ahaha ben hergün bakıyorum nası gözümün önünden geçip gidio her bir sayınayırrrrristemiyorummmmmmm

70 psikolocik sınırım:S
hiiç diyet yapmadımhiçte korkmuyom
tartıldımda zaten 75 kilo ile gittik 77 olmuşuk
ben kilo almayı hiç dert etmedim çünkü kolay zayıflayabiliyorum o diyet sürecinide çok seviyorum ayrıca
çocukla ne kadar zevk alabilirim bilmiyorum ama bi an önce o zaman gelsin spor yapıp dinç hissetmek istiyom kendimii![]()
yemek yemeyi severim hiç kendimi aan az yiyim diye çekmemiiştim taki bugüne kadar
bünyem değişti ne yesem kilo yapıo diyette Allah kolaylık versin benim gibi yapamayanlara:)
oo 12 tl mi süpermiş ben 62 tl veriyorum 3 haftada birhastanede en son ayrıntılıyı özel muanesine gittik orasıda 120 tl 15 gün sonra yine gel dedi bu perşembe beleşe gitcez yani
ayrıntılı ahmet beyde bakıcak bide başka doktorda bakıcaktı medikalde gene 120 tlye mal olcaktı ahmet beyin yapması iyi oldu hem 15 gün sonra gene gel dicekti bi 62 de o zman vercektik böyle kar ettik yani
eşimde diyo adamı soyuyolar hem daha az soydular diye sevindirttiriyolar diyo
eskiden eşim renoda çalışırken bizimde anlaşmamız vardı seneler önce ama artık fabrikayı bıraktı kendi işini yaptıgı için normal bi kaz gb yolunuyoruz her gidişimizde
dogumda normal 1250 dediler sezeryan 1750 epidural de 750 tl ymiş baharda arkadaş yeni dogurdu 500 dogum 450 epidural medikalde yaparsam çatır çatır çekicem sanırım o sancıyı:18:
hı bide ne dahil deiye sordum bu fiyatlara normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatış dedi allah razı olsun dedim sanki evimde yatcaktım dogurur dogurmaz lütfettikelri şeye bakburda biri yazmıştı oda süslemesi fotorafcılıgıda dahildi medikalde hepsi ayrı para
yavrum ye eti ye tatlıyı bide a 101 e tartı gelmiş eşime aldırdım moralmanım çok bozuk![]()
bak kilona da en azından korkar az yersin:)
ben ekmeği azalttım mesela:)
buaada bebeğinin de senin de iyi olmana sevindim
ben de doğum ücretini merak ediyorum bidaha ki gidişime sorcam
bi defa sordum yarım ağız dediler bu kez net cevap isticem
sanki bu saatten sonra hastane doktor değişcekmişim gibi muamele etmeyin dicem:)