2014 Şubat Anneleri

Kızlarrrrrr,

Gittik doktorcuğumuza. Gördük kızçemizi. Önce normal incelemeleri yaptı doktor..
Sonra gelelim en merak ettiğiniz yere dedi. Biz cinsiyeti bilmiyoruz sanıyo falan diye düşündük.
Meğersem yüzünden bahsediyormuş :1:
Açtı renkliyi gösterdi yüzünü ve bacaklarını. Babamıza benzicez sanırım. Anası gibi uzun yüzlü değil, yuvarlak yüzlü olcak galiba kızım :)
$20131010_163031.webp

evet kızlar bugün ayrıntılı ultrasonum vardı herşey çok iyi normal haftasıyla yumlu bebeğim kollar bacaklar kalp damarlar mide böbrek vs iç organlar hepsini gördük maşşalah sizlerinde öle çıkar :)

Kızlarrrrrr,

Gittik doktorcuğumuza. Gördük kızçemizi. Önce normal incelemeleri yaptı doktor..
Sonra gelelim en merak ettiğiniz yere dedi. Biz cinsiyeti bilmiyoruz sanıyo falan diye düşündük.
Açtı renkliyi gösterdi yüzünü ve bacaklarını. Babamıza benzicez sanırım. Anası gibi uzun yüzlü değil, yuvarlak yüzlü olcak galiba kızım :)
Eki Görüntüle 828729

maşallah fındığıma:)

Kızlarrrrrr,

Eki Görüntüle 828729

maşşallah fıstığa:)

canım korkma bebeğin duruş pozisyonu çok önemli..
eger senin karnına sırtını dönmüşse hareketlerini hissedemezsin...
panikleme

canım inan üzülüyorum bak pozitif düşün bebeğinde bi problem var ise vucudun bi şekilde (kanama ağrı sancı kasılma gibi)
tepki verirdi bişey yoktur moralinden dolayıda hissetmiyor olabilirsin üzülme nolur :43:

canım düz yat ayaklarının altına bir yastık koy ve biraz dinlen hemen oynamaya başlıyor panik yapma hepimiz dönem dönem bunu yaşıyoruz sen stres yaptıkca o da içerde kendini kasıyor ve hareket etmiyor

kızlar gittim sağlık ocağına.hemşire dinletti kalp atışlarını..144 çıktı hatta...ama hala öyle önceki günler gibi hareket yok...çok az etti...sağolun hepinizz.....

ÇOK SEVİNDİM sanki ben rahatladım he :1::1:

Bu kadar zaman insan bu deli ağrıları neden çeker şimdi anlam veremiyorum tamamen kulaktan dolma şeyler.Hani sen demiştin ya insan bilmediğinden korkar diye işte bende tam öyle olmuşum meğer sivri sinek ısırığı yanında kocaman bişeymiş :30:

Slm kızlar nabeeeer bugün dr a gittim 389 gram olmuş bizim cadı dr annesi nasıl baktıysan öyle devsm et bebeğin haftasıyla uyumlu kilosu iyi dedi:) çok sevindim çünkü kaç gündür doğru dürüst hareket etmiyordu meleğim

Maşallah size canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :16:

Kızlarrrrrr,

Eki Görüntüle 828729

Oy kurban olsunlar sana minik burunlu maşallah maşallah maşallah :nazar::16:

selam kızlar :3: grip olanlar hastalığı nasıl geçirdi benimki hala geçmedi napmam lazım geçmesi için :26:

Geçmedi canım henüz yaklaşık bir haftadır gribim Allah kolaylık versin valla :31:

habire mandalina yiyorum her akşam ballı sıcak süt içiyorum ıhlamur içiyorum sabahları keçiboynuzu pekmezi yiyorum yine de geçeyim demiyo :47: bi de bugün gıcık gibi bi öksürük eklendi :5: napçamı bilemedim size sorayım belki bi yolunu bilen vardır dedimdi :31: bebişe bi zararı olmaz demi :26:

Dertliyim kızlar.. Bugün doktordaydık. 22+5 olan gebelik haftam 23+5 çıktı ultrasonda. Yani oğlumun gelişim bir hafta önde ve çok iyi. Tam 600 gr:nazar:28 cm:nazar: Maasallah kuzuma.. Herseyiyle harika bi erkek:108: Bir de baş aşağı dönmüş yani daha şimdiden başı aşağıda. Doktor problem olmaz dedi.Buraya kadar hersey süper. Gelelim plesantama. Hala aşağıda ve bebeğin kafası da aşağıda diye pembe akıntìlarım olabiliyor nadir de olsa(normalmiş) ve çok sancı yapıyor. Baktım doktor bu sefer ciddi. Ayrıntılı(4D) usg istedi. Mutlaka plesantanın durumuna bakılmalı 25. haftanda yaptır onu dedi. 28. haftaya kadar çıkma ihtimali varmış yukarı, çıkmazsa sezeryan çok zor olabilirmiş vs.. Sizce de çıkar mı yukarı? Dualarınızı esirgemeyin olur mu?..

Merhaba kızlarr istanbuldayım bir haftadır aile arkadaşlar derken giremedim bitürlü..nasılsınız bebişler nasıl umarım iidir herkes..ben gribi 10 günde atlatabildim 15 gün oldu ama boğazım hala gıcık yapıyo..bide akşam mide yanmalarım arttı burda iştah da açıldı malum:) dr renü şurup vermişti arada onu kullanıyorum..

Back
X