2014 Şubat Anneleri

Tik tak tik tak zaman hızla akıp geçiyor az kaldı bebişlerinizi kucağınıza almaya, unutmayın gunluk duzenlı yapılan yuruyuş kolay doğuma çok yardımcı olur, umarım hayalinizdeki gibi sağlıkla alırsınız minik kuzuları koynunuza

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

nohut yutmuş solucan mı :1: işte o benim,sevdim bu lafı :27:

Görüntü olarak çok komik ama şu an ki duruma uygun :1:

adı aylin kitap adı :)))) ya benim de boyum uzun ama göbeğim yukarı çekilmiyor :9:

adallyyy bana bak vazcaysammı acep yaa şimdi senin kaynanalığını düşündümdee :)))))))))))) anammm sen çektirirsin benim kızıma ama kızım bana çekerse cazgır olur söyliimmm :)

Bana baak valla arkadaş kanka dünür dinlemem büyü yaparım sana da kızına da alırım delirtme beni :52:

Kızlar bugün bi yazışmanızda ayrıntılı ultrasonun 23. haftaya dek yapılabildiğini okudum.
Benim doktorum 25. haftanda radyolojiye in yaptır mutlaka dedi. Ama benim doktora gitmem anca 26. haftamı bulacak.
Plesantam incelenecekti benim. O sırada bebeğe de bakarlar heralde diye umuyorum.
Sizce neden doktor 25. haftada git dedi. Geç madem, niye öyle istedi?
Kafam karıştı

Kızlar bugün bi yazışmanızda ayrıntılı ultrasonun 23. haftaya dek yapılabildiğini okudum.
Benim doktorum 25. haftanda radyolojiye in yaptır mutlaka dedi. Ama benim doktora gitmem anca 26. haftamı bulacak.
Plesantam incelenecekti benim. O sırada bebeğe de bakarlar heralde diye umuyorum.
Sizce neden doktor 25. haftada git dedi. Geç madem, niye öyle istedi?
Kafam karıştı

evet canım yaa neden doktorun geç istedi acaba? bebeğe tabi bakarlar ama 24.haftadan önce olma sebebi bebekte bir sorun varsa yasal olarak aldırma hakkına sahipsin ama ileriki haftalarda aldırmak istesende devlet izin vermiyor...haa benim için hiç farketmez ne olursa olsun aldırmam diyorsan sorun yok güzelim...başka yönden bakarsakta doktorun zaten iyi muayene ediyordur seni hiç sorun görmemiştir bebekte bu yüzden acele ettirmemiş olabilir güzelim:)

teyzeleri bugün benim kuzucanla görüştük doktorum geçen ay bana kızmıştı resim isteyince bu ay kendisi açtı ben bişey söylemeden.ağzını açup kapatırken gördük .24 hafta ile uyumlu 28 cm 737 gram olmuş.ama az hareketli.doktorum enerjisini toplayaıp doğarsa yedi bayram işin var dedi:D 50 gramlık şeker testim 161 çıktı.testten çaktım anlayacağınız cuma ogtt yani 100 gram olanı yapacağız
işte teyzeleri oğlum mustafa kemal
$1383786_207172766128939_1431775562_n.webp

teyzeleri bugün benim kuzucanla görüştük doktorum geçen ay bana kızmıştı resim isteyince bu ay kendisi açtı ben bişey söylemeden.ağzını açup kapatırken gördük .24 hafta ile uyumlu 28 cm 737 gram olmuş.ama az hareketli.doktorum enerjisini toplayaıp doğarsa yedi bayram işin var dedi:D 50 gramlık şeker testim 161 çıktı.testten çaktım anlayacağınız cuma ogtt yani 100 gram olanı yapacağız
Eki Görüntüle 836397

Her yerden beğenirim her yerdeeeeen maşallah benim kuzuma :nazar::16:

evet canım yaa neden doktorun geç istedi acaba? bebeğe tabi bakarlar ama 24.haftadan önce olma sebebi bebekte bir sorun varsa yasal olarak aldırma hakkına sahipsin ama ileriki haftalarda aldırmak istesende devlet izin vermiyor...haa benim için hiç farketmez ne olursa olsun aldırmam diyorsan sorun yok güzelim...başka yönden bakarsakta doktorun zaten iyi muayene ediyordur seni hiç sorun görmemiştir bebekte bu yüzden acele ettirmemiş olabilir güzelim:)

Canım benim yeni gördüm inan mesajını geç de olsa yanıtlayayım dedim.
Benim için fark etmez elbette ki öyle birşeylerden korusun Allahım..
Ama dediğin gibi doktor bi sorun görmedi ki erkenden istemedi. Yada istemesinin nedeni aslında sadece plesantam olabilir.
Yani bebegim de bi sorun yok bence ama yine de meraklandım niye geç tarihe istedi diye..
İnsallah hayırlı haberlerle dönerim..

Eki Görüntüle 836397

Oyyy oyyy adı güzel kendi yakışıklı oğluşum yaaa teyzen yesin seniiii maasalllah :nazar::nazar::nazar:
huzunbaz yahu yerim ben bunuuu amaaa:16:
Allah'ım hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin hepimize insallah..

Günaydın kızlarrrr.....çok heyecanlıyım bugün.....anneannem ve dedem hacdan gelecekler sag salim inşallah....inşallah uygun bi saat de gelirler de karşılamaya gidebilirim pamuklarımıııı:16:çok özledimmmm:16:

Eki Görüntüle 836397

maşallah kuzumaaaaa,agzını yüzünü yerim ismini sevdiğimmm benimmmm:16::16::54::54:

iyilik serpilim çok şükür sende ne var ne yok..:16:

günaydın canım...hiç girememkten iyidir dimi,...merakta bırakmamış olursun bizi:34::16:

ya aslında girmeyi çok istiyorum ama koca çok dağınık ve eskisi gibi sürekli hareket edemiyorum az topluyorum az dinleniyorum o yüzden zamanım yetmiyor yemeğe filan kusura bakmayın :(

ya aslında girmeyi çok istiyorum ama koca çok dağınık ve eskisi gibi sürekli hareket edemiyorum az topluyorum az dinleniyorum o yüzden zamanım yetmiyor yemeğe filan kusura bakmayın :(

sorun değil canım ya.sen ve bebeğin iyi olun da yeter bize....kocanı uyarsan.....ya da sürekli uzan sende bi şey yapma,olayın ciddiyetini anlasın eşin....genelde yardımcı oluyo ama bazen ipin ucu kaçabiliyor benimkindede...ben öyle yapıyorum,aslında yalan değil,cidden ağırlaştım.....göğüsler ve göbek birleşti gibi göbek iyice sisince....nefes alamıyorum bazen....sende öyle yap...uzan halim yok de,ya da elimi tut kaldır de artık zorlanıyorum falan de:34: belki yardımcı olur,dikkat eder o zaman.

Back
X