- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
hadi ya
4 çok geç olur bana eşim 4 de gelicek zaten sonrası alışveriş vs balum arife bi yere çıkılmıyo daha erken olmuş olsaydı gelirim :26:
İşten çıkıp gelecek bir arkadaş var o yüzden bu saate ayarlandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya
4 çok geç olur bana eşim 4 de gelicek zaten sonrası alışveriş vs balum arife bi yere çıkılmıyo daha erken olmuş olsaydı gelirim :26:
Cumartesi günü saat dört gibi şirinevlerde buluşmayı planlıyoruz.Sende beylikdüzündesin sanırım eğer bir planın yoksa katıl bize![]()
İşten çıkıp gelecek bir arkadaş var o yüzden bu saate ayarlandı![]()
sağlık olsun tatlım benim açtığım konularda kasımda bir buluşma var orayada beklerim![]()
Ben haftaya bingöle gidiyorum sevgicim![]()
Kızlarrrrrr,
Gittik doktorcuğumuza. Gördük kızçemizi. Önce normal incelemeleri yaptı doktor..
Sonra gelelim en merak ettiğiniz yere dedi. Biz cinsiyeti bilmiyoruz sanıyo falan diye düşündük.
Meğersem yüzünden bahsediyormuş
Açtı renkliyi gösterdi yüzünü ve bacaklarını. Babamıza benzicez sanırım. Anası gibi uzun yüzlü değil, yuvarlak yüzlü olcak galiba kızım :)
Eki Görüntüle 828729
tamamenmi gidiyosun :26:
Ben haftaya bingöle gidiyorum sevgicim![]()
Ara ara gelirim belki ama çok uzun kalmam sanırım![]()
Kızlarrrrrr,
Gittik doktorcuğumuza. Gördük kızçemizi. Önce normal incelemeleri yaptı doktor..
Sonra gelelim en merak ettiğiniz yere dedi. Biz cinsiyeti bilmiyoruz sanıyo falan diye düşündük.
Açtı renkliyi gösterdi yüzünü ve bacaklarını. Babamıza benzicez sanırım. Anası gibi uzun yüzlü değil, yuvarlak yüzlü olcak galiba kızım :)
Eki Görüntüle 828729
canım korkma bebeğin duruş pozisyonu çok önemli..
eger senin karnına sırtını dönmüşse hareketlerini hissedemezsin...
panikleme
canım inan üzülüyorum bak pozitif düşün bebeğinde bi problem var ise vucudun bi şekilde (kanama ağrı sancı kasılma gibi)
tepki verirdi bişey yoktur moralinden dolayıda hissetmiyor olabilirsin üzülme nolur![]()
canım düz yat ayaklarının altına bir yastık koy ve biraz dinlen hemen oynamaya başlıyor panik yapma hepimiz dönem dönem bunu yaşıyoruz sen stres yaptıkca o da içerde kendini kasıyor ve hareket etmiyor
ÇOK SEVİNDİM sanki ben rahatladım he![]()
Slm kızlar nabeeeer bugün dr a gittim 389 gram olmuş bizim cadı dr annesi nasıl baktıysan öyle devsm et bebeğin haftasıyla uyumlu kilosu iyi dedi:) çok sevindim çünkü kaç gündür doğru dürüst hareket etmiyordu meleğim
Kızlarrrrrr,
Eki Görüntüle 828729
selam kızlargrip olanlar hastalığı nasıl geçirdi benimki hala geçmedi napmam lazım geçmesi için :26:
Geçmedi canım henüz yaklaşık bir haftadır gribim Allah kolaylık versin valla![]()
selam kızlargrip olanlar hastalığı nasıl geçirdi benimki hala geçmedi napmam lazım geçmesi için :26: