Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar bugüne dünden daha iyi başladım şükürki sabah tartıda 73 ü görmüş olsamda takmayacağım
bugün iş yapasım var dün yüzyılın en kötü pazartesi sendromunu yaşadım çünkü bugün işlerime sarılmalıyım pek sevmesemde
ama önce sizlere bir sarılayım![]()
Günaydınnnnnnasılsınız?
ne kadar agırlastıgımı bugün sabah daha iyi anladım.....ev-iş arası 5 dk yürüyerek.eşim bırakıyodu hep....bugün yürümek zorunda kaldım...ve ben nerdeyse 20 dk da geldim ofisekaplumbağa bile benden daha hızlı sanırım
![]()
bebişkoyuuu bugün göreceğimmm bakalım ne kadar byümüşşgünaydn canım olmaz mı bir türlü adapte olamadığım okul var ama boştayım bi yarım saat takılcam sizle geçmişi okuyorum bebişler ne durumda![]()
ahahha sorma kuzum yaaaa .bu arada günaydınnnnnGünaydınnnnnnasılsınız?
ne kadar agırlastıgımı bugün sabah daha iyi anladım.....ev-iş arası 5 dk yürüyerek.eşim bırakıyodu hep....bugün yürümek zorunda kaldım...ve ben nerdeyse 20 dk da geldim ofisekaplumbağa bile benden daha hızlı sanırım
![]()
günaydınnnnnnn bende dün nefret ettim pzt dengunaydın kızlar bugüne dünden daha iyi başladım şükürki sabah tartıda 73 ü görmüş olsamda takmayacağım
bugün iş yapasım var dün yüzyılın en kötü pazartesi sendromunu yaşadım çünkü bugün işlerime sarılmalıyım pek sevmesemde
ama önce sizlere bir sarılayım![]()
al benden de o kadar bbilimim.dün hasta gibiydim...halsizlik,uyku,bel ağrısı...hiç bi iş yapmadım...bugün bitirmem gerek.neyse ki düne göre daha iyiyimmm....
dur bende sana sarılayımm![]()
Eki Görüntüle 835264
hoopppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
daha erken kuzum ya daha 3 ay var ne olcak sonu
sarılalım tatlım birbirimizden enerji alalım bugün ben enerjiğim çok şükür
biri bişi deyip canımı sıkmazsa iş yerinde inş. iyiyim
kendime saat koydum 10 gibi dalacam işlere inş.![]()
bebişkoyuuu bugün göreceğimmm bakalım ne kadar byümüşş
ahahha sorma kuzum yaaaa .bu arada günaydınnnnn
günaydınnnnnnn bende dün nefret ettim pzt den
Eki Görüntüle 835264
hoopppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohh ohhh herkes iyi bugün ne güzel maşallah allah bozmasın kızlar![]()
bu arada annemim komşusu mobilyacı biri var ben kızıma bir şifonyer yaptıracağdım fiyat istedim bi kaç mobilyacıdan bana 500 tl gibi bir fiyat verdiler sadece 4 çekmeceli şifonyer için
bu komşuyada bir model götserdim onu yapacak inş. MDF den lake boyalı 600 tl dedi ama ben 500 e yaparmısın diye azını arıycam
onuda halledersem inş. kızımın giysilerinin artık bir yeri olacak
Eki Görüntüle 835269
yaptıracağım şey buna benziyor bir tarafı dolap gibi olacak içine elbise asılabielcek diğer tarafı 5 çekmece olacak tabiki beyaz renk olacak kulpları pembe düşünüyorum
çok güzelll ama pembemi olsaa
dün hakikaten bir pazartesi sendromuyla geçti, ancak çok acil işleri yapabildim, bugün yoğun geçecek tabi.
sabah kalktım kahvaltı hazırladım, o arada öğlen işyerinde yemek için bişeyler pişirdim...
bir de tartıldım tabi 75.1'i gördüm:) toplamda 7 kilo almış bulunuyorum.
bu arada dün bir haber vardı kate middleton ile ilgili okudunuz mu?
hatun 3 ay önce doğum yaptı, bir voleybol müsabakasında hafiften göbeği açılmış ve şokkk dümdüz bir karnı var!
böyle bir sey mümkün mü yaa? doktorlar mümkün olmadığını ancak operasyonla olabileceğini söylemişler. ya da çok süper bir genetiği var.
sonuçta 3 ay çok kısa bir süre. zaten emzirme döneminde vücut ısıtıcı ağır spor yapılmıyor, ağır diyet yapılmıyor. göbek de en son eriyen bölgedir.
bu arada hamileliği boyunca 13 kilo almış. doğal doğum yapmak istemesini de çok takdir etmiştim ayrıca.
7 kilo bişi değil beaaaadün hakikaten bir pazartesi sendromuyla geçti, ancak çok acil işleri yapabildim, bugün yoğun geçecek tabi.
sabah kalktım kahvaltı hazırladım, o arada öğlen işyerinde yemek için bişeyler pişirdim...
hatun 3 ay önce doğum yaptı, bir voleybol müsabakasında hafiften göbeği açılmış ve şokkk dümdüz bir karnı var!
böyle bir sey mümkün mü yaa? doktorlar mümkün olmadığını ancak operasyonla olabileceğini söylemişler. ya da çok süper bir genetiği var.
sonuçta 3 ay çok kısa bir süre. zaten emzirme döneminde vücut ısıtıcı ağır spor yapılmıyor, ağır diyet yapılmıyor. göbek de en son eriyen bölgedir.
bu arada hamileliği boyunca 13 kilo almış. doğal doğum yapmak istemesini de çok takdir etmiştim ayrıca.
manyuksunnnnn[video=youtube;DUT5rEU6pqM]https://www.youtube.com/watch?v=DUT5rEU6pqM[/video]
Eki Görüntüle 835272 Eki Görüntüle 835273 Eki Görüntüle 835275 Eki Görüntüle 835276 Eki Görüntüle 835272 Eki Görüntüle 835273 Eki Görüntüle 835275 Eki Görüntüle 835276 Eki Görüntüle 835272 Eki Görüntüle 835273 Eki Görüntüle 835275 Eki Görüntüle 835276 Eki Görüntüle 835272 Eki Görüntüle 835273 Eki Görüntüle 835275 Eki Görüntüle 835276
dün hakikaten bir pazartesi sendromuyla geçti, ancak çok acil işleri yapabildim, bugün yoğun geçecek tabi.
odada oğlumun eşyaları var onlarda mavi beyaz buda pembe olursa çok çümbüş olur gibi geliyor odada sanki
hem şimdiki aklım olsa oğlumun eşyalarınıda düz beyaz yaptırıp kulpları mavi yaptırırdım ya öyle daha asil duruyor sanki hoş biz oğluma onu alırken yoktuda düz beyazlar pek ya mavili ya pembeli takımlar vardı
valla canım takım almadık ya ikea sundvik karyola brusali gardrop aldık kurduk bence güzel oldu ekonomik de oldu
biara göstermiştim bi beşik onu alcaz işte
kulpları var bizimkinin bi de aynası var
yisinler bebeğini lauranaaa
maşallah sen kaç haftalıksın şuan
bak bakalım işe yarayacakmı :)
yaa üzüldüm ama baya ciddiydi onun rahim alınmasına kadar gidebilir demişti
Allah hayırlısını versin tez zamanda tekrar nasip etsin
seni geçtim 9:)
ayy az kalmışş
kaburgalar genişlemekten acıyabilirmiş canım benim öyle bi ağrım henüz yok ama