz doktorla babası çok merak ediyor oda gelcek benle inşallah güzel pozlar veriri babasına :1:

Günaydın bacikolar

bugün sebepsiz bi huzur var içimde inşallah hayırdır

hafta sonu çok yorulmuştum dün oğlum pek hareketsizdi ama bugün acısını çıkarıyor yine bilgisayar başına geçt,m tepip duruyor hiç sevmiyor elektronik aletleri :27::27:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bende 25 te olucam amaa bizim 21 ekimde randavumuz doktorla babası çok merak ediyor oda gelcek benle inşallah güzel pozlar veriri babasına :1:

benden 1 gün önce gideceksin
bizde eşimle gideceğiz her ay birlikte gittik ayrıntılıyı ikimizde heycanla bekliyoruz :49:

valla su an ben bu yüzle benim bebegkliğime benzetiyorum.bi fotom var da agız burun aynı ben gibi :1:

ama dr iri bi kız olcak galiba babası gibi dedi :1: bi ay sonra gittigizde bakalım inş daha net bi foto alabiliriz :16:

:60::60:

haklısın canım benim....şimdiden bel ağrısına dayanamıyorum ama...nasıl hareketler yapabilirim,gecenlerde konusyodunuz ama pek okuyamadım:30:

önerebileceğin hareketler neler,sen yogaya gidiyodun bildiğim kadarıyla:26:bir dahaki gidişime dr a da sorabilirim aslında...

keyifçi zilli dedi dr da teyzesi :1:

hakkaten keyifçi benim kız.önceki gittiğimizde de uyuyodu.20 dk uğraştık göstermedi yüzünü...öyle rahatsa hanım yapacak bi şey yok :1:

hamilelere için bir takım hareketler ve duruşlar var canım. mesela yüzüstü ya da sırtüstü hareketler yapılmıyor, daha çok yerde bağdaş kurarak, ya da ayakta yapılan hareketler yapılıyor. googl dan "hamileler için yoga hareketleri" diye aratınca uzman tv de yoga üstadı akif manaf'ın bir videosu var, ofiste izleyemedim ama kendisi Türkiye'deki sayılı yoga üstadlarından biri, açıklayıcı bilgiler vardır eminim ki.

biz derste ayakta nefes egzersizleriyle başlıyoruz, her bir hareketten 15 tekrar yapıp nefesi açıyoruz.nefes sadece ciğerden deil diyaframdan alınıyor. daha sonra yine nefes alıp vermelerle hem yanlara, hem arkaya hem yukarı doğru esniyoruz.

aşağıda resimlerini verdiğim bir takım duruşlar var, yine nefes alıp vererek ve yavaş biçimde bu hareketleri yapıyoruz, hareket esnasında 1 dk. bekliyoruz. dersin sonunda da kegel egzersizi yapıyoruz. ve bir kaç dakika dinlenerek bitiriyoruz. bazen 1 saat bazen de 1.5 saat sürüyor.

Eklentiler

• $kedi.webp
    $kedi.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $savaşçı.webp
    $savaşçı.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $bacak-acarak-one-egilmek.webp
    $bacak-acarak-one-egilmek.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $bağlı açı.webp
    $bağlı açı.webp
    5 KB · Görüntüleme: 40
  • $untitled.webp
    $untitled.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 45
hamilelere için bir takım hareketler ve duruşlar var canım. mesela yüzüstü ya da sırtüstü hareketler yapılmıyor, daha çok yerde bağdaş kurarak, ya da ayakta yapılan hareketler yapılıyor. googl dan "hamileler için yoga hareketleri" diye aratınca uzman tv de yoga üstadı akif manaf'ın bir videosu var, ofiste izleyemedim ama kendisi Türkiye'deki sayılı yoga üstadlarından biri, açıklayıcı bilgiler vardır eminim ki.

biz derste ayakta nefes egzersizleriyle başlıyoruz, her bir hareketten 15 tekrar yapıp nefesi açıyoruz.nefes sadece ciğerden deil diyaframdan alınıyor. daha sonra yine nefes alıp vermelerle hem yanlara, hem arkaya hem yukarı doğru esniyoruz.

aşağıda resimlerini verdiğim bir takım duruşlar var, yine nefes alıp vererek ve yavaş biçimde bu hareketleri yapıyoruz, hareket esnasında 1 dk. bekliyoruz. dersin sonunda da kegel egzersizi yapıyoruz. ve bir kaç dakika dinlenerek bitiriyoruz. bazen 1 saat bazen de 1.5 saat sürüyor.

cok saol canım benim....izleyim o dediğin videoyu da.yapim bari...belki bel ağrıma azcık da olsa iyi gelir:34:

Back
X