Gunaydınn.. Dun benım kafam bozuldu yine. Kot pantolonum var bi tane, likralı , beli de öyle yumuşak. Oturuyoruz, kayınvalidem dedi ki pantolonun sıkıyor mu? Yo dedim çok rahat beli halen bol. Bebeğin kafası orda ona göre yani diyor bana. Ben salak mıyım. Bi kere ben bebeğime zarar verecek bi şey yapar mıyım ya. Ondan öğrenicem. Kendisi benden daha çok koruyacak ya.
Bi de durup durup o benim o benim diyor. Sinirime dokunuyor. Geçen gün de diyor ki iki tane yapın birini bana verin öbürü size kalsın. Böyle cümleler kurulur mu ya? Harbi salak. Kimsenin torunu olmamış sanki.gece aklıma geldi sinirden uyuyamadım. Bi de şeyi düşündüm. Bunlar ailecek benim kadar titiz değiller, ellerini sürekli yıkamazlar. Dışarda köpekleri var, ona dokunurlar sonra benim eve gelirler, ellerini yıkamazlar. Ya da yıkasalar zaten köpeği sarıp sarmaladıkları için her tarafları köpekli oluyor, bazen üzerlerinde tüy görüyorum. O halde gelip bebeğimi taşıyacaklar daha küçücükken
her dk elinizi yıkayın diyemem. Bunlar da abartıyorum diye bana sinirlenirler. Bi de hadi ellerini yıkadılar, uzerleri tüylü, ya bebeğimin ağzına burnuna kaçarsa. Köpekleri severim ama bu tavırları yüzünden köpekten nefret eder oldum
ellerinizi yıkayın diyecem tabi ama kayınvalidem kayıbabam ellemezler köpeğe de dış kapıya, arabaya, carta curta dokunup yıkamazlar yine. Onlara da diyemem ki yıkayın. Allahtan eşim çok titiz çok şükür
annesinden bile daha titiz. Eve gelince direk lavaboya gider ellerimizi yıkarız. Çoğu zaman dışardaki kıyafetlerle koltuğa oturmayız. Ama onlara körek sırnaşıyor hep, bacaklarına filan dokunyor, ağzı değiyor. Sonra da gelip oturuyorlar
Bi de ben 1 ay yattım düşük tehlikesinden. Bi kere bile yeme göndermedi bi tabak. Gelip bakmadı ve aramadı bile. Yarın bebeğim doğunca ayrılmayacaklar evimden, sürekli gelecekler. Bebeği taşıyıp duracaklar, ben taşınmaya alışsın istemiyorumbi de kv çok bilmiş, şunu yap bunu yapma diye diye beni sinirden delirtir heralde.
![]()
kız aynı benm kv